Beraria H - cel mai mare restaurant din Bucuresti

Concert Taxi | #live #PeTerasă @ Berăria H

Marți, 4 octombrie, trupa Taxi te invită pe terasa noastră de lângă lac să retrăiești emoțiile pieselor tale preferate într-un concert de neratat.
Trupa #Taxi te așteaptă, ar fi bine să nu lipsești!

Rezerva

Sunt un frate tânăr | Remember Florian Pittiș @Berăria H | #PeTerasă

Miercuri, 5 octombrie, ecourile unui uriaș al muzicii folk, Florian „Moțu” Pittiș 🎸, se vor auzi în interpretarea unui trio de excepție: Dorin Andone, Vlady Cnejevici și Teo Boar pe terasa #BerărieiH!
🆓️ Intrarea este liberă!

Rezerva

Joia la terasă

Vino și tu pe terasa cu #ChefDeViață. Strânge-ți toți prietenii și hai să vă bucurați de o zi frumoasă + mâncare delicioasă și băuturi de toate felurile în parc, pe malul lacului.

Rezerva

"Nici toamna nu dorm" | Connect-R & Friends @ Berăria H

La Berăria H "nici toamna nu se doarme"! Joi, 6 octombrie, Connect-R își aduce prietenii în Orașul cu Chef de Viață pentru un super concert de la care nu ai cum să ratezi! Tu ți-ai rezervat locurile?

Rezerva

Serată Armânească - GRAMOSTE Live Band

Vineri, 7 ocotmbrie, la Berăria H se petrece în stil armânesc cu formația Gramoste, una din cele mai populare trupe de muzică armânească de pe litoral.

Rezerva

Facem Zacuscă #2 | Ediția a IV-a | Ziua #1 (sâmbătă, 8 octombrie)

Așa cum ți-am promis, FACEM ZACUSCĂ #PeTerasă, 2 weekenduri consecutive!
Te așteptăm cu rețete irezistibile de zacuscă în cantități uriașe, să ajungă pentru toată lumea și să țină toată iarna. 🥘🍆🍅

Rezerva

PACIFICA & Toni Șeicărescu | #ByTheLake @ Berăria H

Sâmbătă, 8 octombrie, Teo Boar și Vlady Cnejevici, alături de Toni Șeicărescu vă așteaptă la un concert de excepție cu un program care cuprinde atât hit-uri rock românești de referință, cât și piese din repertoriul internațional, alături de multe surprize muzicale!

Rezerva

White Nite *all night party* w/ ARSENIUM (ex O-ZONE) | What’s UP | DREEA

Pentru că nimeni nu se distrează cum o facem noi, pe 8 octombrie dăm startul la prima ediție White Nite *all night party* din această toamnă. See you there!

Rezerva

Facem Zacuscă #2 | Ediția a IV-a | Ziua #2 (duminică, 9 octombrie)

Așa cum ți-am promis, FACEM ZACUSCĂ #PeTerasă, 2 weekenduri consecutive!
Te așteptăm cu rețete irezistibile de zacuscă în cantități uriașe, să ajungă pentru toată lumea și să țină toată iarna. 🥘🍆🍅

Rezerva

Concert Tribut Laura Stoica - Aura, Cristina Bălan, Oana Laus

Luni, 10 octombrie, pe Arena din Orașul cu Chef de Viață urcă Aura Dănciulescu (Scarlet Aura), Cristina Bălan (Vocea României 2015) și Oana Laus (Joy Band) pentru un concert tribut Laura Stoica, cea mai importantă și regretată solistă rock din România.

Rezerva

Pyroblast // Berăria H | #PeTerasă

oMg pYrObLaSt is c0miNgg to #BerăriaH! Marți, 11 octombrie, trupa-minune de pop-rock, Pyroblast, vine pe terasa noastră într-un show #fresh și plin de energie.
Va fi un concert CRAZY RAW! See you there 🤘🏻
🆓️ Intrarea este liberă!

