Beraria H - Evenimente incheiate

Antract // 28 ianuarie // Berăria H

Marți - 28 ianuarie - ești invitat să petreci o seară pe ritmuri rock alături de trupa Antract.

Finaliștii Vocea României 2019 cântă la Berăria H

Sâmbătă - 25 ianuarie 2020 - finaliștii Vocea României 2019 urcă pe scena Berăriei H pentru un mega show. Jasmina Răsădean, Andi Țolea, Elena Bozian și Dragoș Moldovan sunt pregătiți să vă uimească la primul lor show live de după concurs.

Emeric Imre și Jimi El Laco

Sâmbătă, 25 ianuarie, Emeric Imre vine la Berăria H, acompaniat de Jimi El Laco. Intrarea este liberă.

Provincialii // 24 ianuarie // Berăria H [SOLD-OUT]

Vineri - 24 ianuarie 2020 - vino să-nvârtim hora frației, pe podeaua Berăriei alături de trupa Provincialii. ”Hei, lume!”, ”Inimă nu fi de piatră” sau ”Ochi de catifea” vor răsuna încă o dată pe scena Berăriei H. 

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party cu Virgin Radio

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

Adele Tribute Concert @ Tribute Nights

Miercuri - 22 ianuarie - vom avea parte de un super concert tribut Adele. ”Hello”, ”Rolling in the Deep” , ”Someone like you” sunt doar câteva dintre piesele care se vor auzi pe scena Berăriei H.

Adda & Band // 21 ianuarie // Berăria H

Marți - 21 ianuarie - Adda urcă pe scena Berăriei H pentru o seară de neuitat. Artista promite un super show care ne va purta prin fiecare capitol al balAddei ei.

Closed - Private Event - All Day

Cetățeni! Astăzi, Orașul cu Chef de Viață își închide porțile pentru un EVENIMENT PRIVAT. Vă așteptăm în zilele următoare, iar programul complet îl găsiți pe atât pe site-ul nostru, cât și pe pagina de Facebook Berăria H. 

Cheers! 

Casete și CD-uri // The Party #2 [SOLD-OUT]

Pe 18 ianuarie începem anul cu forțe noi și cu ediția #2, tot cu invitați de soi: N&D, SWEET KISS, PACHA MAN & more.

Pe 9 noiembrie am dansat cu peste 2000 de nostalgici la prima ediție Casete și CD-uri - The Party și a fost miștooo, mișto de tooot! Cum puteam să așteptăm mai mult pentru următorul bairam?

Stand-Up Comedy: Dan Badea, Dan Țuțu & Bogdan Mălăele [SOLD-OUT]

Sâmbătă - 18 ianuarie - te invităm în Orașul cu Chef de Stand-Up. Cele mai bune glume se vor auzi atunci când Dan Badea, Dan Țuțu și Bogdan Mălăele vor urca pe scena Berăriei H.

Concert AZUR & Nelu Vlad // Berăria H [SOLD-OUT]

Vineri - 17 ianuarie - Nelu Vlad & formația Azur vă invită la un concert de zile mari în Berăria H. Hai să asculți #live cele mai îndrăgite piese ale formației precum ”Mona”, ”În stație la Lizeanu” sau ”S-a rupt lanțul de iubire”.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

DEPECHE MODE Live Experience // Tribute Show

Miercuri - 15 ianuarie - te invităm să trăiești experiența Depeche Mode pe pielea ta. Band-ul italian Playing the Mode ne va arăta ce înseamnă muzica electronică printr-o interpretare autentică a pieselor de coleție Depeche Mode.

Italian Night - Ciao da Italia

Pe 14 ianuarie te invitam la o seara italieneasca de neuitat, cu "Ciao da Italia Full Band". De la Toto Cutugno la Eros Ramazotti, de la Bella Ciao la O sole mio, hiturile Italiei din toate timpurile vor umple Beraria H.

Serată Machedonească: Makidonia + Gică Coadă

Sâmbătă - 11 ianuarie - petrecem prima serată machedonească din 2020 în Orașul cu Chef de Viață. Pe scena Berăriei H va urca formația Makidonia alături de Gică Coadă, în calitate de invitat special. Vino să petreci în stil armănesc și să te bucuri de un show de neuitat.

Irina Rimes // 11 ianuarie // Berăria H

”Nicăieri” nu-i distracție mai mare ca la concertele Irinei Rimes din Berăria H. Așa că, te așteptăm sâmbătă - 11 ianuarie - să fii ”Cosmos”, chiar în Orașul cu Chef de Viață.

Revelionul Artiștilor 2020 cu public @ Berăria H

Vineri - 10 ianuarie - artiști și trupe cunoscute din România vin la Berăria H să recupereze cea mai mare petrecere a anului: Revelionul.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party - Pro FM Edition

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

Lenny Kravitz Tribute Concert @ Tribute Nights

Miercuri - 8 ianuarie - începem seria concertelor tribut din 2020. Cele mai îndrăgite piese ale lui Lenny Kravitz se vor auzi #live în Orașul cu Chef de Viață în interpretarea trupei Dig In (Italia).

Concert Mirabela Dauer - “Ioane, Ioane” @ Berăria H

Marți - 7 ianuarie - Mirabela Dauer te invită la show-ul ”Ioane, Ioane”, chiar la Berăria H și chiar de ziua celor care poartă acest nume. Strângeți toți prietenii și hai să le faci cinste cu o super experiență în Orașul Cu Chef de Viață!

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…