Beraria H - Evenimente incheiate

KOmasters #2 - 18 martie - Berăria H

Cea mai nouă promoție de Kickbox din Romania revine în 2019 cu 4 show-uri explozive într-o locație specială și cu un nou concept: KOMasters #2 @ Berăria H - 18 martie.

O după-amiază cu Fanfara cu Chef de Viaţă

Ca în fiecare duminică, Fanfara cu Chef De Viață îți oferă o după-amiază cu adevărat memorabilă la Berăria H. Pentru că fiecare sfârșit de săptămână e un prilej de relaxare alături de prieteni și colegi, cu mâncare delicioasă, bere rece și atmosferă de sărbătoare.

Teatru pentru copii - Cei trei purceluşi

Cine nu știe povestea celor trei purceluși care îşi construiesc case? Duminică - 17 martie - îi punem la treabă ca să le arătăm tuturor că graba strică treaba și orice lucru bun necesită muncă și răbdare.

IRISH NIGHT: The ShamRock Band // St. Patrick's Day @Midnight

Sâmbătă - 16 martie - Punem la cale cea mai mare petrecere de St. Patrick's Day. Pe scenă The Shamrock Band (But Really Folk) va aduce spiritul irlandez pe care îl vom onora prin multă bere și distracție fără frontiere!
Intrarea este liberă.

Stand Up Comedy: Cristian Dumitru, Cosmin Bighei, Bogdan Nițu

Sâmbătă - 16 martie - fii gata pentru umor la cote înalte cu trei comedianți aflați la granița celebrității: Cristian Dumitru, Cosmin Bighei & Bogdan Nițu. Glume ce vor rămâne cu tine mult după spectacol te așteaptă în #OrașulCuChefDeComedie la așa numitul "Cel mai BLANAO show de Stand Up Comedy"!

Formația TOMIS JUNIOR și Doinița Fluturu în concert

Vineri - 15 martie - pentru prima dată la Berăria H ai ocazia să vezi un concert live cu Doinița Fluturu & Formația Tomis Junior, unul dintre cele mai longevive grupuri de muzică românească de petrecere. Încercuiește data și anunță-ți prietenii: se anunță un spectacol irezistibil cu mult dans și #ChefDeViață cât cuprinde!

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

La Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 23:00 > party. Taxi-ul ți-l plătim noi, în bere, iar ofertele și surprizele se țin lanț pe tot parcursul serii. Dar asta nu e tot: după ora 22:00, stingem luminile din sală și aprindem laserele de PARTY ca DJ-ul, MC-ul și dansatoarele să ne trimită direct în vibe-ul de weekend.

ABBA DREAM // The Ultimate Tribute Show @ Berăria H

Pe 13 martie fii gata pentru un spectacol total cu cea mai bună trupă tribut ABBA din Italia, din nou pe scena Berăriei H. "Chiquitita", "Mamma Mia", "Dancing Queen", "Super Trooper" și multe alte hit-uri care au făcut înconjurul lumii, vor fi interpretate live de trupa ABBA DREAM într-un show incendiar cu lumini, sunet și proiecții speciale.

Concert DINU OLĂRAȘU în Orașul Cu Chef de Folk

Pe 12 martie - Berăria H se transformă în #OrașulCuChefDeFolk și te invită la un emoționant concert cu Dinu Olărașu - artist și interpret din generația de aur a folk-ului românesc. "N-ai nevoie de foarte multe", "Ploaia asta nebună", "Zece ani" și multe alte piese pe care le îndrăgești vor fi fredonate și (re)trăite la maximă intensitate într-o seară de marți cu adevărat specială.

Balul Balurilor - 2019 Edition

Woop! Woop! Pe 11 martie - la Berăria H - are loc BALUL BALURILOR #theBestOfThemAll - a 3-a ediție consecutivă și cea mai mare de până acum. Get ready to be thrilled: ADDA pregătește un super show în calitate de invitat special, iar DJ Kriss & MC Coco vor încinge scena și ringul de dans pe tot parcursul nopții.

