Beraria H - Evenimente incheiate

Ionuț Galani & Ansamblul Asteria | #PrimaDată #PeTerasă | Seară Grecească

Vineri, 12 august, Ionuț Galani și Ansamblul Asteria vin #PrimaDată pe terasa Berăriei H pentru o seară grecească pe cinste; cei 10 muzicieni și dansatori ce vor urca pe scenă promit o petrecere de poveste. Tu ți-ai rezervat locurile?

Dan Helciug - Spitalul de Urgență // Acoustic Garden

Joi, 11 august, pe Terasa cu Chef de Viață cântăm cu toții "Trăiască Berea!", "Mama unde ești", "Prietenii", "Ori la bal ori la spital" plus multe alte piese noi și coveruri, alături de Dan Helciug / Spitalul de Urgență.
🆓️ Intrarea este liberă!

Alexandra Ungureanu & Band #bythelake

🎤 Miercuri, 10 august, Alexandra Ungureanu, câștigătoarea “Bravo, ai stil!” Celebrities și fostă concurență la Asia Express, vine pe terasa Berăriei H alături de trupa sa. Hai și tu să faci un Duet cu Alexandra, pe hiturile mult îndrăgite! 😍

Bella Santiago // Acoustic Garden

Pe 9 august Bella Santiago te invită în grădina noastră muzicală de pe malul lacului.

Direcția 5 ✗ 8 august @ Monday, Mon Cher!

Nu e un vis, e un BIS: Direcția 5 cântă din nou pe terasa Berăriei H pe 8 august, iar toți cei care n-au prins locuri până acum (și nu numai) sunt invitați să profite de ocazie. ;)
🆓️ Intrarea este liberă!

Sarmalele Reci - Țara te vrea prost | PeTerasă (nu te vrea prost pe terasă, concertul e pe terasă)

Duminică, 7 august, Sarmalele Reci vin în grădina noastră muzicală din parc cu un show clasic dar actual - "Țara te vrea prost".

Provincialii #PeTerasă

Sâmbătă, 6 august, te invităm să petreci alături de noi pe terasa de lângă lac și să te bucuri de o seară plină de distracție și un show spectaculos oferit de Provincialii.

Adrian Petrache & Band #PeTerasă

Vineri, 5 august, - nice mood & nice music cu Adrian Petrache și trupa sa pe terasa Berăriei H.
Intrarea este liberă!

IRIS Nelu Dumitrescu - Concert în parc | Berăria H

Hai să cântăm împreună "Cine mă strigă în noapte", "Trenul fără naș", "Pe ape", "Strada ta" , "Tot zbor", "Baby", "Somn bizar", "Mirage", "De vei pleca", "Să nu crezi nimic", "Casino" sau "Da, da, eu știu!" pe terasa noastră din parc.
🆓️ Intrarea este liberă!

Oana Sîrbu & Puiu Pascu, Virgil Popescu, Titi Herescu Trio | #bythelake

Oana Sârbu este special invitată pe terasa Berăriei H să-ți coloreze seara alături de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu.
🆓️ Intrarea este liberă!

byron @Berăria H #PeTerasă

Pe 2 august byron cântă în grădina noastră de lângă lacul Herăstrău.

Mircea Vintilă LIVE pe terasă // Monday, Mon Cher!

Luni, 1 august, terasa cu Chef de Viață a Berăriei H se bucură de prezența lui Mircea Vintilă într-un concert inedit, pe marginea lacului Herăstrău. Just because it's Monday, Mon Cher! 🎩
🆓️ Intrarea este liberă!

Pistol cu Capse #acoustic #bythelake

Pistol cu Capse vin pe scena de pe terasa Berăriei H, într-un super concert pe ritmuri de reggae-punk, plin de energie!

El Negro (Acoustic) LIVE - Reggae Vibes #bythelake

Vineri, 29 iulie, cântăm și ne distrăm cu El Negro la cel mai mare chill party din oraș, lângă lacul Herăstrău, pe terasa Berăriei H.

Azur & Nelu Vlad | #PeTerasă

"Mona", "Regina nopții", "S-a rupt lanţul de iubire", "Pe nisipul de la mare", "În staţie la Lizeanu" sau "Cenusăreaso" te vor ține în picioare toată seara!

JURJAK | Music Under The Tree

Pe 27 iulie vino în grădina noastră de pe malul lacului Herăstrău să te bucuri de o seară relaxantă și de un moment de frumusețe artistică - Jurjak urcă pe scena noastră de sub copac.

Partizan #acoustic #PeTerasă

Pe 26 iulie avem cu ce ne lăuda, să știe toată lumea! Cu Partizan #acoustic #PeTerasă

Direcția 5 ✗ 25 iulie @ Monday, Mon Cher!

Cine spune că în prima zi din săptămână nu se întâmplă nimic? LUNI - 25 iulie - vom demonta încă o dată acest mit - pe scena noastră de lângă lac urcă DIRECȚIA 5, în cadrul seriei de show-uri Monday, Mon Cher! 🎩
🆓️ Intrarea este liberă!

Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase - concert în parc

Duminică, 24 iulie, Bogdan Mihai Simion - cobzar, scriitor, culegător de muzică tradițională, lăutar, vine în grădina noastră de lângă lacul Herăstrău. Bineînțeles, însoțit de lăutarii de mătase: Victor Teioanu, Milan de la Bobeşti, Costel Vasilescu, Nelu Răducanu și Gigel Mihai. Tu ți-ai rezervat locurile?

Smiley - Concert sub cerul liber

Sâmbătă, 23 iulie, Smiley urcă pentru prima dată pe scena din grădina noastră muzicală, iar "De unde vii la ora asta?", "Mi-aduc aminte", "Ce mă fac cu tine de azi?", "Vals" și multe alte hit-uri ale artistului te vor ține în picioare și te vor face să strigi BIS!

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…