Beraria H - Evenimente incheiate

KO Masters #4 @ Berăria H

Luni - 16 septembrie - Specialiștii KO-ului se întorc la Berăria H pentru un show exploziv marca KOmasters! Vă așteptăm la un show plin de adrenalina și de emoții alături de: Ionuț Rusu (Jaguarul - Exatlon România ) , Mirel Dragan , Claudiu Alexe , Popescu Alexandru dar și noua vedetă a combatului Românesc , Andreea Cebuc ( Campioană mondială kickboxing )

Cupa Restart Energy One la Darts

Sâmbătă și duminică (14-15 septembrie), vă așteptăm la Berăria H pentru 2 zile de Darts de mare calitate. Acestea vor marca deschiderea Campionatului Național de Darts - Sezonul 2019/2020. În cadrul Cupei Aviance, vor fi organizate concursuri ad-hoc pentru public cu premii surpriză.

Seară Mexicană #PeTerasă cu Mariachi Los Platanos // 14 septembrie

Sâmbătă - 14 septembrie- terasa Berăriei H va fi invadată de voie bună specific mexicană adusă de trupa Mariachi Los Platanos, în deschiderea festivalului Mexican Fest. Orașul Cu Chef De Viață ți-a pregătit multe surprize care te vor duce direct în America Latină.

Mexican Fest - lângă lacul Herăstrău

Buenos dias, señoras y señores. Vă așteptăm să petrecem încă odată în stil mexican între 14 și 16 septembrie pe terasa Orașului Cu Chef De Viață. Pe malul lacului Herăstrău, vor fi pregătite cele mai interesante mâncăruri și băuturi mexicane ce vă vor oferi o experiență de neuitat.

Aviance Darts Cup 4th Edition

Sâmbătă și duminică (14-15 septembrie), vă așteptăm la Berăria H pentru 2 zile de Darts de mare calitate. Acestea vor marca deschiderea Campionatului Național de Darts - Sezonul 2019/2020. Intrarea este liberă!

Damian Drăghici & Brothers // 5 ani de Berăria H

Vineri - 13 septembrie - sărbătorim 5 ani de Berăria H alături de Damian Drăghici & Brothers - fix în următoarea zi după aniversarea de facto a celei mai mari Berării din Sud Estul Europei. Se anunță un concert extraordinar într-un weekend aniversar absolut special, un concert pe care trebuie să-l marchezi la tine în calendar!

Vinerea la Terasă // #ByTheLake

Vineri - 13 septembrie - nu te speria că este vineri 13 și vino la Berăria H să alungi eventualele spiritele rele cu multă bere rece. Vino cu toți prietenii pe Terasa cu #ChefDeViață să vă bucurați de vara târzie asezonată cu mâncarea noastră delicioasă.

Concert Zdob și Zdub // Sărbătorim 5 ani de Berăria H

Pe 12 septembrie este ziua în care Berăria H - Orașul cu Chef de Viață - împlinește 5 ani de zile și de nopți pline. Și ca distracția să fie pe cât de mare este această aniversare, tonul va fi dat de băieții de la ZDOB ȘI ZDUB.

Lawyers Night by the Lake #6 | #SerileIndustriilor @ Berăria H

Miercuri - 11 septembrie - pe terasa Berăriei H are loc cea de-a 6-a ediție Lawyers Night - cel mai tare party dedicat avocaților și angajaților din domeniul juridic. Pledăm încă o dată vinovați pentru tulburarea monotoniei publice, instigare la abuz de #ChefDeViață + complicitate la constituirea unui grup senzațional organizat alături de The Glam Squad, MC Coco, DJ Kriss.

Miercurea la Terasă // #ByTheLake

Miercuri - 11 septembrie - vino la Berăria H și bucură-te de această vară târzie cum se cuvine: cu bere rece și mâncare delicioasă sub cerul liber. 🍺 Te așteptăm de dimineața până seara, pe Terasa cu #ChefDeViață, chiar pe marginea lacului Herăstrău!

Jazz Trio #LIVE - Music Under The Tree

Marți - 10 septembrie - te așteptăm pe terasă, lângă lac, cu muzică de calitate interpretată LIVE de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu. Intrarea este liberă, iar prezența în număr cât mai mare este indicată!

Luna Amară @ Music Under The Tree

Luni - 9 septembrie - pe scena de sub copac a Berăriei H urcă din nou trupa LUNA AMARĂ, pentru un show acoustic care îți va prelungi weekend-ul cu încă o zi. Indiferent dacă cerul va fi "Roșu Aprins" sau "Gri Dorian", tot "#OrașulCuChefDeViață va avea un "Asfalt" fără niciun "Loc lipsă".

Suedia - Norvegia // Preliminarii EURO 2020

Duminică - 8 septembrie - Suedia o întâlnește pe Norvegia în cadrul Preliminariilor EURO 2020. Rivalele României din grupa F vor juca LIVE în Orașul Cu Chef De Viață, pe ecranele GIGANT (terasă & interior). Se anunță temperaturi ridicate, așa că am pregătit pentru tine multă bere rece. Intrarea este liberă, iar rezervarea locurilor din timp este recomandată!

România - Malta // Preliminarii EURO 2020 // Berăria H

Duminică - 8 septembrie - România joacă împotriva Maltei în cursa pentru un loc la EURO 2020. Este momentul perfect să vezi meciul transmis LIVE pe ecranele GIGANT din interiorul Berăriei H - Orașul Cu Chef De Viață. Tot ce trebuie să faci este să îți strângi toți prietenii, iar de berea rece și de mâncarea delicioasă ne ocupăm noi.

El Negro @ Nights By The Lake

Sâmbătă – 7 septembrie – El Negro revine pe terasa Berăriei H, alături de vibrațiile reggae cu care te-a obișnuit și care îți plac atât de mult. Accesul este gratuit, iar rezervarea locurilor este recomandată!

Concert Mariana Risipitu & Taraful Marcel Raț #PeTerasă

Vineri - 6 septembrie – Mariana Risipitu & Taraful Marcel Raț revin pe terasa Berăriei H cu mai multă voie bună și pregătiți să scoată lumea la joc.

România vs. Spania // Preliminarii EURO 2020 // Berăria H

Joi - 5 septembrie - susținem România în meciul cu Spania din Preliminariile EURO 2020. Dacă nu ai prins locuri pe Arena Națională, te invităm în Orașul cu Chef de Viață să vezi meciul transmis LIVE pe ECRANE GIGANT (terasă & interior), ca și cum ai fi pe stadion. Avem peste 2000 de locuri, mâncare delicioasă și muuultă bere rece + atmosfera potrivită să faci galerie pentru echipa națională împreună cu toți prietenii tăi.

1 Festival cu Fructe de Mare - Autumn Edition - 2019

Vine toamna, bine-mi pare! În weekend-ul 5-9 Septembrie ți-am pregătit încă 1 Festival cu Fructe de Mare - o experiență culinară inedită transformată deja în tradiție.

Romanian Nights - #live pe terasă cu Joy Band

Miercurea, pe terasa de lângă lac a Berăriei H răsună muzica românească pe care o îndrăgești, dar rar o mai poți asculta. Muzica ușoară și piesele rock cu care au crescut generații întregi sunt acum reinterpretate, reochestrate și reapreciate chiar pe malul lacului Herăstrău.

Jazz Trio #LIVE - Music Under The Tree

Marți - 3 septembrie - te așteptăm pe terasă, lângă lac, cu muzică de calitate interpretată LIVE de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu. Intrarea este liberă, iar prezența în număr cât mai mare este indicată!

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…