Loading…

Evenimente incheiate - Beraria H

Concert Carmen Chindriș & Taraful Rutenilor la Berăria H București

Sâmbătă, 25 mai, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș vin la Berăria H pentru un show fenomenal ce va ține sala în picioare! 🍻🎷🥳

Fane și Leana (trupa Zaibăr) I #PeTerasă

Fane și Leana de la trupa Zaibăr aterizează pe Terasa Berăriei H, sâmbătă, 25 mai!
Accesul este gratuit!

Seară Machedonească: Pindu în concert la Berăria H

Vineri, 24 mai, cetățeni ai Orașului cu Chef de Viață sunteți invitați la o Seară Machedonească alături de formația Pindu!

Crina Matei și Baieții ei de Catifea vin pe Terasa cu Chef de Viață

Vineri - 24 mai - Crina Matei, alături de Băieții ei de catifea, te așteaptă la Șosea(ua Kiseleff 32 😋) cu o seară plină de veselie și muzică 💃🎶
Accesul este gratuit!

Concert BOSQUITO la Berăria H Herăstrău

Joi, 23 mai, „Hai iubito nu te mai juca/Nu te mai preface dă-mi inima ta” va răsuna în Berăria H alături de Bosquito într-un show plin de enrgie și Chef de Viață!🤩

Lavinia Pîrva & Band - Balkanic Show #PeTerasă

Joi, 23 mai, Lavinia Pîrva ți-a pregătit un super show #balkanic pe terasa noastră. Și nu vine singură. Alături de formația ei, frumoasa artistă promite un show epic, plin de culoare și #ChefDeViață - "The Balkanic Show".
Accesul este gratuit!

Finala Europa League 2024: Atalanta - Bayer Leverkusen // Pe Terasă

Miercuri - 22 mai - te așteptăm pe terasa Orașului cu Chef de Fotbal să vedem împreună Finala Europa League 2024: Atalanta - Bayer Leverkusen. Meciul va fi transmis LIVE pe ecrane GIGANT.
Intrarea este liberă!

Iuly Neamțu și formația // Prima dată la Berăria H

Descoperă magia muzicii balcanice alături de Iuly Neamțu și taraful său, în premieră la Berăria H pe 22 mai!

Mircea Dinescu și prietenii: Taraful de la Vărbilău, Taraf de Caliu - muzică și poezie + lansare carte la Berăria H

Marți, 21 mai, chiar de Sf. Constantin și Elena: poezie, povești frumoase și puțină lăutarie alături de Mircea Dinescu și invitații săi speciali: Taraful de la Vărbilău, Taraf de Caliu și maestrul Nelu Greblă & acordeonul său minunat.
Accesul este gratuit!

Bella Santiago & Taraf de Caliu pe terasa Berăriei H I #ByTheLake

Marți, 21 mai, chiar de Sf. Constantin și Elena, Bella Santiago te așteaptă pe Terasa cu Chef de Viață pentru o seară de neuitat! Și nu vine singură! Alături de ea va urca și Caliu cu taraful său. O fuziune de sunete de la care nu poți să lipsești!

Theo Rose & Roz Gvng cântă la Berăria H pe 20 mai

Alertă de #petrecere pe 20 mai! 🎉 Îți pregătim o seară explozivă la Berăria H alături de Theo Rose și Roz Gvng! 🎶 Vino să ne distrăm și să dansăm în Orașul cu Chef de Viață 💃🕺

Lunea la Terasă #bythelake

Începe săptămâna cu #ChefDeViață la Berăria H! Strânge-ți toți prietenii și hai să vă bucurați de o zi frumoasă + mâncare delicioasă și băuturi de toate felurile în parc, pe malul lacului.

Theo Rose & Roz Gvng cântă la Berăria H pe 19 mai

Hei, party people! 🎉🎶 Pe 19 mai, Berăria H se transformă în epicentrul distracției, iar motivul? Theo Rose va face show și vă promitem că va fi EPIC! 🔥

Duminica la Terasă #ByTheLake

Vino și tu pe terasa cu #ChefDeViață. Strânge-ți toți prietenii și hai să vă bucurați de o zi frumoasă + mâncare delicioasă și băuturi de toate felurile în parc, pe malul lacului.

Viorica și Ioniță cu Taraful din Clejani cântă la Berăria H

Sâmbătă, 18 mai, pe scena de la Berăria H urcă Viorica & Ioniță + Taraful din Clejani, iar în Orașul cu Chef de Viață răsună muzica veche românească.

The Mono Jacks în concert // București - Berăria H

Sâmbătă, 18 mai, te așteptăm în Orașul cu Chef de Viață pentru un concert memorabil alături de The Mono Jacks!

Italian Evening cu MIKI și Puiu Pascu | #PeTerasă

Sâmbătă, 18 mai, dacă "SI" este răspunsul la întrebarea "Parli italiano?" te așteptăm pe terasa noastră pentru a fredona împreună cele mai cunoscute hituri italiene alaturi de MIKI (K-Pital) & pianistul, Puiu Pascu.
🆓️ Intrarea este liberă!

Provincialii cântă în Orașul cu Chef de Viață

Provincialii te invită să te distrezi o seară întreagă pe ritmuri etno-pop-rock și să te încarci cu energiile pozitive ale Orașului Cu Chef De Viață. Când? Vineri, 17 mai!
Accesul este gratuit!

Rosario Internullo X Adrian Eftimie X Dobrikan @Berăria H

Joi, 16 mai, sunetele vibrante ale muzicii deep tech house te vor purta într-o călătorie sonoră captivantă la Berăria H alături de 3 Djs B2B: Rosario Internullo X Adrian Eftimie X Dobrikan

Trupa Altceva // prima dată la Berăria H // #PeTerasă

“Hmm… parca aș vrea altceva…” Say no more! Trupa ALTCEVA te așteaptă pe 16 mai pe terasa noastră din parc pentru un show complet de muzică live, lasere și lumini de festival!
🆓️ Intrarea este liberă!

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Parcul "Regele Mihai I",
Şoseaua Pavel D. Kiseleff 32,
București 011343