Romanian Nights - #live pe terasă cu JOY Band

Romanian Nights - #live pe terasă cu JOY Band

miercuri, 23 septembrie 2020, 18:45

­čÄĄ Miercuri - 23 septembrie - ne vedem la un nou concert din seria #RomanianNights cu JOY Band --> show-ul cu cele mai ├«ndr─âgite piese rom├óne╚Öti de dragoste ╚Öi de dor reinterpretate #Live ├«ntr-o manier─â proprie.


­čÄĄ Miercuri - 23 septembrie - ne vedem la un nou concert din seria #RomanianNights pe terasa Ber─âriei H - show-ul cu cele mai îndr─âgite piese române╚Öti de dragoste ╚Öi de dor, reinterpretate LIVE într-o manier─â proprie de Joy Band.

Te a╚Ötept─âm cu un meniu complet care include cele mai bune melodii române╚Öti, mâncare delicioas─â ╚Öi bere cât cuprinde. Fie c─â vii cu prieteni, colegi sau rude, ╚Ötii c─â miercurea aceasta este seara în care te bucuri de muzic─â live într-o atmosfer─â deosebit─â cu o priveli╚Öte pe m─âsur─â. 

ACCES: 18:45
SHOW: 20:45

Intrarea este liber─â!

"Romanian Nights" este un proiect marca Ber─âria H. 

Rezerv─ârile se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplica╚Ťia Ber─âria H (disponibil─â pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupat─â trimite┼úi un SMS cu numele ┼či noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro  

_______________

Reguli simple de urmat pentru liniștea tuturor:

1. Pentru a evita aglomerarea, fluxul de intrare / ie╚Öire pe teras─â se face în felul urm─âtor:
* intrare: prin exteriorul cl─âdirii (Aripa de Sud: intrarea dinspre parc + dinspre parcare)
* ie╚Öire: prin interiorul Ber─âriei H (urmând indicatoarele specifice, spre intrarea principal─â)
2. Accesul pe teras─â se face doar pe baz─â de rezervare. Aceasta se poate face în prealabil sau direct la intrare, prin aplica╚Ťia Ber─âriei H ori completând formularul aferent de pe www.berariah.ro
3. Avem montate mai multe dispensere cu dezinfectant în puncte cheie, deci te rug─âm s─â le folose╚Öti cu încredere, cât de des este nevoie. 
4. Putem comoda maxim 6 persoane la aceea╚Öi mas─â, excep╚Ťie f─âcând familiile care pot demonstra c─â au acela╚Öi domiciliu. 
5. Pentru siguran╚Ťa ╚Öi lini╚Ötea tuturor, te încuraj─âm s─â por╚Ťi masc─â atunci când nu stai la mas─â. 
6. Important: p─âstreaz─â distan╚Ťa de 1.5 m fa╚Ť─â de alte persoane. (dac─â nu te descurci cu m─âsuratul, te putem ajuta cu ni╚Öte metri de bere)

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…