Rezerva

Joy sings Patricia Kaas & Laura Pausini | #live #PeTerasă @ Berăria H

Miercuri, 12 octombrie, te așteptăm la un concert tribut inedit Patricia Kaas & Laura Pausini pe terasa noastră din parc.. ”Mademoiselle Chante Le Blues”, "Mon mec à moi", ”Hotel Normandy”, "Strani Amori", "La Solitude" sau ”In Assenza Di Te” vor fi interpretate de Joy Band, într-un show plin de emoție.

Rezerva

Ionel Tudorache & taraful său | #live la Berăria H

Miercuri, 12 octombrie, muzica lăutărească atutentică se aude în Orașul cu Chef de Viață!
Te așteptăm la un concert de zile mari alături de Ionel Tudorache și taraful sau.

Rezerva

Mircea Vintilă | Folk pe terasă

Joi, 13 octombrie, Mircea Vintilă readuce muzica Folk pe terasa Berăriei H, într-un concert inedit și plin de emoție. 🆓️ Intrarea este liberă!

Rezerva

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri!  Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

Rezerva

Concert Theo Rose & Roz Gvng

Vineri, 14 octombrie, Theo Rose revine pe scena Berăriei H pentru un super-concert alături de trupa sa.

Rezerva

Mihnea Crăciunescu / YCCMD | Acoustic Garden @ Berăria H

You Can Call Me Dragon vine la Berăria H! Pe 15 Octombrie, Mihnea Crăciunescu vă așteaptă pe terasa noastră pentru o sesiune de live-loops de chitară și voce, cu piesele proprii, cât și coveruri. 🆓️ Intrarea este liberă!

Rezerva

Cred Că Sunt Extraterestru + BASSKA | Seară de dans la Berăria H

Sâmbătă, 15 octombrie, organizăm o seară de dans + 2 x concert: CCSE + BASSKA. O să fie tare! Tu ți-ai rezervat locurile?

Rezerva

Concert IRIS Cristi Minculescu, Valter și Boro @ Berăria H

Bună seara, prieteni! Luni, 17 octombrie, IRIS Cristi Minculescu, Valter și Boro vin pe scena Berăriei H gata să (re)aducă în atenție piese devenite imnuri și reper pentru generații întregi. Tu ți-ai rezervat locurile?

Rezerva

Concert Ștefan Bănică în Orașul cu Chef de Viață

S-o facem lată,
Încă o dată!
Let’s dance & rock’n’roll cu Ștefan Bănică și Rock'n'Roll Band & The 50's!

Rezerva

Miercurea la Terasă #bythelake

Vino cu gașca pe terasa noastră, să te bucuri de o zi de miercuri relaxantă, cu bucate alese, bere bună și atmosferă superbă pe margine de lac 🍔🍺🍰

Rezerva

Concert Carla's Dreams @ Berăria H

Pe 19 octombrie vino la concertul Carla's Dreams @Berăria H să simți fiori sub piele pe sound-ul piesei ”Acele” și să asculți super hiturile de care te-ai îndrăgostit iremediabil: ”Până la sânge”, ”#eroina”, "Victima", "Ne bucurăm în ciuda lor", "N-aud", "Imperfect” sau ”Seară de seară” într-un show memorabil. 🎸

Rezerva

Seară Grecească: Ionuț Galani & Ansamblul Asteria

Kalimera! Vineri, 21 octombrie, la Berăria H se petrece în stil grecesc cu Ionuț Galani și Ansamblul Asteria. Te așteptăm în Orașul cu Chef de Viață la un super show cu 10 artiști pe scenă 🥂

Rezerva

Concert Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș @ Berăria H

Sâmbătă, 22 octombrie, te așteptăm la un super show cu Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș în Orașul cu Chef de Viață. Se aude din Berăria H! Taraful Rutenilor! Bine, bine! 🥂

Rezerva

Concert The Motans la Berăria H

The Motans te invită la Berăria H pentru un concert extraordinar, cu toate hit-urile pe care trupa le-a dat în ultimii ani: "August" cu "1000 RPM", "Înainte Să Ne Fi Născut", "Versus", "Tare", "Poem", "Bine Indispus".

