Loading…

Evenimente incheiate - Beraria H

Kids Corner

Duminică, 14 ianuarie, descoperiți un univers minunat al distracției în compania jucăriilor adorabile, animatorilor plini de energie și a momentelor de face painting, toate reunite într-un colț al bucuriei - Kids Zone!

Ciorbe și Vorbe: Dansuri populare cu Ansamblul Doinița

Duminică, 14 ianuarie, vă așteptăm să vă bucurați de o experiență autentic românească, cu o delicioasă CIORBĂ DE COADĂ DE VIȚEL gătită într-un ceaun gigant. În plus, pentru a aduce un strop de magie românească, Ansamblul Doinița vă așteaptă pe scena din Orașul cu Chef de Viață.

DUBLU CONCERT: Anna Lesko & The Zuralia Orchestra

Sâmbătă, 13 ianuarie, avem dublu concert deci dublă distrație. Pe scena Berăriei H vor urca, pe rând, Anna Lesko și The Zuralia Orchestra pentru un show plin de energie și voie bună.

byron în concert // București - Berăria H

🎉 Sâmbătă, 13 ianuarie, pasionații de rock și nu numai sunt invitați la un mega concert byron la Berăria H!! 🎤✨

Ionuț Galani & Ansamblul Asteria + Special Guest: Mircea Cazan | Seară Grecească | București - Berăria H

Vineri, 12 ianuarie, petrecem în stil grecesc! Se anunță o seară grecească cu 10 artiști și dansatori pe scenă alături de Ionuț Galani și Ansamblul Asteria.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

La Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

Muse Tribute Concert by Lost in the Wild (Italia) I Prima dată la Berăria H

Supermassive Black Hole la Berăria H pe data de 10 ianuarie: un concert tribute dedicat uneia dintre cele mai remarcabile trupe rock contemporane - Muse. Spectacolul va fi susținut de talentații italieni, Lost in the Wild, o adevărată trupă tribute Muse.

Gabriel Gherghe, Mane Voicu, Edi Vacariu | Stand-Up Comedy Show

Gabriel Gherghe, Mane Voicu și Edi Vacariu vin la Berăria H și ți-au pregătit o seară cu râs și voie bună! Când? Marți 9 ianuarie!

Mirabela Dauer cântă la Berăria H pe 7 ianuarie

Duminică, 7 ianuarie, hai să ascultăm și să cântăm împreună "Ioane, Ioane", "Ce dor mi-a fost de ochii tăi", "Dormeau pe-o frunză două stele" sau "Te-aştept să vii (Fotoliul din odaie)" alături de Mirabela Dauer!
P.S: Accesul este gratuit!

Jazzy Sunday /w Puiu Pascu, Titi Herescu și Virgil Popescu

Duminică, 7 ianuarie, chiar de Sf. Ion, te așteptăm la o după amiază Jazzy cu Puiu Pascu, Virgil Popescu, Titi Herescu Trio în Orașul cu Chef de Viață 🎼🥂🎷

Viorica, sărbătoritul Ioniță & Taraful din Clejani @Berăria H | #Aniversare

Clejanii Vibes la Berăria H: Un Concert de Excepție cu Viorica, Ioniță și Taraful din Clejani! Când? Sâmbătă, 6 ianuarie! Se lasă cu voie bună pentru ca avem #DublăAniversare! Îl sărbătorim pe Ioniță din Clejani, iar la miezul nopții cântăm "La mulți ani!" pentru toți cei ce își sărbătoresc ziua de Sf. Ion!

Adda & Band în concert // București - Berăria H

Sâmbătă, 6 ianuarie - Adda urcă pe scena Berăriei H pentru o seară de neuitat. Artista promite un super show care ne va purta prin fiecare capitol al balAddei ei.

Sâmbăta la Berărie (bonus: Kids Corner)

Sâmbătă, 6 ianuarie, te așteptăm la Berăria H! Vino să te relaxezi pe chill vibes și te încarci cu energie pozitivă și mâncare bună în Orașul cu Chef de Viață! 🍻

Revelionul Artiștilor 2024 cu public @ Berăria H

Vineri - 5 ianuarie - artiști și trupe cunoscute din România vin la Berăria H să recupereze cea mai mare petrecere a anului: Revelionul.
Revelionul Artiștilor se va lăsa cu show-uri live și distracție cât cuprinde alături de zeci de artiști pe scenă și de cel mai frumos public.

Joia de ieșeală #retro: Dinner > Drinks > Party

Joi, 4 ianuarie, ne întoarcem în timp pentru că este timpul pentru o Joia de Ieșeală #Retro!
🆓️ Intrarea este liberă!

"Bohemian Rhapsody" | QUEEN Tribute Concert by Mercury Legend (Italia) pe 3 ianuarie

Miercuri, 3 ianuarie, ți-am pregătit un concert tribute "Bohemian Rhapsody" - The QUEEN tribute Live Experience | Mercury Legend (IT) fără egal! 🤟🏻
We want to break free so don't stop us now 🤟🏻

"Bohemian Rhapsody" | QUEEN Tribute Concert by Mercury Legend (Italia) pe 2 ianuarie

Marți, 2 ianuarie, ți-am pregătit un concert tribute QUEEN by Mercury Legend (IT) fără egal! 🤟🏻
We will rock you! 🤟🏻

Teatru pentru copii I Ursul păcălit de vulpe [SOLD-OUT]

Cu mare bucurie și nerăbdare, așteptăm cu toții ziua de 2 ianuarie! Este ziua în care ne vom aduna cu toții la Berăria H pentru o piesă de teatru extraordinară și plină de surprize - "Ursul Păcălit de Vulpe".

Marțea la Berărie

Combo-ul perfect? Marțea te relaxezi pe chill vibes și te încarci cu energie pozitivă și mâncare bună în Orașul cu Chef de Viață! 🍻

Closed - NYE Hangover

Ca de obicei, pe 1 ianuarie toată lumea se recuperează, deci locația este închisă. Începând din 2 ianuarie, revenim la programul normal. La mulți ani cu #ChefDeViață!

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Parcul "Regele Mihai I",
Şoseaua Pavel D. Kiseleff 32,
București 011343