Loading…

Evenimente incheiate - Beraria H

Closed - Private Event // începând cu ora 20:00

Cetățeni! Vineri, 8 decembrie, începând cu ora 20:00, locația noastră este rezervată pentru un eveniment privat. Vă așteptăm în zilele următoare, iar programul complet îl găsiți pe atât pe site-ul nostru, cât și pe pagina de Facebook Berăria H. 
Cheers!

Joia de ieșeală #retro: Dinner > Drinks > Party

La Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

Robbie Williams Tribute Concert by Strong (Italia)

Miercuri, 6 decembrie, vino la Berăria H să fredonezi și să te bucuri de hit-urile lui Robbie Williams într-un concert tribute inedit alături de italienii de la Strong!🎼🤩🥳

Ducu Bertzi cântă la Berăria H

Bucură-te de o seară magică și plină de emoție la Berăria H pe 5 decembrie, unde inima muzicii folk va bate mai puternic ca niciodată, alături de legendarul Ducu Bertzi. 🌙🎶

Ciorbe și Vorbe + Dansuri populare cu Ansamblul Doinița

Duminică, 3 decembrie, vă așteptăm să vă bucurați de o experiență autentic românească, cu o delicioasă CIORBĂ DE COADĂ DE VIȚEL gătită într-un ceaun gigant. În plus, pentru a aduce un strop de magie românească, Ansamblul Doinița vă așteaptă pe scena din Orașul cu Chef de Viață.
Accesul este gratuit!

Florin Salam și formația în concert la Berăria H I #Classics [SOLD-OUT]

Sâmbătă, 2 decembrie, Berăria H se transformă într-un tărâm al ritmurilor orientale incendiare, întrucât maestrul show-ului, Florin Salam, ne va purta într-o călătorie muzicală de neuitat.

Teatru interactiv pentru copii I Punguța cu doi bani

Bună, pitici jucăuși și părinți veseli! 🌟 Pe 2 decembrie, vă așteptăm cu inima plină de bucurie la Berăria H pentru o super piesă de teatru pentru copii: "Punguța cu doi Bani", cu Chef de Viață! 🎭🎉

Ciorbe și Vorbe: Marius Mihalache & Band #LIVE

Sâmbătă, 2 decembrie, începând cu ora 13:00, vă așteptăm să vă bucurați de o experiență autentic românească! Suntem pregătiți să vă încântăm papilele gustative cu o delicioasă ciorbă gătită într-un ceaun gigant. În plus, pentru a aduce un strop de magie românească în atmosferă, ți-am pregătit un concert deosebit cu un adevărat artist al țambalului, MARIUS MIHALACHE, acompaniat de trupa sa de instrumentiști super talentați.

Ionel Tudorache & taraful său pe 1 Decembrie | #live la Berăria H

De 1 Decembrie facem spectacol 100% românesc alături de Ionel Tudorache & taraful său #Live la Berăria H!🍻

1 Decembrie în Orașul cu Chef de Viață cu Mircea Vintilă și Ansamblul Doinița

Pe 1 Decembrie sărbătorim împreună spiritul național într-o atmosferă plină de tradiție, muzică și dansuri cu Mircea Vintilă, Ansamblul de dansuri populare Doinița, bucate bune și, de ce nu, o bere rece.

Joia de ieșeală | Șlagărs Edition #Aniversare | Dinner > Drinks > Party

Joi, 30 noiembrie, petrecem românește cu o ediție specială #Joiadeieșeală: Șlagărs Edition cu un playlist special cu șlagăre cunoscute, iar la miezul nopții sărbătorim ziua Națională a României în Orașul cu Chef de Viață ❤️💛💙

SMILEY cântă în Orașul cu Chef de Viață // #DublăAniversare

Joi, 30 noiembrie, chiar de Sf. Andrei, îți aducem un zâmbet în Orașul cu Chef de Viață - și la propriu și la figurat - Smiley vine pentru un super-show, mai ales că a doua zi este Ziua națională a României așa că te așteptăm la o #DublăAniversare!

Vali Vijelie & Taraf cântă la Berăria H pe 29 noiembrie | #CLASSICS

Miercuri, 29 noiembrie, e „mare petrecere” cu Vali Vijelie în Berărie! 🌪️ Așa că ia-ți prietenii și hai să ne distrăm încă o dată, mai ales că următoarea zi e zi liberă! 🎼

Concert Zdob și Zdub în Orașul cu Chef de Viață

Pe 28 noiembrie, Zdob și Zdub vin în Orașul cu Chef de Viață pentru încă un show care se anunță FULL HOUSE. Și, desigur, motto-ul este "Everybody In The Casa Mare", deci toată lumea este invitată!

Ciorbe și Vorbe + Mirabela Dauer #LIVE @Berăria H

Duminică, 26 noiembrie, vă așteptăm să vă bucurați de o experiență autentic românească! Suntem pregătiți să vă încântăm papilele gustative cu o delicioasă CIORBĂ DE COADĂ DE VIȚEL gătită într-un ceaun gigant pe terasa noastră, iar în Orașul cu Chef de Viață vine nimeni alticineva decât Mirabela Dauer, care va încânta publicul cu vocea ei inconfundabilă!

Tzancă Uraganu' & Band I Prima dată la Berăria H

Euforia muzicală invadează Orasul cu Chef de Viata! Sâmbătă, 25 noiembrie, pregătiți-vă pentru o experiență muzicală explozivă cu Tzancă Uraganu' & Band, care vine pentru prima dată la Berăria H!

Teatru pentru copii I Alice și lumea minunată

Bucuria și magia vor lua viață pe 25 noiembrie la Berăria H, într-un spectacol special dedicat celor mici! Vă invităm în lumea minunată a teatrului pentru copii, unde Alice, personajul curajos și plin de fantezie, va fi ghidul vostru într-o călătorie fabuloasă și plină de surprize.

Sâmbăta la Berărie

Combo-ul perfect? Sâmbăta te relaxezi pe chill vibes și te încarci cu energie pozitivă și mâncare bună în Orașul cu Chef de Viață! 🍻

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

La Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 23:00 > party.

George Michael - The Ultimate Tribute Concert | Prima dată la Berăria H

Miercuri, 22 noiembrie, vă invităm să vă alăturați nouă pentru un eveniment muzical extraordinar în amintirea legendarului George Michael alături de formația "Older George Michael" din Italia. Va fi o seară magică în care ne vom aminti și celebra moștenirea muzicală a unui artist extraordinar.

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Parcul "Regele Mihai I",
Şoseaua Pavel D. Kiseleff 32,
București 011343