Loading…

Evenimente incheiate - Beraria H

REVELION 2024 cu Bosquito, Maria Buză & Taraf George Pătrașcu & more la Berăria H

Cu mare bucurie vă invităm să vă alăturați nouă la petrecerea de Revelion 2024 în inima Orașului cu Chef de Viață. Este momentul să sărbătorim trecerea dintre ani într-un stil cu adevărat memorabil, alături de Bosquito & Maria Buză și Taraf George Pătrașcu & Cristi Iordache Band!

Carla's Dreams ⊗ ReveliOFF 2023 ⊗ Berăria H

Încheiem anul așa cum trebuie și încălcăm toate vechile rezoluții - e timpul pentru ReveliOFF!
Sâmbătă, 30 decembrie, un super show în stilul nostru aparte cu a patra ediție ReveliOFF >> Carla's Dreams în Orașul cu Chef de Viață 🍾🥂🎇

Pepe & Band în concert la Berăria H

29 decembrie este ziua în care Berăria H se va transforma într-un adevărat templu al muzicii pentru că Pepe & Band vin în Orașul cu Chef de Viață! Dacă vrei să închei anul într-un mod absolut exploziv, atunci acest concert este evenimentul pe care nu-l poți rata!

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party I Midnight Edition

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 23:00 > party.

Smiley vine la Berăria H pe 28 decembrie

Cu bucurie în inimă și ritm în picioare, Orașul cu Chef de Viață se pregătește să devină epicentrul unei serii de emoții muzicale de neuitat! Pe 28 decembrie, veți fi martorii unei explozii de energie și talent, într-un concert incendiar susținut de nimeni altul decât zâmbitorul și carismaticul Smiley!

Cargo Christmas Rock 2023

Ți-ai imaginat vreodată un Crăciun rock? Așa va arată cea de-a treia zi de Crăciun la Berăria H. Pe lângă piesele pe care le știi deja, Cargo va cânta o serie de colinde de Crăciun.

Ștefan Bănică - "S-o facem lată ... de Crăciun!" [SOLD-OUT]

🎅✨ La Berăria H, în lumina strălucitoare a sărbătorilor, pregătim un eveniment magic pentru tine și cei dragi tăi! 🎄Alături de Ștefan Bănică, vă invităm să vă alăturați nouă pe 26 decembrie pentru un concert extraordinar pentru că o facem lată...de Crăciun!" 🎶

Closed - Christmas Holiday

Pe 25 Decembrie ne bucurăm de sărbători acasă, în familie, deci locația este închisă. Revenim la programul normal începând de marti, 26 Decembrie. Crăciun Fericit!

Christmas Eve with Elvis @Berăria H | Tribute Concert

Duminică, 24 decembrie, petrecem în ajun de Crăciun cu un super concert tribut Elvis Presley by 🎸 Roberto Elvis & The Heartbreakers (Italia)🤘🏻

Provincialii cântă în Orașul cu Chef de Viață

Provincialii te invită să te distrezi o seară întreagă pe ritmuri etno-pop-rock și să te încarci cu energiile pozitive ale Orașului Cu Chef De Viață. Când? Sâmbătă, 23 decembrie!
Accesul este gratuit!

Florin Salam și trupa cântă vineri, 22 decembrie, la Berăria H

Vineri, 22 decembrie, Berăria H se îmbracă în haine de sărbătoare pentru a petrece alături de Florin Salam & Band în Orașul cu Chef de Viață.

Damian Drăghici & Brothers + Nikolaos Papadopoulos & Ansamblul Nea Ellada @Berăria H [SOLD-OUT]

Dublul concert de excepție de pe 21 decembrie de la Berăria H promite să fie o seară memorabilă pentru iubitorii muzicii de calitate. Damian Drăghici & Brothers și Nikolaos Papadopoulos & Ansamblul Nea Ellada vor crea o atmosferă muzicală unică și plină de energie.

Horia Brenciu & HB Orchestra în concert la Berăria H [SOLD-OUT]

Miercuri, 20 decembrie, Horia Brenciu alături de band-ul său pregătesc un spactacol ce te va ține în priză de la primul și până la ultimul acord!

Closed - Private Event // începând cu ora 19:00

Cetățeni! Marți, 19 decembrie, începând cu ora 19:00, locația noastră este rezervată pentru un eveniment privat. Vă așteptăm în zilele următoare, iar programul complet îl găsiți pe atât pe site-ul nostru, cât și pe pagina de Facebook Berăria H. 
Cheers!

Fuego - Concertul de Crăciun | București - Berăria H

În această iarnă, Berăria H se umple de magie și pasiune muzicală, pentru că pe 18 decembrie avem onoarea să-i primim pe scenă pe Fuego și trupa sa! Un concert special de Crăciun care va încânta inimile noastre în spiritul sărbătorilor.

Jean de la Craiova & Band în concert la Berăria H

Sâmbătă, 16 decembrie, Jean de la Craiova și trupa sa vor urca pe scena Orașului cu Chef de Viață!

Teatru interactiv și cu păpuși I Aventurile lui Pinocchio

🎉 Surpriză, surpiză! 🌈 În luna decembrie, la Berăria H, avem o bucurie de neratat: "Aventurile lui Pinocchio"! Toți piticii și piticele sunt invitați să se alăture unei experiențe de neuitat pe 16 decembrie! Adună-ți prietenii și familia pentru un spectacol interactiv plin de magie, râsete și păpuși fermecătoare!

Closed - Private Event // începând cu ora 20:00

Cetățeni! Vineri, 15 decembrie, începând cu ora 20:00, locația noastră este rezervată pentru un eveniment privat. Vă așteptăm în zilele următoare, iar programul complet îl găsiți pe atât pe site-ul nostru, cât și pe pagina de Facebook Berăria H. 
Cheers!

The Cranberries Tribute Concert by Wanted (Italia)

Pe 13 decembrie - The Cranberries Experience - Concert Tribut cu Italienii de la Wanted. Vino să asculați hit-urile The Cranberries precum: „Zombie”, „When You're Gone”, „Animal Instinct”, „Ode To My Family”, „Salvation” sau „Dreams”.

Din inimă pentru inimă I Concert Caritabil cu artiști de marcă ai scenei românești

Spectacolul DIN INIMĂ PENTRU INIMĂ “Împreună dăruim speranța” unește artiști de marcă ai scenei românești dar și copii din centrele Fundației “Inima pentru inima”, într-un act artistic susținut de Berăria H, care doresc să aducă în ajun de sărbători, un zâmbet plin de speranța, pe chipurile celor peste 700 de copii din cadrul fundației. Când? Marți, 12 decembrie!

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Parcul "Regele Mihai I",
Şoseaua Pavel D. Kiseleff 32,
București 011343