Beraria H - Evenimente incheiate

Sâmbătă la Terasă // #ByTheLake (Bonus: Deea Violin Live)

Sâmbătă - 11 iulie - ne dăm din nou întâlnire pe terasa cu #ChefDeViață, chiar pe marginea lacului Herăstrău. Te așteptăm încă de dimineață cu berea pusă la rece și cu mâncare delicioasă, iar seara ne răcorim în continuare cu un live show de vioară marca Deea Violin.

Café-Concert #PeTerasă: Luminița Bădună & The Pianist

Vineri - 10 iulie - pe scena de sub copac a Berăriei H are loc primul Café-Concert, un concept nou pe care îl încercăm (sperăm) alături de tine. Vino să asculți piese clasice și hit-uri interpretate de Luminița Bădună în acorduri de pian live, sub cerul liber. Intrarea este liberă.

Concert Emeric Imre @ Music Under The Tree

Joi - 9 iulie - Emeric Imre te invită la un nou concert acustic pe Terasa cu Chef de Viață - Berăria H.

Romanian Nights - #live pe terasă cu Joy Band

Miercurea ne vedem la un nou concert din seria #RomanianNights pe terasa Berăriei H - show-ul cu cele mai îndrăgite piese românești de dragoste și de dor, interpretate LIVE de Joy Band.

Jazz Trio #LIVE - Music Under The Tree

În fiecare marți ne bucurăm de muzică live și te așteptăm pe terasă, lângă lac, la o seară de Jazz Ambiental alături de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu.

American Night #ByTheLake w/ Alexandra Crăescu & Americas Band

Sâmbătă - 4 iulie - sărbătorim Ziua Americii pe terasa Berăriei H, chiar lângă lacul Herăstrău, cu o seară de muzică live și chef de viață în stil U.S.A. Pe scenă va urca Alexandra Crăescu (fostă concurentă Vocea României și X-Factor) și trupa AMERICAS, iar repertoriul lor va include cele mai tari hit-uri de peste ocean care îți vor oferi o seară de vis... american.

El Negro (Acoustic) LIVE | Herăstrău Vibes | Berăria H

Vineri - 3 iulie - cântăm și ne distrăm cu El Negro la cel mai mare chill party din oraș, lângă lacul Herăstrău, pe terasa Berăriei H.

Fado Night #PeTerasă cu Ambra | Berăria H

Joi - 2 iulie - te invităm să descoperi finele nuanțe ale muzicii fado, alături de Ambra, pe terasa Berăriei H. Vino să iei parte la un show în spirit portughez și pus în scenă de o artistă care convinge prin naturalețe, pasiune, complexitate și trăire profundă!

Concert Mircea Vintilă @Acoustic Garden

Miercuri - 1 iulie - Mircea Vintilă te invită la un nou concert acustic în grădina muzicală a Berăriei H. Vino să asculți LIVE piesele tale preferate ale artistului într-o atmosferă superbă, cu mâncare bună și bere rece!

Beer, Wine & Dine // By The Lake

Vino să te bucuri de vară pe terasa Berăriei H - lângă lacul Herăstrău - cu o doză perfectă de distracție și relaxare pregătită de noi: Beer, Wine & Dine // By The Lake. Intrarea este liberă!

Sâmbătă la Terasă // #ByTheLake

Sâmbătă - 27 iunie - ne dăm din nou întâlnire pe terasa cu #ChefDeViață, chiar pe marginea lacului Herăstrău. Știi că avem deja berea pusă la rece, mâncarea delicioasă așteaptă să o comanzi, iar tu nu trebuie decât să te bucuri de timp de calitate cu cei dragi într-un decor superb de vară.

Dan Helciug (Spitalul de Urgență) @ Acoustic Garden

Vineri - 26 iunie - pe Terasa cu Chef de Viață cântăm cu toții "Trăiască Berea!", "Prietenii", "Ori la Bal ori La Spital" plus multe alte piese noi și coveruri, alături de Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgență.

Joia la Terasă în Parc / Berăria H

Dacă e joi, profităm de aerul de vară și de vremea de afară să ne revedem în parc, la terasa de lângă lac, pentru maxim relax alături de cei dragi.

Mircea Vintilă // 24 iunie // Music Under The Tree

Miercuri - 24 iunie - Mircea Vintilă readuce muzica Folk pe Terasa cu Chef De Viață a Berăriei H. Vino să asculți LIVE piesele tale preferate ale artistului într-o atmosferă superbă, cu mâncare bună și bere rece!

Sâmbătă la Terasă // #ByTheLake

Sâmbătă - 20 iunie - ne dăm din nou întâlnire pe terasa cu #ChefDeViață, chiar pe marginea lacului Herăstrău. Știi că avem deja berea pusă la rece, mâncarea delicioasă așteaptă să o comanzi, iar tu nu trebuie decât să te bucuri de timp de calitate cu cei dragi într-un decor superb de vară.

EL Negro - Acoustic @ Jamaican Nights by The Lake

Vineri - 19 iunie - El Negro aduce sound-ul reggae pe malul Lacului Herăstrău într-o seară unde relaxarea și starea de bine vor fi la ele acasă pe #TerasaCuChefDeViață.

Concert Emeric Imre / Acoustic Garden / Berăria H

Joi - 18 iunie - pe scena Terasei cu Chef De Viață urcă Emeric Imre, "nebunul de alb" al folk-ului românesc.

Beer, Wine & Dine // By The Lake

Vino să te bucuri de vară pe terasa Berăriei H - lângă lacul Herăstrău - cu o doză perfectă de distracție și relaxare pregătită de noi: Beer, Wine & Dine // By The Lake. Intrarea este liberă!

Alexandra Ungureanu & Ștefan Orfescu @ Acoustic Garden

Marți - 16 iunie - terasa din grădina acustică a Berăriei H este gata să primească pe scenă un duo inedit al muzicii românești: Alexandra Ungureanu + Ștefan Orfescu. Dacă pe Alexandra Ungureanu ai cunoscut-o prin colaborările de mare succes cu trupele CRUSH sau Sistem, pe Ștefan Orfescu îl știi atât din featuringuri cu nume mari precum Paula Seling, Parlament, Leo Iorga sau Schimbul 3, cât și dintr-o carieră impresionantă alături de propriul band.

Mihai Meiroș & Band // Love Songs Live #ByTheLake

Luni - 15 iunie - te așteptăm pe terasă la un show live plin de stări și de vibrații, alături de etern îndrăgostitul Mihai Meiroș - solistul trupei TYPPO și fost concurent Vocea României.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…