Loading…

Evenimente incheiate - Beraria H

Nicu Paleru & Taraf cântă în Orașul cu Chef de Viață

Dragi prieteni și iubitori de muzică autentic românească,
Cu bucurie și mândrie vă anunțăm că pe 21 aprilie la Berăria H, veți avea ocazia să experimentați o seară plină de energie și voie bună alături de legendele muzicii de petrecere, Nicu Paleru și trupa sa.

Vali Vijelie și orchestra cântă în Orașul cu Chef de Viață sâmbătă, 20 aprilie

Vali Vijelie și taraful său revin în Orașul cu Chef de Viață! Când? Sâmbătă, 20 aprilie. Așa că ia-ți prietenii și hai să ne distrăm încă o dată!  Aducem noi muzică bună, mâncarea gustoasă și cele mai fine băuturi.

REDNEX în concert la Berăria H pe 20 aprilie // București

Retrăiește fenomenul muzical "Cotton Eye Joe" la un show de neuitat cu REDNEX în concert la Berăria H pe 20 aprilie!

Konstantinos Koufos | "Tika Taka" - The Greek Show

Vineri, 19 aprilie, Konstantinos Koufos se întoarce la București pentru a face super show pe Arena Berăriei H!
Când nu ajungi tu în Grecia, vine Grecia la tine!

Joia de ieșeală | Șlagărs Edition | Dinner > Drinks > Party

Joi, 18 aprilie, petrecem românește cu o ediție specială #Joiadeieșeală: Șlagărs Edition cu un playlist special cu șlagăre cunoscute pentru a petrece în Orașul cu Chef de Viață ❤️💛💙
🆓️ Intrarea este liberă!

Robbie Williams Tribute Concert by Strong (Italia)

Miercuri, 17 aprilie, vino la Berăria H să fredonezi și să te bucuri de hit-urile lui Robbie Williams într-un concert tribute inedit alături de italienii de la Strong!🎼🤩🥳

Concert Ștefan Bănică // București - Berăria H

Marți, pe 16 aprilie, Ștefan Bănică și Rock'n'Roll Band & The 50's te invită în Orașul cu Chef de Viață pentru un show incediar plin de emoție, energie și voie bună 🎶🎶🎶

Marțea la Terasă #bythelake

Prânzul cu colegii, un business lunch, cina sau ieșirea la o bere rece și un burger delicios, cu prietenul cu care nu te-ai mai văzut de anul trecut? 🙂
Te așteptăm marțea #bythelake @Berăria H, locul perfect pentru orice tip de ieșire. ☕🥗🍷

Lunea la Terasă #bythelake

Începe săptămâna cu #ChefDeViață la Berăria H! Strânge-ți toți prietenii și hai să vă bucurați de o zi frumoasă + mâncare delicioasă și băuturi de toate felurile în parc, pe malul lacului.

Duminica la Terasă #ByTheLake

Vino și tu pe terasa cu #ChefDeViață. Strânge-ți toți prietenii și hai să vă bucurați de o zi frumoasă + mâncare delicioasă și băuturi de toate felurile în parc, pe malul lacului.

Taraful de la Vărbilău în concert // București - Berăria H

Sâmbătă, 13 aprilie, Taraful de la Vărbilău aduce lăutăria tradițională sub acoperișul Orașului cu Chef de Viață cu piese din folcorul tradițional lăutăresc, voie bună și atmosferă de poveste!🎻🎼🍻

Seară Grecească #PeTerasă I Korina Spanos & Band

Sâmbătă, 13 aprilie, vibe-ul mediteraneean este la el acasă, pe Terasa cu Chef de Viață, în compania îndrăgitei artiste elene Korina Spanos și a trupei sale.
Accesul este gratuit!

Taxi în concert | București - Berăria H

Sâmbătă, 13 aprilie, trupa Taxi te invită la Berăria H să retrăiești emoțiile pieselor tale preferate într-un concert de neratat.
Trupa #Taxi te așteaptă, ar fi bine să nu lipsești!

Luis Gabriel & Orchestra Diamantelor în concert // București - Berăria H

Toate diamantele se adună la Berăria H pe 12 aprilie pentru că în Orașul cu Chef de Viață vine nimeni altul decât Luis Gabriel!

Gheorghe Gheorghiu & Cooperativa 9 - concert #PeTerasă | București - Berăria H

Vineri, 12 aprilie, Gheorghe Gheorghiu, nebunul care te iubește, vine pe terasa Berăriei H alături de Vali Crăciunescu & Cooperativă 9. Și, bineînțeles, aduce cu el șlagărele care au bucurat atâtea generații: "Unde dragoste nu e", "Doi ochi căprui", "Nebunul care te iubește", "Și totuși", "Ultimul tren" și multe altele.

Teatru interactiv pentru copii I Broscuțele Înțelepte

Vineri, 12 aprilie, este o zi specială în care ne vom aduna la Berăria H pentru a vă invita la un spectacol minunat de teatru interactiv: "Broscuțele Înțelepte".
Accesul este gratuit!

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

La Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

Cântece frumoase cu Miki & Livia (acustic) #PeTerasă

Joi, 11 aprilie, Miki (ex K-Pital) & Livia Tudor (pian) te invită pe terasa noastră de lângă lac pentru o seară specială de muzică #acustică plină de cântece frumoase.
Accesul este gratuit!

Emeric Set (Emeric Imre & Friends) #PeTerasă

Miercuri, 10 aprilie, te așteptăm la Berăria H cu un Special Show: Emeric Set, adică Emeric Imre și colegii lui de trupă, în marca proprie cu un spectacol de neratat!🎩🎼🎺

Miercurea la Terasă #bythelake

Vino cu gașca pe terasa noastră, să te bucuri de o zi de miercuri relaxantă, cu bucate alese, bere bună și atmosferă superbă pe margine de lac 🍔🍺🍰

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Parcul "Regele Mihai I",
Şoseaua Pavel D. Kiseleff 32,
București 011343