Beraria H - Evenimente incheiate

Adda & Band // 21 ianuarie // Berăria H

Marți - 21 ianuarie - Adda urcă pe scena Berăriei H pentru o seară de neuitat. Artista promite un super show care ne va purta prin fiecare capitol al balAddei ei.

Closed - Private Event - All Day

Cetățeni! Astăzi, Orașul cu Chef de Viață își închide porțile pentru un EVENIMENT PRIVAT. Vă așteptăm în zilele următoare, iar programul complet îl găsiți pe atât pe site-ul nostru, cât și pe pagina de Facebook Berăria H. 

Cheers! 

Casete și CD-uri // The Party #2 [SOLD-OUT]

Pe 18 ianuarie începem anul cu forțe noi și cu ediția #2, tot cu invitați de soi: N&D, SWEET KISS, PACHA MAN & more.

Pe 9 noiembrie am dansat cu peste 2000 de nostalgici la prima ediție Casete și CD-uri - The Party și a fost miștooo, mișto de tooot! Cum puteam să așteptăm mai mult pentru următorul bairam?

Stand-Up Comedy: Dan Badea, Dan Țuțu & Bogdan Mălăele [SOLD-OUT]

Sâmbătă - 18 ianuarie - te invităm în Orașul cu Chef de Stand-Up. Cele mai bune glume se vor auzi atunci când Dan Badea, Dan Țuțu și Bogdan Mălăele vor urca pe scena Berăriei H.

Concert AZUR & Nelu Vlad // Berăria H [SOLD-OUT]

Vineri - 17 ianuarie - Nelu Vlad & formația Azur vă invită la un concert de zile mari în Berăria H. Hai să asculți #live cele mai îndrăgite piese ale formației precum ”Mona”, ”În stație la Lizeanu” sau ”S-a rupt lanțul de iubire”.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

DEPECHE MODE Live Experience // Tribute Show

Miercuri - 15 ianuarie - te invităm să trăiești experiența Depeche Mode pe pielea ta. Band-ul italian Playing the Mode ne va arăta ce înseamnă muzica electronică printr-o interpretare autentică a pieselor de coleție Depeche Mode.

Italian Night - Ciao da Italia

Pe 14 ianuarie te invitam la o seara italieneasca de neuitat, cu "Ciao da Italia Full Band". De la Toto Cutugno la Eros Ramazotti, de la Bella Ciao la O sole mio, hiturile Italiei din toate timpurile vor umple Beraria H.

Serată Machedonească: Makidonia + Gică Coadă

Sâmbătă - 11 ianuarie - petrecem prima serată machedonească din 2020 în Orașul cu Chef de Viață. Pe scena Berăriei H va urca formația Makidonia alături de Gică Coadă, în calitate de invitat special. Vino să petreci în stil armănesc și să te bucuri de un show de neuitat.

Irina Rimes // 11 ianuarie // Berăria H

”Nicăieri” nu-i distracție mai mare ca la concertele Irinei Rimes din Berăria H. Așa că, te așteptăm sâmbătă - 11 ianuarie - să fii ”Cosmos”, chiar în Orașul cu Chef de Viață.

Revelionul Artiștilor 2020 cu public @ Berăria H

Vineri - 10 ianuarie - artiști și trupe cunoscute din România vin la Berăria H să recupereze cea mai mare petrecere a anului: Revelionul.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party - Pro FM Edition

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

Lenny Kravitz Tribute Concert @ Tribute Nights

Miercuri - 8 ianuarie - începem seria concertelor tribut din 2020. Cele mai îndrăgite piese ale lui Lenny Kravitz se vor auzi #live în Orașul cu Chef de Viață în interpretarea trupei Dig In (Italia).

Concert Mirabela Dauer - “Ioane, Ioane” @ Berăria H

Marți - 7 ianuarie - Mirabela Dauer te invită la show-ul ”Ioane, Ioane”, chiar la Berăria H și chiar de ziua celor care poartă acest nume. Strângeți toți prietenii și hai să le faci cinste cu o super experiență în Orașul Cu Chef de Viață!

Seară Grecească: Nikolaos Papadopoulos & Band [SOLD-OUT]

Sâmbătă - 4 ianuarie - Nikolaos Papadopoulos revine pe scena Berăriei H pentru prima seară grecească din 2020. Artistul promite un show spectaculos, așa cum ne-a obișnuit, cu 10 artiști și dansatori pe scenă, dar și cu preparate tradiționale care te vor transporta direct în inima Greciei. 

Concert Carla's Dreams ⊗ ReveliOFF 2020 ⊗ Berăria H

Vineri - 3 ianuarie - lăsăm rezoluțiile de anul de-o parte pentru o noapte de neuitat. De ce? Pentru că a doua ediție ReveliOFF vine cu un super concert Carla's Dreams în Orașul cu Chef de Viață.

Closed - NYE Hangover

Cu mic cu mare pe 1 ianuarie ne revenim după marea petrecere de Revelion, deci locația este închisă.

Revelion 2020 la Berăria H cu Horia Brenciu & HB Orchestra, AZUR [SOLD-OUT]

Alături de Horia Brenciu & HB Orchestra + Nelu Vlad & Formația AZUR, ne pregătim cu mult entuziasm pentru Revelion 2020 în Orașul cu Chef de Viață - Berăria H! Și ca de fiecare dată, oaspeții noștri vor fi tratați regește cu un spectacol total, atât pe scenă, cât și în farfurie. 

DELIA // 28 decembrie // Berăria H

Sâmbătă - 28 decembrie - prelungim Crăciunul cu încă o zi printr-un mega concert Delia în Orașul cu Chef de Viață - Berăria H.

KEMPES // Christmas Rock #6

Ți-a fost dor de Christmas Rock? Vino pe 27 decembrie să petrecem cea de-a 3-a zi de Crăciun și a 6-a ediție Christmas Rock alături de legendarul KEMPES.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…