Loading…

Evenimente incheiate - Beraria H

Concert Ioan Gyuri Pascu si Mircea Vintila

Sambata 2 Mai, in Orasul cu Chef de Viata, te chemam la un super concert alaturi de Ioan Gyuri Pascu, Mircea Vintila si the Blue Workers

Azur- 35 de ani

De 1 Mai, Orasul cu Chef de Viata te cheama la  al 35-lea 1 Mai alaturi de legendara formatie Azur.

Concert cu Chef de Viata - eveniment caritabil

Vino si tu la un super concert cu muzica buna, oameni veseli si cu o cauza buna pe care tu sa o sprijini.

Tribute Night - Queen cu Mercury Legacy

Daca e Miercuri e Tribute Night in Orasul cu Chef de Viata. Luna aceasta celebram rock-ul classic, iar asta inseamna un super show Queen in interpretarea Mercury Legacy

Comedy Night - Distractis

Daca e Marti e Comedy Night in Orasul cu Chef de Viata, iar saptmana aceasta, pe 10 Martie ti-am pregatit un show de zile mari.

Beraria H by Night

Vino si tu la o noapte alba in Orasul cu Chef de Viata. In fiecare sambata te asteaptam cu DJ, muzica buna si cele mai cool drink-uri, alaturi de multi prieteni, in cea mai mare Berarie din Romania.

Concert Gheorghe Zamfir & Taraf

Sambata aceasta, în Orasul cu Chef de Viata ne lasam incantati de un adevarat fenomen muzical. Maestrul naiului, Gheorghe Zamfir.

Concert Holograf

Daca e Vineri, pe scena Oraslui cu Chef de Viata se lasa iar cu un show de neuitat. Beraria H te invita alaturi de toti prietenii la un concert exceptional marca Holograf.

Concert Blue Sound Chicago

Pe 23 Aprilie, de Sfantul Gheorghe, la Beraria H celebram Cheful de Viata, pe scena, pe mese si pe strazile orasului.

The Doors Tribute cu Other sides of the Doors

Daca e Miercuri e Tribute Night in Orasul cu Chef de Viata. Luna aceasta celebram rock-ul classic. Nu putea sa lipseasca de pe scena din Arena si The DOORS.

Comedy Night - Doru Octavian Dumitru

Daca e Marti e Comedy Night iar saptamana aceasta, pe 21 Aprilie, gazda dumneavostra va fi, nimeni altul decat fenomenul Doru Octavian Dumitru, cu un show plin de umor si chef de viata: Muscat de Ras.

Beraria H by Night

Vino si tu la o noapte alba in Orasul cu Chef de Viata. In fiecare sambata te asteaptam cu DJ, muzica buna si cele mai cool drink-uri, alaturi de multi prieteni, in cea mai mare Berarie din Romania.

Concert OCS - Omul cu Sobolani

Sambata 18 Aprilie Beraria H te cheama la o seara cu mancare buna, oameni veseli si un mega concert. Omul cu Sobolani urca pe scena Orasului cu Chef de Viata

Retroparada Primaverii

Sambata, 18 Aprilie, avem deosebita placere de a va invita la una dintre cele mai mari parade cu masini de epoca din capitala.

Concert Vama - mutat pe 5 iunie

Show-ul a fost mutat in data de 5 Iunie. Biletele achizitionate pot fi returnate la emitent, sau pot fi utilizate la data nou stabilita. Va multumim.

Concert Vunk

Pe 17 Aprilie se anunta un super concert pe scena din arena. Orasul cu Chef de Viata ti-a pregatit o seara de poveste.

Tribute Night - U2 cu Zen Garden

Daca e Miercuri e Tribute Night iar saptamana aceasta pe scena din arena urca cea mai cunoscuta si apreciata trupa tribute U2: Zen Garden

Comedy Night - Badea si Nantanticu

Daca e marti e comedy night, iar saptamana aceasta pe scena din Arena urca Badea si Nantanticu. Te asteapta un show de exceptie.

Pranz cu Fanfara Beraria H

In fiecare Duminica, pranzul trebuie luat in Herastrau, pe malul lacului. Hai in Orasul cu Chef de Viata, la un pranz plin de voie buna.

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Parcul "Regele Mihai I",
Şoseaua Pavel D. Kiseleff 32,
București 011343