Rezerva

Rock United: Scarlet Aura & Doro, Ralf Scheepers, N. Covaci

Prima ediție Rock United va avea loc pe 25 octombrie la Berăria H și va reuni pe scenă nume marcante ale scenei rock interne și internaționale: regina metalului: Scarlet Aura & Doro Pesch, Ralf Scheepers (Primal Fear), Nicu Covaci (Phoenix) 🤘🤘🤘

Rezerva

ABBA - The Ultimate Tribute Show by The Club (Italia)

Miercuri, 26 octombrie, fii gata pentru un spectacol total - trupa tribut ABBA a Italiei vine pe scena Berăriei H. "Chiquitita", "Mamma Mia", "Dancing Queen", și multe alte hit-uri care au făcut înconjurul lumii, vor fi interpretate live de trupa The Club într-un show incendiar.

Rezerva

Concert CARGO pe 29 octombrie la Berăria H

Sâmbătă, 29 octombrie, Cargo vine în Orașul cu Chef de Viață într-un mult așteptat concert ce va răsuna în inimile noastre 🤘🏻
Vino să ascultăm și să cântăm împreună mega hituri precum ”Ziua Vrăjitoarelor”, ”Aproape de voi”, ”Călare pe motoare” sau ”Anarhia”.

Rezerva

Michael Jackson's Thriller - Halloween Special / Tribute Show

Fă-ți loc printre fantome & strigoi și vino pe 30 octombrie la Halloween Special, o petrecere supranaturală. Trupa italiană tribut, The King of Pop, urcă pe scenă Berăriei H pentru un concert înspăimântător de autentic.

Rezerva

OVIDIU LIPAN ȚĂNDĂRICĂ - ANIVERSAR 55

Miercuri, 2 noiembrie, sărbătorim 55 de ani pe scenă cu OVIDIU LIPAN ȚĂNDĂRICĂ într-un spectacol extraordinar alături de invitații săi, Stelu Enache & Fanfara 10 Prăjini!

Rezerva

Taraful de la Vărbilău cântă la Berăria H pe 4 noiembrie

Taraful de la Vărbilău vine la Berăria H pe 4 noiembrie. Hai și tu să asculți muzică lăutărească adevărată la un concert ce cu siguranță îți va lăsa amintiri plăcute!

Rezerva

Taraf de Caliu + Marius Mihalache & Band // #DubluConcert

Miercuri, 9 noiembrie, în Arena Berăriei H va avea loc un #DubluConcert de zile mari: vioară + țambal - Taraf de Caliu & Marius Mihalache!

Rezerva

Adi de la Vâlcea | #PrimaDată la Berăria H

Fără prea multe introduceri pentru că știm că nu vrei să ratezi concertul ăsta din Orașul cu Chef de Viață: Adi de la Vâlcea, alături de taraful său, vin prima dată pe Arena din Berăria H!
Când? Vineri, 11 noimebrie! Tu ți-ai rezervat locurile?

Rezerva

GIPSY KINGS în concert pe 12 noiembrie

Sâmbătă, 12 noiembrie 2022, celebrii GIPSY KINGS concertează în București, la Berăria H. Cunoscuți în toată lumea pentru hit-uri precum "Djobi, Djoba", "Volare", "Un Amor", "Bamboleo" sau "Escucha me", Gipsy Kings aduc în noiembrie pasiunea și energia lor, iar tu nu trebuie să lipsești.

Rezerva

Smiley cântă la Berăria H pe 30 noiembrie

Miercuri, 30 noiembrie, îți aducem un zâmbet în Orașul cu Chef de Viață - și la propriu și la figurat - Smiley vine într-un super concert la Berăria H!

Rezerva

Herăstrău Wedding Market 2023 - Târg de Nunți

Herăstrău Wedding Market - primul târg de nunți organizat în Herăstrău - mii de rochii de mireasă și costume de miri, locații pentru nunta ta de vis, accesorii și decorațiuni, verighete, servicii foto-video, echipamente audio și DJi, trupe și artiști

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…