O după-amiază cu Fanfara cu Chef de Viaţă

Ca în fiecare duminică, Fanfara cu Chef De Viață îți oferă o după-amiază cu adevărat memorabilă la Berăria H. Pentru că fiecare sfârșit de săptămână e un prilej de relaxare alături de prieteni și colegi, cu mâncare delicioasă, bere rece și atmosferă de sărbătoare.

Parada Plăcintelor în Herăstrău

E momentul să vestim primăvara și să anunțăm cu surle și trâmbițe ediția a 2-a a evenimentului care a atras peste 10.000 de oameni în vara lui 2018: PARADA PLĂCINTELOR ÎN HERĂSTRĂU - 10 MARTIE - BERĂRIA H.

3 Sud Est - Turneu "DISCOTECA" @ Berăria H

De Ziua Femeii, îndragita trupă 3 Sud Est te invită în mașina timpului pentru o călătorie muzicală, din anii când mergeai la Discotecă până în zilele noastre. Dacă “Amintirile te răscolesc”, te așteptăm la un Retro Party de neuitat la Berăria H, să cântăm împreună cele mai iubite refrene românești ale acelor ani.

Concert Maria Cârneci și Taraf Viorel Bogățeanu

Sâmbătă - 9 martie - Maria Cârneci, celebra solistă de muzică populară, cântă pentru prima dată la Berăria H, alături de taraful Viorel Bogățeanu. Vino să vezi un show 100% românesc cu dansuri și muzică din zestrea muzicală a țării noastre!

Ladies-Only: Dorian Popa, Taboo Boys - Male Show [SOLD-OUT]

Doamnelor şi domnişoarelor, pe 8 MARTIE, de ZIUA TUTUROR FEMEILOR, v-am pregătit încă un show în exclusivitate. Pentru o noapte Oraşul cu Chef de Viaţă este doar al vostru. Începem cu un show live marca Dorian Popa + dansatorii lui obișnuiți (dar clar ieșiți din comun), apoi continuăm cu Taboo Boys care promit un male striptease show de senzaţie, aşa cum meritaţi de ziua voastră

Ladies-Only: Dorian Popa, The Dark Knights - Male Show

Hey, ladies! În noaptea dinspre 7 spre 8 Martie vă așteptăm la un show incendiar exclusiv pentru voi, așa cum v-am obișnuit. Pe scenă vor urca Dorian Popa și dansatorii săi pentru un concert ultra HOT, iar la miezul nopții serviți cireașa de pe tort: băieții de la The Dark Nights vin tocmai din Londra [UK] cu un show de striptease masculin absolut uimitor.

The Blaze of BON JOVI - Tribute Show by Faith Fire [Italy]

Miercuri - 6 martie - vino să te pregătești pentru experiența unui show BON JOVI cu toate hit-urile de rigoare, interpretate live de band-ul italian Faith Fire. "The blaze of glory", "It's my life", "Livin' on a prayer" și multe altele vor răsuna în Orașul cu Chef de Viață într-un concert electrizant și plin de energie.

Concert Țapinarii la Berăria H

Marți - 5 Martie - ai întâlnire la Berăria H cu trupa de folk alternativ, Țapinarii pentru a sărbători începutul primăverii cu bere rece si mulți prieteni aproape!

Dezmăț la Berărie #5 - All Day Party

Orice învăț are și un #dezmăț! Duminică - 3 martie - are loc cea de-a 5-a ediție a mult așteptatului #DezmățLaBerărie - cel mai mare (și probabil singurul) "brunch-party" din oraș. Iar fiindcă e început de primăvară, pe scena Orașului Cu Chef de Viață răsar din nou nume pe care le îndrăgești: Nelu Vlad & Azur, Diana Matei & taraful Cleante, Iulia Dumitrache & Band - pe rând, pe aceeași scenă și cu aceeași poftă de distracție.

GIPSY KINGS // 2 martie 2019 // Berăria H

Sâmbătă - 2 martie - ți-am pregătit o surpriză de pus în piept: GIPSY KINGS cu Paco Baliardo (co-fondatorul trupei) revin în București pentru încă un show de neuitat, la doar 3 luni de la concertul SOLD OUT care a avut loc tot la Berăria H.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…