Beraria H - Evenimente incheiate

Concert EL Negro @ Music Under The Tree

Sâmbătă - 20 iulie - EL Negro revine pe scena de sub copac a Berăriei H pentru un super concert la care sunetul de "reggae se aude de departe". Intrarea este liberă, iar rezervarea locurilor din timp este recomandată!

Serată Machedonească #PeTerasă: Makidonia [SOLD-OUT]

Vineri - 19 iulie - facem prima Serată Machedonească #PeTerasă din istoria Orașului Cu Chef de Viață. Și tot în premieră la Berăria H, pe scenă va urca formația MAKIDONIA cu promisiunea unui show de neuitat, pe marginea lacului Herăstrău.

Caribbean Food & Rum Festival 2019

Ahoy! În perioada 19-21 iulie, corabia plină cu bunătăți din Marea Caraibilor ancorează și anul acesta pe margea lacului Herăstrău și descarcă zeci de comori culinare pe terasa Berăriei H @ CARIBBEAN FOOD & RUM FESTIVAL!

Fado Night #PeTerasă cu Ricardo Caria & Band | Berăria H

Joi - 18 iulie - pe terasa Berăriei H te așteaptă o seară magică cu armonii de ghitară portugheză și muzică FADO de la ea de acasă. Pe scenă urcă artistul portughez Ricardo Caria, iar împreună cu band-ul său promite un show inedit, menit să aducă atmosfera și veselia Lisabonei tocmai aici, pe marginea lacului Herăstrău.

Romanian Nights - #live pe terasă cu Joy Band

Miercurea, pe terasa de lângă lac a Berăriei H răsună muzica românească pe care o îndrăgești, dar rar o mai poți asculta. Muzica ușoară și piesele rock cu care au crescut generații întregi sunt acum reinterpretate, reochestrate și reapreciate chiar pe malul lacului Herăstrău.

Direcția 5 x Concert Sub Lună Plină | Berăria H

După încă un show cu terasa plină, Direcția 5 revine pe scena de sub copac a Berăriei H pentru al doilea Concert Sub Lună Plină din acest an. Și ca de obicei, distracția se anunță deplină. ;)

Mircea Vintilă x Concert Sub Lună Plină | Berăria H

Ce bine că există luni pline și seri de luni pline de Chef De Viață: pe 15 iulie ne bucurăm de ambele în compania muzicii interpretate de MIRCEA VINTILĂ - un nume de legendă în muzica folk românească. Vino să asculți LIVE piesele tale preferate ale artistului într-o atmosferă edenică, cu mâncare bună și muuultă bere rece!

Harmony Sound @ Nights By The Lake

Sâmbătă - 15 iulie - avem petrecere pe malul lacului cu trupa Harmony Sound - o trupă nouă, cu un aer fresh & look spectaculos, compusă din 12 artiști pregătiți să te țină în picioare până târziu în noapte. :) Pregătește-ți pantofii de dans și anunță-ți prietenii să nu-și facă planuri: se anunță iar cod portocaliu de distracție la Berăria H!

Simona Halep vs. Serena Williams | Finala Wimbledon 2019

Sâmbătă - 13 iulie - ne strângem în fața ECRANULUI GIGANT din interiorul Berăriei H să o susținem pe Simona Halep în meciul cu Serena Williams din Finala Wimbledon 2019.

Vali Crăciunescu & Cooperativa 9 @ Music Under The Tree

Vineri – 12 iulie – Vali Crăciunescu & Cooperativa 9 te invită la un super show pe terasa Berăriei H unde se decretează cod galben de distracție & chef de viață. Pregătește-te pentru un concert plin de voie bună și distracție cât cuprinde, chiar pe marginea lacului Herăstrău.

Parada Sarmalelor în Herăstrău

Atențiune, atențiune! În weekend-ul 12-14 iulie are loc PARADA SARMALELOR ÎN HERĂSTRĂU - primul festival din București care va reuni în aceea și "formație" cele mai delicioase tipuri de sarmale, pregătite chiar sub ochii tăi, pe terasa Berăriei H.

Concert Sarmalele Reci @ Nights By The Lake

Joi - 11 iulie - te invităm la un Șpriț de vară cu trupa SARMALELE RECI, pe terasa noastră de lângă lacul Herăstrău.

Romanian Nights - #live pe terasă cu Joy Band

Miercurea, pe terasa de lângă lac a Berăriei H răsună muzica românească pe care o îndrăgești, dar rar o mai poți asculta. Muzica ușoară și piesele rock cu care au crescut generații întregi sunt acum reinterpretate, reochestrate și reapreciate chiar pe malul lacului Herăstrău.

Billy Corgan (Smashing Pumpkins) - 9 iulie - Berăria H

Marți - 9 iulie - Billy Corgan, solistul trupei Smashing Pumpkins, alege Berăria H ca loc de întâlnire cu toți fanii din România în cadrul European Solo Tour - Summer 2019.

Jazz Trio #LIVE - Music Under The Tree

Marți - 9 iulie - te așteptăm pe terasă, lângă lac, cu muzică de calitate interpretată LIVE de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu. Intrarea este liberă, iar prezența în număr cât mai mare este indicată!

Concert Direcția 5 @ Music Under The Tree

După încă un show cu terasa plină până la refuz, DIRECȚIA 5 revine pe scena de sub copac a Berăriei H - probabil cea mai mare terasă din România. "Am nevoie de tine", "O fată ca ea", "Forever love" sunt doar câteva din hit-urile pe care le vom fredona cu drag, pe marginea lacului Herăstrău.

Seară Grecească #PeTerasă: Korina Spanos & Band // Berăria H

Sâmbătă - 6 iulie - avem program de dans & balans la încă o Seară Grecească #PeTerasă, în premieră cu artista greacă Korina Spanos. Alături de band și de Rafailia Spanou (invitat special), Korina Spanos promite un show total care nu te va lăsa să stai jos.

RETRO Night / '80-90's hits / #live w. Joy Band

We did it guys! Vineri - 5 iulie - ne vedem la următoarea ediție RETRO NIGHT cu toți cei care n-au prins mai prins locuri la "premieră" și nu numai. Vino pe terasa Berăriei H să cânți, să dansezi și să trăiești toate hit-urile anilor '80-'90, interpretate LIVE de Joy Band.

American Night #ByTheLake w/ Alexandra Crăescu & Americas Band

Joi - 4 iulie - sărbătorim Ziua Americii pe terasa Berăriei H, chiar lângă lacul Herăstrău, cu o seară de muzică live și chef de viață în stil U.S.A. Pe scenă va urca Alexandra Crăescu (fostă concurentă Vocea României și X-Factor) și trupa AMERICAS, iar repertoriul lor va include cele mai tari hit-uri de peste ocean care îți vor oferi o seară de vis... american.

Concert Timpuri Noi // Acoustic Garden // 3 iulie

Pe 3 iulie vin TIMPURI NOI pe terasa Berăriei H. Vin TIMPURI NOI cu un concert 100% BIO (Acustic). Vin TIMPURI NOI la Acoustic Garden - grădina muzicală de lângă lacul Herăstrău. Vin TIMPURI NOI și trebuie să vii și tu. Dacă iubești piesele vechi și piesele noi ca "Adeline", "Perfect", "Tata", "Victoria" etc. de la una din cele mai longevive și respectate trupe rock din România, trebuie să fii cu noi! Miercuri, pe 3 iulie, la concert TIMPURI NOI!

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…