Direcția 5 #Acoustic x Concert Sub Lună Plină | Berăria H

Direcția 5 #Acoustic x Concert Sub Lună Plină | Berăria H

miercuri, 22 mai 2019, 19:30

MIERCURI - 22 MAI - deschidem seria concertelor #SubLunăPlină pe terasa Berăriei H cu DIRECȚIA 5, una dintre cele mai romantice și iubite trupe pe care le-a dat muzica românească! "Am nevoie de tine", "O fată ca ea", "Forever love" sunt doar câteva din hit-urile pe care le vei fredona cu drag, în fața scenei de sub copac, pe marginea lacului Herăstrău.


Acest eveniment este FULLY BOOKED (nu mai avem locuri disponibile). Tocmai am anunțat însă următorul Concert Direcția 5 pe terasă - marți - 28 mai

Lună plină și voioasă

Te-așteptăm să te ridici

Cu lumini #PeTerasă

La concert Direcția 5.


MIERCURI - 22 MAI - deschidem seria concertelor #SubLunăPlină pe terasa Berăriei H cu DIRECȚIA 5, una dintre cele mai romantice și iubite trupe pe care le-a dat muzica românească!  "Am nevoie de tine", "O fată ca ea", "Forever love" sunt doar câteva din hit-urile pe care le vei fredona cu drag, în fața scenei de sub copac, pe marginea lacului Herăstrău.

Accesul este gratuit! 

Open Doors: 19:30
Show: 21:15

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H!  

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro  

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…