Loading…

Evenimente incheiate - Beraria H

Un altfel de pranz

Saptamana aceasta ti-am pregatit un meniu de pranz delicios si diferit in fiecare zi! Incearca retetele noastre aromate, la fel de gustoase indiferent ca alegi varianta pentru vegetarieni sau de post sau varianta normala.

Inchis pentru renovari

Pe data de 1 decembrie renovam Orasul cu Chef de Viata! Pentru ca la noi petrecerea este mereu in toi si in fiecare seara iti pregatim surprize peste surprize, Orasul cu Chef de Viata are nevoie de o zi de odihna si de renovari. 

Concert Anda Adam

Duminica, 30 noiembrie, de Sfantul Andrei ti-am pregatit o surpriza speciala!

Amerika Evropa Show - Lansare album Popa Sapka

Sambata, 29 noiembrie, Popa Sapka isi lanseaza albumul, in premiera pe scena H! Alaturi de ei vor concerta Cornel Ilie (Vunk), Monica Anghel, Dan Helgiuc, Uddi, Fara Zahar si Fanfara 10 Prajini.

Concert Delia & Band

Vineri, 28 noiembrie, ai parte de un concert spectaculos marca Delia!

Concert Pink Deluxe Tribute Band

Miercuri, 26 noiembrie, ai parte de un concert Pink Tribute Band pe scena Berariei H!

Concert Perfect Reunion Timpuri Noi & Partizan

Dupa mai mult de 20 de ani, cei trei magnifici: Artan (Adrian Plesca), Dan Iliescu si Suedezu' (Razvan Moldovan), sunt din nou impreuna pe scena, oferind publicului un show de zile mari, cum altfel decat PERFECT!

Concert Travka si Luna Amara

Vineri, 21 noiembrie, pe scena Berariei H vor concerta Travka si Luna Amara intr-un show de senzatie, plin de originalitate si fantezie!

Un altfel de pranz in aceasta vineri

Ti-am facut program de pranz in Orasul cu Chef de Viata! Bucate delicioase, retete gustoase si multa voie buna. Te asteptam la un altfel de pranz in Beraria H!

Concert Spitalul de Urgenta

Joi, 20 noiembrie, esti asteptat in Orasul cu Chef de Viata la un concert plin de energie marca Spitalul de Urgenta, cu ocazia lansarii noului album " Bua Bua" al indragitei formatii.

Un altfel de pranz in aceasta joi

Ti-am facut program de pranz in Orasul cu Chef de Viata! Bucate delicioase, retete gustoase si multa voie buna. Te asteptam la un altfel de pranz in Beraria H!

Un altfel de pranz in aceasta miercuri

Ti-am facut program de pranz in Orasul cu Chef de Viata! Bucate delicioase, retete gustoase si multa voie buna. Te asteptam la un altfel de pranz in restaurantul nostru!

Cabaret Musical Show

Divina decadenta!Daca e marti, atunci se intampla lucruri inedite in Orasul cu Chef de Viata!

Un altfel de pranz in aceasta marti

Ti-am facut program de pranz in Orasul cu Chef de Viata! Bucate delicioase, retete gustoase si multa voie buna. Te asteptam la un altfel de pranz in Beraria H!

Concert Robin & The Backstabbers

Sambata, 15 noiembrie, in Orasul cu Chef de Viata ti-am pregatit un concert inedit marca Robin & The Backstabbers!

Spectacol Zuralia

Vineri, 14 noiembrie, esti asteptat sa iei parte la un spectacol inedit si plin de culoare marca Zuralia, dupa meciul Romania - Irlanda de Nord!

Concert Monica Anghel & Mahala Rai Banda

Vineri, 14 noiembrie, dupa meciul Romania - Irlanda de Nord, te invitam sa ramai alaturi de noi la un concert plin de spectacol si fantezie marca Monica Anghel si Mahala Rai Banda!

Meciul Romania - Irlanda de Nord

Vineri, 14 noiembrie, te invitam sa urmarim impreuna meciul Romania - Irlanda de Nord transmis in direct la Beraria H!

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Parcul "Regele Mihai I",
Şoseaua Pavel D. Kiseleff 32,
București 011343