Beraria H - Evenimente incheiate

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party w/ Casete și CD-uri

Hai pe afară, la Joia de Ieșeală - ediție specială! Casete și CD-uri // The Party pregătește o petrecere ”ca pe vremuri” pentru tine și toți vecinii de scară.

Concert Cristi Minculescu, Valter și Boro @ Berăria H

Marți - 25 februarie - trei nume legendare ale rock-ului românesc urcă pe scena Berăriei H. Cristi Minculescu, Valter și Boro sunt gata să (re)aducă în atenție piese devenite imnuri și reper pentru generații întregi.

Horia Brenciu & HB Orchestra - concert de Dragobete @ Berăria H

Luni - 24 februarie - ești invitat să petreci Dragobetele alături de Horia Brenciu, în Orașul cu Chef de Viață. Alături de HB Orchestra, artistul promite un show plin de enegie și emoții, așa cum ne-a obișnuit.

Dorian Popa vs. Vali Vijelie // #DubluConcert

Sâmbătă - 22 februarie - Hora din Balcani prezintă în premieră un dublu concert neașteptat: Dorian Popa vs. Vali Vijelie și taraful său. O experiență de neuitat pe ritmuri pop și muzică lăutărească ce te vor ține în picioare toată noaptea.

Concert Rona Hartner & The Zuralia Orchestra

Vineri - 21 februarie - te invităm la un spectacol grandios alături de Rona Hartner și The Zuralia Orchestra, un show marca Hora din Balcani cu ritmuri săltărețe și muuult #ChefDeViață.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

The Blaze of BON JOVI - Tribute Show by Faith Fire [Italy]

Miercuri - 19 februarie - e momentul să trăiești pe pielea ta experiența unui concert Bon Jovi. Band-ul italian Faith Fire promite un show autentic, plin de energie.

Cargo // 18 februarie // Berăria H

Marți - 18 februarie - Cargo va fi ”Aproape de voi” - pe scena Berăriei H - în ploaia inevitabilă de aplauze. Vino împreună cu toți prietenii tăi ”Călare pe motoare” să ascultați live mega hituri precum ”Ziua Vrăjitoarelor”, ”Anarhia” sau ”Mama.

Akcent // 15 februarie // Berăria H

Sâmbătă - 15 februarie - ești invitat la un super concert Akcent, în Orașul cu Chef de Viață. Trupa promite un show spectaculos, cu o mulțime de invitați și voie bună, pe scena Berăriei H.

Antonia // 15 februarie // Berăria H [SOLD-OUT]

”Vorbește lumea” că pe 15 februarie Antonia cântă la Berăria H și nu ”Greșesc”. Vei avea ocazia să fredonezi super hit-uri precum ”Iubirea Mea”, ”Sună-mă” sau ”Marabou”.

Lena Papadopoulou - The Sweetheart of Greece // Valentine's Day [SOLD-OUT]

De Valentine's Day, iubita artistă Lena Papadopoulou "The Sweetheart of Greece" urcă pe scena Berăriei H. Te așteaptă o seară grecească de neuitat cu 7 artiști de top pe scenă, cu muzică și dans.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

Tina Turner vs. Billy Idol | The Unhappened Live Experience

Miercuri - 12 februarie - prima provocare The Unhappened din 2020 aduce pe scena Berăriei H două stiluri cu totul diferite: R&B și Rock. Se vor auzi live super hit-uri de la doi artiști care nu au avut niciodată ocazia să urce pe aceiași scenă: Tina Turner & Billy Idol.

Stand Up Comedy: Cristian Dumitru, Alex Șerban & Anisia Gafton

Marți - 11 februarie - 3 super-comedieni își unesc puterile pentru a aduce voia bună în Orașul cu Chef de Viață.

KO Masters #7 @ Berăria H

Luni - 10 februarie - KoMasters se întorc la Berăria H cu un show explosiv și plin de adrenalină. Pregătește-te pentru un spectacol total care te va ține cu sufletul la gură.

Formația ALBATROS - prima dată la Berăria H

Sâmbătă - 8 februarie - pe scena Berăriei H urcă pentru prima dată formația ALBATROS, una din primele trupe din România care au dus muzica de petrecere la apogeu în decursul anilor '90.

Paula Seling & Band // 8 februarie // Berăria H

Sâmbătă - 8 februarie - Paula Seling te invită la un concert plin de emoții, chiar în Orașul cu Chef de Viață.

Concert DELIA - #DulceAniversare [SOLD-OUT]

Și anul acesta ne întâlnim la cea mai dulce aniversare, în ziua în care Delia chiar poate spune ”Azi e ziua mea, vreau tort”. Așa că, ești așteptat vineri - 7 februarie - cu multe ”Acadele” să petreci o seară de neuitat în Orașul cu Chef de Viață.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

Bob Marley Day // Tribute Concert by Uprising [Italy]

Miercuri - 5 februarie - sărbătorim, cu o zi mai devreme, nașterea regelui muzicii reggae cu un concert tribut autentic. Italienii de la Uprising sunt pregătiți să aducă spiritul lui Bob Marley pe scena Berăriei H.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…