Loading…

Evenimente incheiate - Beraria H

Closed - Private Event

Cetățeni! Pe 31 ianuarie locația noastră este rezervată pentru un eveniment privat. Vă așteptăm în zilele următoare, iar programul complet îl găsiți pe atât pe site-ul nostru, cât și pe pagina de Facebook Berăria H. 
Cheers!

Mircea Vintilă #live @Berăria H (show-ul Emeric Imre va fi reprogramat)

Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, Emeric Imre nu va putea susține concertul de azi. Dar avem și o veste bună: Mircea Vintilă va urca pe scena noastră în această seară.

Viorica și Ioniță cu Taraful din Clejani vin la Berăria H pe 27 ianuarie

Sâmbătă, 27 ianuarie, pe scena de la Berăria H urcă Viorica & Ioniță + Taraful din Clejani, iar în Orașul cu Chef de Viață răsună muzica veche românească.

FELI & Band pe 27 ianuarie la Berăria H

Descoperă magia muzicii cu Feli și trupa sa, live @Berăria H pe 27 ianuarie! "Creioane colorate", "Acasă" și multe alte hituri te vor cuceri într-o seară plină de emoție și ritm. Asigură-ți locul pentru a trăi momente de neuitat în compania unei artiste excepționale!

Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș în concert // București - Berăria H

Vineri, 26 ianuarie, facem show și dans alături de Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș pe scena Berăriei H! 🎺

Teatru interactiv și cu păpuși pentru copii I Pupăza din Tei

🎉 Surpriză, surpiză! 🌈 În luna ianuarie, la Berăria H, avem o bucurie de neratat: "Pupăza din Tei"! Toți piticii și piticele sunt invitați să se alăture unei experiențe de neuitat pe 26 ianuarie! Adună-ți prietenii și familia pentru un spectacol interactiv plin de magie, râsete și păpuși fermecătoare!

Joia de ieșeală | Șlagărs Edition | Dinner > Drinks > Party

Joi, 25 ianuarie, petrecem românește cu o ediție specială #Joiadeieșeală: Șlagărs Edition cu un playlist special cu șlagăre cunoscute în Orașul cu Chef de Viață ❤️💛💙

Zdob și Zdub I petrecem de Ziua Unirii la Berăria H

Gata să facem istorie pe 24 ianuarie la Berăria H alături de Zdob și Zdub! 🇷🇴🎸 Ziua Unirii devine o sărbătoare a sunetelor explozive și a vibe-urilor tradiționale reinventate!

Kids Corner

Miercuri, 24 ianuarie, descoperiți un univers minunat al distracției în compania jucăriilor adorabile, animatorilor plini de energie și a momentelor de face painting, toate reunite într-un colț al bucuriei - Kids Zone!

24 ianuarie la Berăria H | bonus: dansuri populare cu Ansamblul Doinița I Ziua Unirii

Pe 24 Ianuarie sărbătorim împreună spiritul național într-o atmosferă plină de tradiție cu dansuri populare alături de Ansamblul Doinița, bucate bune și, de ce nu, o bere rece.
Accesul este gratuit.

Ionel Tudorache și taraful său în concert // București - Berăria H

Pe 23 ianuarie hai la o seară cu Ionel Tudorache & taraf, mai ales că a doua zi este zi liberă!

Regatul Copiilor în Orașul cu Chef de Joacă (ora 13:30)

Bun venit în lumea distracției și a aventurii pentru cei mici! Suntem încântați să vă invităm în Regatul Copiilor la Berăria H pe 21 ianuarie, unde magia și bucuria se împletesc pentru a crea o zi de neuitat pentru copii!

Pindu #35DeAni + Friends: Theo Rose, Cornelia Rednic & more | Seară Machedonească [SOLD-OUT]

Sâmbătă, 20 ianuarie, ești la km 0 al Seratelor Machedonești alături formația Pindu și prietenii lor, Theo Rose, Cornelia Rednic, Hrista Lupci, Taraful Marian Cozma! Aici se dă startul petrecerii, iar tu nu ai cum să lipsești, mai ales că va fi o seară incendiar pentru că Pindu sărbătoresc 35 de ani de activitate!🎼

Concert Kempes Acoustic // București - Berăria H

🎤 Pe 20 ianuarie, KEMPES, una dintre vocile de aur ale rock-ului românesc revine la Berăria H într-un concert #acoustic pe care trebuie să îl vezi.

Vali Vijelie și formația în concert // București - Berăria H [SOLD-OUT]

Nu mai sunt locuri disponibile la acest eveniment. Dar Vali Vijelie revine la Berăria H pe 2 martie.

Joia de ieșeală #retro: Dinner > Drinks > Party

Joi, 18 ianuarie, ne întoarcem în timp pentru că este timpul pentru o Joia de Ieșeală #Retro!
🆓️ Intrarea este liberă!

The Rolling Stones - Tribute Concert by Street Fighting Band (Italia)

Miercuri, 17 ianuarie, italienii de la Street Fighting Band vin cu un super concert tribut Rolling Stones. Vino și tu să asculți live super hit-uri precum ”Satisfaction”, ”Paint it Black”, ”Sympathy for the Devil”, "Anybody Seen My Baby", "Start Me Up", "Love is Strong" sau ”Gimme Shelter”.

Finaliştii Vocea României: Alexandra Căpitănescu, Vlad Musta, Alex Maxim și Melisa Antonesi

Marți, 16 ianuarie - Alexandra Căpitănescu, Vlad Musta, Alex Maxim și Melisa Antonesi - finaliștii Vocea României 2023 cântă la Berăria H, iar tu vei putea vedea un show cum nu s-a văzut la TV. Finaliştii vor fi acompaniaţi de Special Guest Orchestra.

Tzancă Uraganu' & Band în concert // București - Berăria H

Hei, party people! Să vă pregătiți pentru un show de neuitat! 🎉 Pe 14 ianuarie, Berăria H devine teritoriul nostru de distracție alături de Tzancă Uraganu' & Band! 🎶

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Parcul "Regele Mihai I",
Şoseaua Pavel D. Kiseleff 32,
București 011343