Loading…

Evenimente incheiate - Beraria H

Maria Tănase 110 ✗ Kempes, Paul Radu (Antract), Alexandra Ungureanu, Dragoș Moldovan & SGO - Concert Tribut

În urmă cu 110 ani se năștea Maria Tănase, un fenomen unic în muzică românească, iar pe 25 septembrie sărbătorim ziua ei cu un show unic interpretat de Kempes, Paul Radu (Antract), Dragos Moldovan, Alexandra Ungureanu & Special Guest Orchestra!

Lunea la Terasă #bythelake

Începe săptămâna cu #ChefDeViață la Berăria H! Strânge-ți toți prietenii și hai să vă bucurați de o zi frumoasă + mâncare delicioasă și băuturi de toate felurile în parc, pe malul lacului.

Vali Crăciunescu & Cooperativa 9 I de la Zavaidoc la Queen #PeTerasă

Duminică, 24 septembrie, petrecem o seară de neuitat pe terasa noastră de lângă lac cu nebunul frumos al showbizz-ului românesc, Vali Crăciunescu & Cooperativa 9 🎹 🎤
De la Zavaidoc la Queen. De la #rock la #lăutărie. Un show #CuDeToate.

Sărbătoarea Mustului 2023 | Ziua #2 (duminică, 24 septembrie)

Must-drink #must! În weekendul 23 - 24 septembrie, de dimineaţă până seara la Berăria H poţi bea must proaspăt, stors chiar în faţa ta 🍇 🍷 😉
Ți-am pregătit mâncare gătită pe grătare, în tuciuri şi la proţap pentru ca sărbătoarea să fie completă!

Seară Grecească: Nikolaos Papadopoulos & Nea Ellada

Sâmbătă, 23 septembrie, te așteaptă o seară cu muzică grecească și energie mediteraneană - Nikos Papadopoulos alături de Ansamblul Nea Ellada promit un show spectaculos cu 10 artiști și dansatori pe scenă.

Concert Minodora & Band I Prima dată pe terasă I București - Berăria H

Sâmbătă, 23 septembrie, pentru prima dată pe scena noastră de pe terasă urcă Minodora & Band pentru un show La Maxim!, plin de zeci de bijuterii muzicale de care sigur ți-a fost dor! Tu ți-ai luat biletele?

Adda & Band în concert // București - Berăria H

Sâmbătă, 23 septembrie - Adda urcă pe scena Berăriei H pentru o seară de neuitat. Artista promite un super show care ne va purta prin fiecare capitol al balAddei ei.

Radu Almășan (Bosquito) | #ByTheLake @Berăria H

Radu Almășan, fondatorul trupei Bosquito, vine pe 23 septembrie, pe terasa noastră din Herăstrău într-un concert de zile mari pe care nu ai cum să îl ratezi!
Accesul este gratuit!

Monica Anghel vine la @Berăria H pe 23 septembrie

Monica Anghel vă așteaptă cu bucurie la Berăria H pe 23 septembrie! Alături de o carieră muzicală impresionantă, Monica Anghel promite să transforme această seară într-un adevărat spectacol.
Accesul este gratuit!

Orașul cu Chef de Joacă (ora 13:30) - ateliere, activități și spectacole interactive pentru copii

Dragi copii și părinți,
Vă invităm cu mare bucurie în Orașul cu Chef de Joacă, unul dintre cele mai mari evenimente pentru copii. Ateliere, personaje preferate, cursuri și alte activități, spectacole interactive pentru copii plus zeci de alte distracții.

Ciorbe și Vorbe: Dansuri populare cu Ansamblul Doinița I #PeTerasă

Pe Terasa Berăriei H, sâmbătă 23 septembrie, începând cu ora 13:30, vă așteptăm să vă bucurați de o experiență autentic românească! Suntem pregătiți să vă încântăm papilele gustative cu o delicioasă ciorbă gătită într-un ceaun gigant. În plus, pentru a aduce un strop de magie românească în atmosferă, Ansamblul Doinița vă așteaptă pe scena de pe terasa în mai multe reprize.

Orașul cu Chef de Joacă (ora 10:00) - ateliere, activități și spectacole interactive pentru copii [SOLD-OUT]

Dragi copii și părinți,
Vă invităm cu mare bucurie în Orașul cu Chef de Joacă, unul dintre cele mai mari evenimente pentru copii. Ateliere, personaje preferate, cursuri și alte activități, spectacole interactive pentru copii plus zeci de alte distracții.

Sărbătoarea Mustului 2023 | Ziua #1 (sâmbătă, 23 septembrie)

Must-drink #must! În weekendul 23 - 24 septembrie, de dimineaţă până seara la Berăria H poţi bea must proaspăt, stors chiar în faţa ta 🍇 🍷 😉
Ți-am pregătit mâncare gătită pe grătare, în tuciuri şi la proţap pentru ca sărbătoarea să fie completă!

Bogdan de la Ploiești cântă la Berăria H pe 22 septembrie | #BDLP

„Lasă-mă să-ți spun” vineri, 22 septembrie, ești invitat în Orașul cu Chef de Viață la un chef unde voia bună, dansul și distracția sunt secretul unui show inedit. Vino alături de prietenii tăi să ascultați hit-urile Bogdan DLP precum: „Aoleu sufletul meu”, „Fantesiaga” sau „Nu pot raspunde viața mea”.

Vinerea la Terasă // #ByTheLake

Vino și tu pe terasa cu #ChefDeViață. Strânge-ți toți prietenii și hai să vă bucurați de o zi frumoasă + mâncare delicioasă și băuturi de toate felurile în parc, pe malul lacului.

Vali Vijelie & Taraf cântă în Orașul cu Chef de Viață pe 21 septembrie

Vali Vijelie și taraful său revin în Orașul cu Chef de Viață! Când? Joi, 21 septembrie!
Da, da! Vijelie din nou 'n' Berărie! 🌪️ Tu ți-ai rezervat locurile?

Jazzy Thursday with Puiu Pascu, Virgil Popescu, Titi Herescu Trio

Joi, 21 septembrie, Jazz Trio, sau Puiu Pascu, Virgil Popescu, Titi Herescu vor aduce acordurile și ritmurile Jazz-ului pe scena Terasa cu Chef de Viaţă! 🎼🎸🎹
🆓️ Intrarea este liberă!

VAMA - Concert sub cerul liber | București - Berăria H (terasă)

Miercuri, 20 septembrie, cântăm sub cerul liber "Nu am chef azi", “Epilog” și multe alte melodii pentru că VAMA vine pe Terasa cu Chef de Viață.
Miercuri nu va fi “Perfect fără tine”, așa că ne vedem la concert!

Italian Evening with Joy Band I #ByTheLake

Marți, 19 septembrie, dacă "SI" este răspunsul la întrebarea "Parli italiano?" te așteptăm la Beraria H pentru a fredona împreună cele mai cunoscute hituri italiene alaturi de Joy Band 💃
Accesul este gratuit.

Ducu Bertzi // By The Lake // 18 septembrie 2023

Luni, 18 septembrie, te așteaptă o nouă seară de folk în Grădina Muzicală de pe malul lacului Herăstrău, alături de unicul Ducu Bertzi 🎼🎸
🆓️ Intrarea este liberă!

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti