Beraria H - Evenimente incheiate

Direcția 5 în concert pe terasă @ Monday, Mon Cher!

Luni - 17 septembrie - ne revedem cu Direcția 5 pentru încă un show de zile mari pe terasa Berăriei H. Just because it's "Monday, Mon Cher!". "Am nevoie de tine", "O fată ca ea", "Forever love" sunt doar câteva din hit-urile pe care le vei fredona cu drag, pe marginea lacului Herăstrău. Intrarea este liberă!

Workshop pentru copii: Play-Doh

Duminică, 16 septembrie, cei mici sunt așteptați la Berăria H să ia parte la un workshop Play-Doh unde vor învăța să modeleze diverse figurine folosindu-și creativitatea. Numărul de locuri este limitat, iar rezervarea locurilor este recomandată!

Concert Paraziții - 24 Ani ✗ Berăria H - 4 Ani #DublăAniversare

Sâmbătă - 15 Septembrie - trupa vocal-instrumentală Paraziții sărbătorește 24 ani de existență, iar noi sărbătorim 4 ani de #ChefDeViață și concerte de neuitat. Ne așteptăm ca tu să fii invitatul nostru de onoare la această #DublăAniversare pe care n-o vom uita prea curând. ;)

Teatru pentru Copii - Vrăjitorul din Oz

Sâmbătă - 15 septembrie - vino să trăiești alături de noi minunatele aventuri ale fetiței Dorothy, aflată în căutarea Marelui Vrăjitor din țara Oz. Accesul este gratuit, iar rezervarea locurilor este recomandă!

Facem Zacuscă | 10 Tone & 10 Feluri

Lume, lume! În weekend-ul 15-16 Septembrie, FACEM ZACUSCĂ live pe terasa Berăriei H pentru tot neamul și pentru toate gusturile. Vino să fii martor și judecător la prepararea în cantități uriașe a mâncării tradiționale care ți-a marcat copilăria și (probabil) studenția. :)

DELIA în concert la Berăria H

Vineri - 14 Septembrie - vino la Berăria H pentru un concert DELIA în Orașul cu Chef de Viață, un show de zile mari pe care nu vrei să-l ratezi!

Concert Holograf ✗ 4 Ani de Berăria H

Acum 4 ani au cântat la inaugurare, iar pe 13 Septembrie se întorc la Berăria H pentru un show de milioane. Vino în Orașul cu Chef de Viață să te bucuri de un show total cu una din cele mai iubite și longevive trupe din România, chiar în săptămâna în care Berăria H sărbătorește 4 ani de la deschidere.

Joia de ieșeală la terasă #WeekendPreview

De ce să nu ne mințim că încă e vară, dacă vremea e perfectă pentru o ieșeală la terasă? După job, ia-ţi colegii şi hai la o bere pe terasa Berăriei H. Că la bere vin cele mai bune idei, fie că discuţi proiectul la care lucrezi sau programul de weekend.

Damian Drăghici & Brothers - 18 Ani / Berăria H - 4 Ani #DublăAniversare

Miercuri - 12 Septembrie - sărbătorim 4 ani de Berăria H și 18 ani de artă muzicală semnată de Damian Drăghici. E o zi mare, de sărbătoare, iar tu ești invitat să petreci alături de noi o #DublăAniversare legendară în stil "Gypsy Rock".

Jazz Trio #LIVE - Music under the tree

În fiecare Marți, te așteptăm pe terasă, lângă lac, cu muzică de calitate interpretată LIVE de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu. Intrarea este liberă, iar prezența în număr cât mai mare este indicată!

Serbia vs. România ✗ Liga Națiunilor @ Berăria H

Luni - 10 Septembrie - transmitem LIVE, pe terasă și în interior, meciul dintre Serbia și România din cadrul UEFA Nations League. Vino să vezi partida pe ECRANE GIGANT în cea mai potrivită atmosferă pentru meciurile de fotbal: cu prieteni mulți, bere rece și mâncare delicioasă.

ADDA ✗ LIVE pe terasă @ Monday, Mon Cher!

Luni - 10 Septembrie - ai ocazia să o revezi pe ADDA într-un show live de excepție, pe terasa Berăriei H. Intrarea este liberă, iar distracția este la ea acasă!

Workshop pentru copii: Sabbiarelli

Duminică, 9 Septembrie, cei mici sunt așteptați la Berăria H să ia parte la un workshop Sabbiarelli, un joc colorat și distractiv pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 – 12 ani. Numărul de locuri este limitat, iar rezervările sunt recomandate!

Vali Crăciunescu & Cooperativa 9 cântă pe terasa Berăriei H

Sâmbătă – 8 Septembrie – Vali Crăciunescu și Cooperativa 9 vin din nou la Berăria H, pe terasă, gata să facă show și să te țină în picioare până târziu. Pregătește-te pentru un concert plin de voie bună și distracție cât cuprinde, chiar pe marginea lacului Herăstrău.

România vs. Muntenegru ✗ Liga Națiunilor @Berăria H

Vineri, 7 septembrie, hai la Berăria H să vezi primul meci al naționalei din cadrul UEFA Nations League, împotriva selecționatei din Muntenegru. Meciul va fi transmit pe ecrane GIGANT, atât pe terasă, cât și în interior.

1 Festival cu Fructe de Mare - Autumn Edition

Alt anotimp, aceeași distracție! În weekend-ul 6-9 Septembrie ți-am pregătit încă 1 Festival cu Fructe de Mare, pe terasa Berăriei H. Dacă ai prins deja gustul preparatelor marine pe care ți le-am pregătit în trecut, știi că nu vrei să ratezi ediția specială de toamnă.

Joia de ieșeală la terasă #WeekendPreview

Dacă-i joi și sfârșit de vară, facem musai o ieșeală. După job, ia-ţi colegii şi hai la o bere pe terasa Berăriei H. Că la bere vin cele mai bune idei, fie că discuţi proiectul la care lucrezi sau programul de weekend.

The WINE and Only Festival

În perioada 6-9 Septembrie, VINo la prima ediție The Wine and Only Festival - târgul de vinuri atent selectate de la cei mai reputați producători naționali și internaționali. Evenimentul are loc pe terasa Berăriei H, lângă lacul Herăstrău, o zonă perfectă pentru a cunoaște fascinanta și rafinata lume a vinurilor.

Romanian Nights - #live pe terasă cu Joy Band

Miercurea, pe terasa de lângă lac a Berăriei H răsună muzica românească pe care o îndrăgești, dar rar o mai poți asculta. Intrarea este liberă, iar rezervarea locurilor este recomandată!

Jazz Trio #LIVE - Music under the tree

În fiecare Marți, te așteptăm pe terasă, lângă lac, cu muzică de calitate interpretată LIVE de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu. Intrarea este liberă, iar prezența în număr cât mai mare este indicată!

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…