Seară Grecească #PeTerasă: Korina Spanos & Band // Berăria H

Seară Grecească #PeTerasă: Korina Spanos & Band // Berăria H

sâmbătă, 06 iulie 2019, 20:00

Sâmbătă - 6 iulie - avem program de dans & balans la încă o Seară Grecească #PeTerasă, în premieră cu artista greacă Korina Spanos. Alături de band și de Rafailia Spanou (invitat special), Korina Spanos promite un show total care nu te va lăsa să stai jos.


Sâmbătă - 6 iulie - avem program de dans & balans la încă o Seară Grecească #PeTerasă, în premieră cu artista greacă Korina Spanos. Alături de band și de frumoasa Rafailia Spanou (invitat special), Korina Spanos promite un show total care nu te va lăsa să stai jos.

Cu peste 20 de ani de activitate pe scenele grecești și colaborări cu artiști greci de succes, Korina Spanos este recunoscută pentru show-ul energizant și cheful de viață pe care reușește să-l transmită publicului de fiecare dată când urcă pe scenă. 

Intrarea este liberă! 

Acces: 20:00 | Show: 22:30

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H!  


Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…