Loading…

Evenimente incheiate - Beraria H

Miercurea la Berărie

Dacă e miercuri te încarci cu energie pozitivă și mâncare bună pe terasa noastră de lângă lac sau în interior în Orașul cu Chef de Viață! 🍻

Concert Adda & Band

Pe 7 noiembrie, Adda urcă pe scena Berăriei H pentru o seară de neuitat. Artista promite un super show care ne va purta prin fiecare capitol al balAddei ei.

Marțea la Terasă #bythelake

Prânzul cu colegii, un business lunch, cina sau ieșirea la o bere rece și un burger delicios, cu prietenul cu care nu te-ai mai văzut de anul trecut? 🙂
Te așteptăm marțea #bythelake @Berăria H, locul perfect pentru orice tip de ieșire. ☕🥗🍷

Spectacol interactiv pentru copii I Micul Prinț

Luni, 6 noiembrie, ne pregătim pentru o experiență de teatru unică la Berăria H! Veniți să vă bucurați alături de noi de spectacolul interactiv "Micul Prinț". Vă așteptăm cu nerăbdare! 🎭👢
Accesul este gratuit!

Lunea la Berărie

Dacă e luni te încarci cu energie pozitivă și mâncare bună pe terasa noastră de lângă lac sau în interior în Orașul cu Chef de Viață! 🍻

Tomis Junior & Doinița Fluturu, Cristi Iordache Band I 5 Noiembrie @Berăria H

Duminică, 5 noiembrie, dansăm și ne distrăm autentic românește cu formația Tomis Junior & Doinița Fluturu și Cristi Iordache Band. Încercuiește dată și anunță-ți prietenii: se anunță un show memorabil cu mult dans și energie!

Ciorbe și Vorbe + Dansuri populare cu Ansamblul Doinița

Duminică, 5 noiembrie, vă așteptăm să vă bucurați de o experiență autentic românească, cu o delicioasă CIORBĂ DE COADĂ DE VIȚEL gătită într-un ceaun gigant. În plus, pentru a aduce un strop de magie românească, Ansamblul Doinița vă așteaptă pe scena din Orașul cu Chef de Viață.
Accesul este gratuit!

Duminica la Terasă #ByTheLake

Intră în atmosfera de toamnă pe terasa noastră de lângă lac! Strânge-ți toți prietenii și hai să vă bucurați de o zi frumoasă + mâncare delicioasă și băuturi de toate felurile în parc, pe malul lacului.

Dublu Show: Crina Matei & Taraf // Tomis Junior & Doinița Fluturu

Sâmbătă, 4 noiembrie, te așteptăm la un #DubluShow alături de Crina Matei & Taraf si Tomis Junior & Doinița Fluturu!

Ciorbe și Vorbe + Caliu #LIVE @Berăria H

Sâmbătă, 4 noiembrie, vă așteptăm să vă bucurați de o experiență autentic românească! Suntem pregătiți să vă încântăm papilele gustative cu o delicioasă CIORBĂ DE COADĂ DE VIȚEL gătită într-un ceaun gigant pe terasa noastră, iar în Orașul cu Chef de Viață vine nimeni alticineva decât Caliu, supranumit "împăratul viorii din Clejani" 🎻.

Sâmbăta la Terasă #ByTheLake

Vino și tu pe terasa cu #ChefDeViață. Strânge-ți toți prietenii și hai să vă bucurați mâncare delicioasă și băuturi de toate felurile în parc, pe malul lacului.

Concert Pepe & Band | București - Berăria H

Vineri, 3 noiembrie, Pepe alături de trupa sa vor cuceri scena Arena Berăriei H cu un concert de zile mari, promițând să ofere o seară memorabilă și plină de energie.

Timpuri Noi cântă la Berăria H

Vin Timpuri Noi și trebuie să vii și tu! 
Dacă iubești rock-ul și te simți nostalgic după vremurile de altă dată, Timpuri Noi vine în Berărie special pentru TINE pe 3 noiembrie!

Vinerea la Terasă // #ByTheLake

Începem weekend-ul pe terasa cu #ChefDeViață. Strânge-ți toți prietenii și hai să vă bucurați de o zi frumoasă + mâncare delicioasă și băuturi de toate felurile în parc, pe malul lacului.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

La Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 23:00 > party.

Teatru pentru copii I Capra cu trei iezi [SOLD-OUT]

Cu mare bucurie, vă invităm la un eveniment special pentru copii care va avea loc pe 2 noiembrie. Suntem gata să aducem pe scenă o poveste clasică îndrăgită, "Capra cu Trei Iezi" și să creăm o experiență memorabilă pentru micuții voștri.

Hai la terasă I #ByTheLake

Vino și tu pe terasa cu #ChefDeViață. Strânge-ți toți prietenii și hai să vă bucurați de o zi frumoasă + mâncare delicioasă și băuturi de toate felurile în parc, pe malul lacului.

"New York, New York" I Frank Sinatra Tribute Concert by Sinatra Swingin' Room (Italia)

Miercuri, 1 noiembrie, pregătiți-vă să vă bucurați de un concert tribute Frank Sinatra de excepție susținut de italienii talentați de la "Sinatra Swingin' Room".

Miercurea la Terasă #bythelake

Începem luna noiembrie pe terasă! Așa că vino să te bucuri de o zi de miercuri relaxantă, cu bucate alese, bere bună și atmosferă superbă pe margine de lac 🍔🍺🍰

Michael Jackson's Thriller Tribute // Halloween Special - 31 octombrie

Pe 31 ocotombrie, ritmul şi mişcările lui Michael Jackson vin în Oraşul cu Chef de Viaţă, într-un concert tribut unic pentru că pe scenă urcă italianul Andreea Imparato alături de band-ul său!

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti