Beraria H - Evenimente incheiate

Concert Dan Ciotoi și Formația Generic [SOLD-OUT]

Sâmbătă - 17 noiembrie - ne revedem la Berăria H cu Dan Ciotoi și Formația Generic să mărim "lanțul de iubire" și să petrecem împreună până târziu în noapte.

Teatru pentru Copii - Cartea Junglei [SOLD-OUT]

Sâmbătă, 17 noiembrie, povestea spectaculoasă a lui Mowgli, un băiețel minunat crescut în junglă de către familia lupului Akela, va prinde viață într-un magnific spectacol de teatru interactiv! Intrarea este liberă, iar prezența cu mic, cu mare este recomandată!

Concert FUEGO - "Ce seară minunată" - Berăria H

Vineri - 16 noiembrie - FUEGO urcă pentru #PrimaDată pe scena Berăriei H și "Ce seară minunată" se anunță în Orașul cu Chef de Viață. Alături de artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, pe scenă vor fi prezente și invitatele speciale ale serii: Stela Enache și Marina Florea.

Joia de ieșeală: Dinner ▶ Drinks ▶ Party

La Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 23:00 > party. Taxi-ul ți-l plătim noi, în bere, iar ofertele și surprizele se țin lanț pe tot parcursul serii. Dar asta nu e tot: după ora 22:00, stingem luminile din sală și aprindem laserele de PARTY ca DJ-ul, MC-ul și dansatoarele să ne trimită direct în vibe-ul de weekend.

Me gusta MANU CHAO - Tribute Show by Clandestino [Italia]

Te gusta Manu Chao? Nos gustas tú. :) Pe 14 noiembrie, ca în fiecare miercuri la #TributeNights, ți-am pregătit un show tribut special cu hit-urile tale preferate în interpretarea unor artiști internaționali. De data aceasta, pe scenă vor urca italienii din trupa Clandestino, una din cele mai bune trupe tribut Manu Chao din Europa.

Apărătorii Râsului: Vraciu, Anisia Gafton, Cristian Dumitru | Stand-Up Show

Marți 13 (noiembrie) - una din cele mai valoroase moșteniri ale românilor, RÂSUL, este amenințat cu dispariția totală de către forțe ultra plictisitoare. Din fericire, mai există speranță: Alexandru Arnăutu Vraciu, Gafton Anisia și Cristian Dumitru își unesc forțele și aterizează pe scena Orașului cu Chef de Viață, locul în care se dă lupta finală împotriva monotoniei. Oare vor reuși aceștia să distrugă sau măcar să alunge monotonia care ne pune RÂSUL (și existența) în pericol? Vino la Berăria H să fii martor la scrierea unei pagini din hi-historie!

Closed - Private Event - After 6 PM

Ne pare rău, dar începând cu ora 18:00 locația este rezervată pentru un eveniment privat.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2018

Ești pasionat de publicitate? Vino pe 10 noiembrie la Berăria H pentru o nouă ediție a Nopții Devoratorilor de Publicitate. Începem cu un show de stand-up comedy prezentat de Mihai Bobonete, apoi continuăm cu proiecția spoturilor publicitare, prezentate în premieră publicului din România.

Teatru pentru Copii - Alice în Țara Minunilor

Sâmbătă, 10 noiembrie, vă invităm la Berăria H să urmărim împreună o fabuloasă piesă de teatru pentru copii: Alice în Țara Minunilor.

Seară Grecească: Acropolis Band la Berăria H

Vineri - 9 noiembrie - e ocazia perfectă să te bucuri de încă o Seară Grecească legendară la Berăria H. Pe scenă urcă din nou Acropolis Band, formația care duce distracția la nivelul Acropolelor Atenei.

Joia de ieșeală: Dinner ▶ Drinks ▶ Party

La Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party. Taxi-ul ți-l plătim noi, în bere, iar ofertele și surprizele se țin lanț pe tot parcursul serii. Dar asta nu e tot: după ora 22:00, stingem luminile din sală și aprindem laserele de PARTY ca DJ-ul, MC-ul și dansatoarele să ne trimită direct în vibe-ul de weekend.

The One: U2 Tribute Concert by Zen Garden [Italia]

Pe 7 Noiembrie, la Berăria H se trăiește unui show U2 "with or without U2". Energia, muzica și look-ul formației tale preferate vor fi reproduse de către band-ul italian Zen Garden în cadrul unei reprezentații spectaculoase în Orașul cu Chef de Viață.

The Motans / Versus / Berăria H

"Vara cu Jimi Hendrix, toamna cu Miles Davis" + un super show The Motans VERSUS Berăria H pe 6 noiembrie. E (ano)timpul pentru încă un concert plin de emoții, trăiri și versuri cu substrat poetic în care mesajul puternic se îmbină perfect cu atmosfera de bună dispoziție și distracție fără limite autoimpuse.

Seară Grecească: Nikolaos Papadopoulos & Band

Sâmbătă - 3 noiembrie - Nikolaos Papadopoulos promite încă o Seară Grecească de pomină la Berăria H - Orașul cu Chef de Viață. Se anunță un show total cu 10 oameni pe scenă, muzică, dansuri și preparate grecești delicioase, disponibile doar în cadrul acestui eveniment.

Andra Gogan - Live Show la Berăria H

Sâmbătă - 3 noiembrie - Andra Gogan urcă pe scena Berăriei H pentru un live show dedicat nu doar următorilor ei, ci unei generații întregi. :) Vei putea asculta și fredona piesele pe care chiar tu le-ai trimis direct în #trending, alături de toată comunitatea din Orașul cu Chef de Viață.

Joia de ieșeală: Dinner ▶ Drinks ▶ Party

La Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:00 > party. Taxi-ul ți-l plătim noi, în bere, iar ofertele și surprizele se țin lanț pe tot parcursul serii. Dar asta nu e tot: după ora 22:00, stingem luminile din sală și aprindem laserele de PARTY ca DJ-ul, MC-ul și dansatoarele să ne trimită direct în vibe-ul de weekend.

Halloween Thriller - The Michael Jackson Show

Pe 31 octombrie, o noapte supranaturală se anunță în Orașul cu Chef de Groază - Berăria H - unde spirite bune și rele vor fi prezente la Halloween Thriller - The Michael Jackson Show. Înainte de miezul nopții, pe scenă va fi invocată prezența regelui dispărut al muzicii pop de către italienii de la The Jackson Clan care vor pregăti un concert tribut exploziv și terifiant de real.

Halloween Special: Grimus, Lucia #dubluconcert

Marți - 30 octombrie - #dubluconcert la Berăria H - Grimus, Lucia. Ți-am pregătit două show-uri de poveste cu trupa GRIMUS, una din cele mai populare trupe rock din noua școală și LUCIA, artista al cărei album "Samsara" se bucură de un real succes în zona underground și numai. Accesul este gratuit până la ora 19:45!

Teatru pentru Copii - Scufița Roșie

Luni - 29 octombrie - vă invităm să intrați din nou în lumea poveștilor cu celebrele personaje din "Scufița Roșie", povestea cu același titlu scrisă de Fraţii Grimm. Intrarea este liberă şi prezenţa cu mic, cu mare este încurajată.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…