Beraria H - Evenimente incheiate

Seară Grecească: Nikolaos Papadopoulos & Band [SOLD-OUT]

Sâmbătă -16 noiembrie - te invităm la o seară grecească autentică chiar în Orașul cu Chef de Viață. Nikolaos Papadopoulos promite un show la fel de spectaculos, cu 10 artiști și dansatori pe scenă, dar și cu preparate tradiționale care te vor transporta direct în inima Greciei

Irina Rimes și pe 16 noiembrie @ Berăria H

Sâmbătă - 16 noiembrie - în drumul spre ”Cosmos” Irina Rimes se oprește încă o dată în Orașul cu Chef de Viață. ”Visele”, ”Ce s-a întâmplat cu noi” și cel mai nou single ”Nicăieri” sunt doar câteva dintre piesele pe care le vei putea asculta live.

Serată Machedonească: Pindu // 15 noiembrie

Vineri - 15 noiembrie - formația Pindu revine în Orașul Cu Chef De Viață pentru prima serată machedonească din această toamnă. Vino împreună cu toți prietenii tăi să vă bucurați de o seară plină de dans și voie bună.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

Media & Advertising Party // #SerileIndustriilor

Miercuri - 13 noiembrie - în Orașul Cu Chef De Viață sunt așteptați publicitarii, bloggerii / vloggerii, presa, marketerii, PR-iștii și toți cei cu ștate de plată în industria mass-media. 

Miercurea la Berărie w/ Denis Bolborea (Beatbox) & Battle MC

Miercuri - 13 noiembrie - doar două zile ne mai despart de weekend așa că hai să ne relaxăm cu multă bere & mâncare delicioasă. 

Irina Rimes // 12 noiembrie // Berăria H [SOLD-OUT]

Acest eveniment este sold-out, dar Irina Rimes canta la Beraria H si pe 16 noiembrie!

Aktiv H Trophy 2019

Duminică (10 noiembrie) vă așteptăm la Berăria H pentru finalele de Arc Recurve și Arc Compound. Competiția va ține între 15:00 și 20:30.

Teatru pentru copii - Muck cel Mic

Duminică - 10 noiembrie - aflăm peripețiile lui Muck cel Mic alături de vrăjitoarea şi câinele fermecat, cu vizirul, califul şi ştafeta palatului

Casete și CD-uri // The Party

SaveTheDate: sâmbătă - 9 noiembrie

Hai la prima ediție de PARTY cu CASETE ȘI CD-URI!

Hai să derulăm cei mai mișto ani cu muzica PE CARE am crescut și am petrecut momente din cele mai faine.

Concert Maria Dragomiroiu pe 9 noiembrie

Sâmbătă - 9 noiembrie - pe scena Berăriei H va urca doamna cântecului popular românesc: Maria Dragomiroiu. Vino să petrecem împreună o seară autentică cu cele mai celebre cântece din zestrea muzicală românească.

DUBLU CONCERT: Anna Lesko + The Zuralia Orchestra [SOLD-OUT]

Vineri - 8 noiembrie - avem dublu concert deci dublă distrație. Pe scena Berăriei H vor urca, pe rând, Anna Lesko și The Zuralia Orchestra pentru un show plin de energie și voie bună.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

Janis Joplin vs. Nirvana | The Unhappened Live Experience

Miercuri - 6 noiembrie - vom avea parte de o premieră, un show la care nu te-ai fi așteptat. Janis Joplin și Nirvana urcă pentru prima dată pe aceeași scenă, pentru cel mai autentic concert tribut pe care l-ai văzut vreodată.

Stand Up Comedy: Teo, Costel, Alex Mocanu, Victor Băra & Drăcea [SOLD-OUT]

Cetățeni cu #ChefDeViață, e alertă de RÂS la Berăria H! Celebrul trio al Stand Up-ului românesc - TEO, VIO & COSTEL - performează DOI CÂTE DOI - în aplauzele dumneavoastră - pe scena Berăriei H.

Gala MMA – RXF 36 – București

Luni - 4 noiembrie - vom avea parte de un show exploziv. Cușca RXF vine, pentru prima dată, la Berăria H pentru premierea mondială a luptei 3 vs 3 Tag Team MMA dintre Team Maris Ciprian & Team Lupu Florin .

Dia de los Muertos - Halloween Special

Hola a todos! Anul acesta invocăm toate spiritele petrecerii la un Halloween Special de-a dreptul misterioso: Dia de Los Muertos în #OrașulCuChefDeViață - Berăria H. 

Concert ANTONIA în Orașul Cu Chef de Viață

Sâmbătă - 2 noiembrie - ANTONIA revine la Berăria H pentru un mega concert!

Halloween Magic Show - Spectacol de Magie pentru Copii [SOLD-OUT]

Sâmbătă - 2 noiembrie - ne bucurăm de un spectacol de magie veritabil care ne va duce direct în atmosfera de Halloween.

Michael Jackson - Thriller - Halloween Special

Fă-ți loc printre fantome & strigoi și vino pe 1 noiembrie la Halloween Special, o petrecere supranaturală. Trupa tribut The King of Pop urcă pe scena Berăriei H pentru un concert înspăimântător de autentic.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…