Beraria H - Evenimente incheiate

Nea Vasile alias DJ Vasile & Taraful de la Mârșa

Nea Vasile, alias DJ Vasile, probabil cel mai bătrân lăutar în activitate, vine pe terasa Berăriei H. Nu vine cu Zdob și Zdub, ci cu Taraful său de la Mârșa. ;)
Dar sigur aduce cu el comori ale lautariei precum "Cuculețul", "Voi, voi, voi, mândrele mele" sau "Dimineața pe răcoare".

Viorica, Ioniță & Taraful din Clejani - concert la Berăria H

Duminică, 22 mai, pe scena de la Berăria H urcă Viorica & Ioniță + Taraful din Clejani.

Korina Spanos & Band - Seară Grecească

Sâmbătă, 21 mai, vibe-ul mediteraneean este la el acasă în compania îndrăgitei artiste elene Korina Spanos și a trupei sale.

Gheorghe Gheorghiu & Cooperativa 9 | #PrimaDată la Berăria H | #PeTerasă

Sâmbătă, 21 mai, Gheorghe Gheorghiu vine prima dată la Berăria H alături de Cooperativă 9. Și, bineînțeles, aduce cu el șlagărele care au bucurat atâtea generații: "Unde dragoste nu e", "Doi ochi căprui", "Nebunul care te iubește", "Și totuși", "Ultimul tren" și multe altele.

Concert Vița de Vie #electric

Dăm sunetul mai tare pentru că pe scenă urcă Vița de Vie cu un show electric.

byron în concert la Berăria H

Pe 17 mai - trupa byron în concert la Berăria H. Ne vedem în fața scenei!

CARGO cântă la Berăria H pe 15 mai

Duminică, 15 mai, Cargo revine pe scena Berăriei H într-un mult așteptat concert ce va răsuna în inimile noastre.
Vino să ascultăm și să cântăm împreună mega hituri precum ”Ziua Vrăjitoarelor”, ”Aproape de voi”, ”Călare pe motoare” sau ”Anarhia”.

Florin Salam & Band & Simfonic

Florin Salam vine să prezinte publicului un proiect inedit: Florin Salam & Band & Simfonic.

Maria Buză & Taraf George Pătrașcu

Vineri,13 mai, renumita solistă Maria Buză și taraful George Pătrașcu te invită la un mega concert în Orașul cu Chef De Viață.

Seară Grecească | #PeTerasă | Nikos Papadopoulos & Ansamblul Nea Ellada

Vineri, 13 mai, atmosfera de sărbătoare tipic grecească este la ea acasă în grădina noastră din Herăstrău, de pe malul lacului. Nikolaos Papadopoulos alături de Ansamblul Nea Ellada promit un show spectaculos, așa cum ne-au obișnuit, cu 10 artiști și dansatori pe scenă.

Taraful de la Vărbilău - concert la Berăria H pe 11 mai

După show-ul sold-out din martie, Taraful de la Vărbilău revine la Berăria H pe 11 mai. Hai și tu să asculți muzică lăutărească adevărată la un concert ce cu siguranță îți va lăsa amintiri plăcute.

Ionel Tudorache și taraful său - concert la Berăria H [SOLD-OUT]

Ionel Tudorache aduce muzica lăutărească autentică la Berăria H, alături de taraful său - muzicieni adevărați, perle ale lautăriei.
“Portofele”, “La Chilia-n port", "Într-o seară, o ţigancă" sau "Anii mei şi tinereţea" sunt doar câteva din melodiile pe care le vom cânta împreună.

Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase | #PrimaDată la Berăria H | pe terasă [SOLD-OUT]

Bogdan Mihai Simion - cobzar, scriitor, culegător de muzică tradițională, lăutar, vine pentru #PrimaDată la Berăria H, în grădina noastră de lângă lacul Herăstrău. Bineînțeles, însoțit de lăutarii de mătase.

Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș - în interior (23:00) [SOLD-OUT]

Pe scena Berăriei H urcă pentru prima dată Taraful Rutenilor & Carmen Chindriș, care aduc cu ei piesele ce te-au cucerit în ultimii ani: "Ziua-n care tu mai sărutat", "Suc", "Macho Man", "Două perechi", "Nu mă fă să-mi pară rău", "Băiatul meu" sau "Floare Rară"

Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș #PeTerasă (20:15) [SOLD-OUT]

Vești bune: pentru că primul show anunțat este aproape sold-out, mai facem unul și pe terasă. Hai la o seară cu Taraful Rutenilor & Carmen Chindriș și cu piesele care te-au cucerit: "Ziua-n care tu mai sărutat", "Suc", "Macho Man", "Două perechi", "Nu mă fă să-mi pară rău", "Băiatul meu" sau "Floare Rară".

Horia Brenciu & HB Orchestra - concert la Berăria H

Pe scena Berăriei H urcă imprevizibilul și ultra-carismaticul Horia Brenciu, într-un super concert alături de HB Orchestra.

Taraful Marian Mexicanu #PeTerasă

Joi, 5 mai - lautarie și puțin jazz cu Marian Mexicanu și taraful său pe terasa Berăriei H.

Provincialii cântă în Orașul cu Chef de Viață

Provincialii te invită să te distrezi o seară întreagă pe ritmuri etno-pop-rock și să te încarci cu energiile pozitive ale Orașului Cu Chef De Viață.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…