Beraria H - Evenimente incheiate

Horia Brenciu & HB Orchestra // 25 mai // Berăria H

Sâmbătă - 25 mai - ți-am pregătit un nou spectacol plin de emoție și culoare care se anunță FULL HOUSE cu carismaticul Horia Brenciu și HB Orchestra. Vei asculta live hit-urile la care ții atât de mult precum "Do what you like", “Fac ce-mi spune inima”, “Hello”, “A naibii dragoste”, “Inima nu vrea” și multe alte surprize muzicale!

Seară Grecească #PeTerasă: Meet The Greeks | Berăria H

Vineri - 24 mai - mutăm serile grecești pe malul Lacului Herăstrău și ne bucurăm spectacolul celor de la Meet The Greeks care promit să ne transmită vibrația mediteraneană!

Târgul Cireșelor de Mai

Anul acesta este anul cireșelor la preț de cireșe! În weekend-ul 24-26 mai, pe terasa Berăriei H are loc TARGUL CIREȘELOR DE MAI - festivalul care deschide sezonul celor mai râvnite fructe ale anului trecut în România.

Ducu Bertzi @ Acoustic Garden

JOI - 23 MAI - Ducu Bertzi cântă pentru prima dată pe terasa Berăriei H și te invită la un concert în aer liber, de început de vară, marca #AcousticGarden. Vino să ascultăm LIVE și să fredonăm împreună hit-uri precum "Floare de colț", "M-am îndrăgostit numai de ea" și multe alte piese consacrate pe care le îndrăgim cu toții.

Direcția 5 #Acoustic x Concert Sub Lună Plină | Berăria H

MIERCURI - 22 MAI - deschidem seria concertelor #SubLunăPlină pe terasa Berăriei H cu DIRECȚIA 5, una dintre cele mai romantice și iubite trupe pe care le-a dat muzica românească! "Am nevoie de tine", "O fată ca ea", "Forever love" sunt doar câteva din hit-urile pe care le vei fredona cu drag, în fața scenei de sub copac, pe marginea lacului Herăstrău.

Concert PACIFICA // Music under the tree @ Berăria H

Marți - 21 mai - binecunoscuta trupă PACIFICA, formată din Teo Boar și Vlady Cnejevici, te invită la un show de mare sărbătoare, chiar în ziua în care ciocnim alături de cei născuți cu numele de Constantin sau Elena. :) Concertul are loc pe Terasa Berăriei H din Parcul Herăstrău, iar accesul este gratuit!

GoT - Watch Party // Last Episode @ Berăria H

LUNI - 20 MAI - sute de fani GoT sunt așteptați la Berăria H pentru cel mai mare Watch Party din România. Vino cu toți prietenii să vedem împreună ultimul episod din Game of Thrones pe ECRANE GIGANT - pe terasă și în interior - într-o atmosferă plină de suspans și entuziasm colectiv. :)

Dan Ciotoi & Formația Generic // 18 mai // Berăria H

După ultimele 6 concerte consecutive SOLD OUT la Berăria H, Dan Ciotoi și Formația Generic revin pe 18 mai pentru ultimul show al trupei din acest sezon în Orașul cu Chef de Viață!

Concert AKCENT & Band la Berăria H

Vineri - 17 mai - ți-am pregătit un super show Akcent & Band într-o variantă fresh, de primăvară-vară 2019!

EL Negro @ Jamaican Nights by The Lake

Joi - 16 mai - El Negro aduce sound-ul raggae pe malul Lacului Herăstrău într-o seară unde relaxarea și starea de bine vor fi la ele acasă pe #TerasaCuChefDeViață.

1 Festival cu Fructe de Mare - Ediția de Vară 2019

Între 16 și 19 mai, de joi și până duminică, pe terasa Berăriei H are loc 1 Festival cu Fructe de Mare - o experiență culinară inedită transformată deja în tradiție.

PINK FLOYD Tribute Concert by The Dark Machine [Italy]

Miercuri - 15 mai - vino să simți pe pielea ta cele mai tari hituri Pink Floyd în interpretarea band-ului italian The Dark Machine. Se anunță un super-show de sunet și lumini pe care o să-l trăiești cu maximă intensitate până la final. Wish you'll be here! ;)

Frank Sinatra Tribute Show by Ștefan Stan & Band

Marți - 14 mai - Hiturile Frank Sinatra - "The Voice" - te vor purta în epoca de aur a muzicii printr-o interpretare de excepție marca Ștefan Stan & Band. "New York, New York", "My Way", "Strangers in the Night" și multe alte hituri vor redeschide file din istoria muzicii într-un show pe care nu ai voie să îl ratezi. #BeThere so you won't be sorry!

Seară Grecească: Acropolis Band // 11 mai // Berăria H

Sâmbătă - 11 mai - ne vedem la o nouă Seară Grecească în Orașul cu Chef de Viață - Berăria H! Pe scenă va urca formația Acropolis Band pentru un show total cu 10 oameni pe scenă, cu muzică, dansuri și preparate grecești.

Jazz Trio #LIVE - Music Under The Tree

Sâmbătă - 11 mai - te așteptăm pe terasă, lângă lac, cu muzică de calitate interpretată LIVE de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu. Intrarea este liberă, iar prezența în număr cât mai mare este indicată!

Tiger Classic - Diamond Cup Romania

Sâmbătă - 11 mai - la Berăria H are loc evenimentul internațional de fitness-bodybuilding Tiger Classic - IFBB Diamond Cup Romania.

Maria Buză + Taraf George Pătrașcu // 10 mai // Berăria H

Vineri - 10 mai - Maria Buză și taraful George Pătrașcu dau o petrecere de răsunet în Orașul cu Chef De Viață!

Valencia vs. Arsenal / Chelsea vs. Frankfurt | Semifinale Europa League

Joi - 9 mai - Vedem returul semifinalelor Europa League pe într-o atmosferă așa cum le stă bine marilor meciuri!

Joia la terasă #LângăLac

Joi - 9 mai - ne vedem în Herăstrău la cea mai mare terasă din București să întâmpinăm vara cum se cuvine: cu bere rece și mâncare delicioasă sub cerul liber. 🍺 Te așteptăm până seara să dăm împreună START SEZON TERASĂ 2019!

Ajax vs. Tottenham // Semifinale Champions League // Berăria H

Miercuri - 8 mai - Meciul decisiv al semifinalei Ajax vs. Tottenham este transmis în direct pe Terasa cu Chef de Viață de pe marginea Lacului Herăstrău!

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…