Beraria H - Evenimente incheiate

Fado Night #PeTerasă cu Ambra | Berăria H

Sâmbătă - 8 august - te invităm să descoperi finele nuanțe ale muzicii fado, alături de Ambra, pe terasa Berăriei H. Intrarea este liberă!

Dan Helciug (Spitalul de Urgență) / Concert #PeTerasă

Vineri - 7 august - pe Terasa cu Chef de Viață cântăm cu toții "Trăiască Berea!", "Prietenii", "Ori la Bal ori La Spital" plus multe alte piese noi și coveruri, alături de Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgență.

Mircea Vintilă // 6 august // Acoustic Garden

Joi - 6 august - Mircea Vintilă readuce muzica Folk pe Terasa cu Chef De Viață a Berăriei H. Vino să asculți LIVE piesele tale preferate ale artistului într-o atmosferă superbă, cu mâncare bună și bere rece!

Alexandra Ungureanu / 5 august / Music Under The Tree

Miercuri - 5 august - pe scena de sub copac a Berăriei H urcă Alexandra Ungureanu - fosta solistă / colaboratoare a trupelor CRUSH sau Sistem. Artista va cânta alături de Ștefan Orfescu și promite un show memorabil pe care îl vei savura din plin!

Emeric Imre x Concert Sub Lună Plină #2

Marți - 4 august - vino să prelungim luna plină cu încă un show memorabil de folk autentic, pe marginea lacului din Parcul Herăstrău.

Emeric Imre x Concert Sub Lună Plină

Ce zici de o seară de luni plină petrecută sub lună plină? Pe 3 august, lângă lacul Herăstrău, te invităm la încă un show în aer liber cu Emeric Imre - un nume de legendă în muzica folk românească. Intrarea este liberă!

Sâmbătă la Terasă // #ByTheLake (Bonus: Deea Violin Live)

Sâmbătă - 1 august - ne dăm din nou întâlnire pe terasa cu #ChefDeViață, chiar pe marginea lacului Herăstrău. Te așteptăm încă de dimineață cu berea pusă la rece și cu mâncare delicioasă, iar seara ne răcorim în continuare cu un live show de vioară marca Deea Violin.

Concert Ovidiu Niculescu // Music Under The Tree // Berăria H

Vineri - 31 iulie - interpretul și actorul Ovidiu Niculescu te cheamă la concert și la câteva beri reci pe terasa noastră de lângă lacul Herăstrău. Intrarea este liberă!

Joia la Terasă în Parc / Berăria H

Dacă e joi, profităm de aerul de vară și de vremea de afară să ne revedem în parc, la terasa de lângă lac, pentru maxim relax alături de cei dragi.

Romanian Nights - #live pe terasă cu Joy Band

Miercurea ne vedem la un nou concert din seria #RomanianNights pe terasa Berăriei H - show-ul cu cele mai îndrăgite piese românești de dragoste și de dor, interpretate LIVE de Joy Band.

Alma Nicole (Vocea României) @ Acoustic Garden

Pe 28 iulie ne dăm întâlnire în grădina muzicală a Berăriei H pentru un super show acoustic susținut de Alma Nicolae, finalistă Vocea României 2018. Intrarea este liberă!

Mircea Vintilă // 27 iulie // Music Under The Tree

Luni - 27 iulie - Mircea Vintilă readuce muzica Folk pe Terasa cu Chef De Viață a Berăriei H. Vino să asculți LIVE piesele tale preferate ale artistului într-o atmosferă superbă, cu mâncare bună și bere rece!

Mihai Meiroș & Band // Love Songs Live #ByTheLake

Duminică - 26 iulie - te așteptăm pe terasă la un show live plin de stări și de vibrații, alături de etern îndrăgostitul Mihai Meiroș - solistul trupei TYPPO și fost concurent Vocea României.

Sâmbătă la Terasă // #ByTheLake (Bonus: Deea Violin Live)

Sâmbătă - 25 iulie - ne dăm din nou întâlnire pe terasa cu #ChefDeViață, chiar pe marginea lacului Herăstrău. Te așteptăm încă de dimineață cu berea pusă la rece și cu mâncare delicioasă, iar seara ne răcorim în continuare cu un live show de vioară marca Deea Violin.

Fado Night #PeTerasă cu Jezebel & Alexandru Burca

Vineri - 24 iulie - te invităm pe terasa Berăriei H pentru o deosebită incursiune muzicală De la Doină la Fado, alături de Jezebel & Alexandru Burca. Intrarea este liberă!

Dan Helciug (Spitalul de Urgență) @ Music Under The Tree

Pe 23 iulie ne vedem pe terasa Berăriei H cu Dan Helciug de la Spitalul de Urgență pentru un tratament preventiv cu muzică, bere și voie bună! Te așteptăm pe marginea lacului Herăstrău să cântăm cu toții "Trăiască Berea!", "Prietenii", "Ori la Bal ori La Spital" plus multe alte piese noi și cover-uri.

Concert Emeric Imre #Repeat // Music Under The Tree // Berăria H

După 2 concerte fully booked într-o singură lună, EMERIC IMRE revine pe 22 iulie la Berăria H pentru încă un show acoustic memorabil. Profită de ocazie și vino să asculți LIVE piesele tale preferate ale artistului într-o atmosferă superbă, cu mâncare bună și bere rece!

Jazz Trio #LIVE - Music Under The Tree

În fiecare marți ne bucurăm de muzică live și te așteptăm pe terasă, lângă lac, la o seară de Jazz Ambiental alături de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu.

Sâmbătă la Terasă // #ByTheLake (Bonus: Deea Violin Live)

Sâmbătă - 18 iulie - ne dăm din nou întâlnire pe terasa cu #ChefDeViață, chiar pe marginea lacului Herăstrău. Te așteptăm încă de dimineață cu berea pusă la rece și cu mâncare delicioasă, iar seara ne răcorim în continuare cu un live show de vioară marca Deea Violin.

Paula Seling // 17 iulie // Music Under The Tree

Vineri - 17 iulie - pe scena de sub copac a Berăriei H o regăsim pe încântătoarea Paula Seling cu un show acustic plin de emoții și trăiri. Intrarea este liberă!

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…