Direcția 5 în concert pe terasă @ Monday, Mon Cher!

Direcția 5 în concert pe terasă @ Monday, Mon Cher!

luni, 17 septembrie 2018, 19:00

Luni - 17 septembrie - ne revedem cu Direcția 5 pentru încă un show de zile mari pe terasa Berăriei H. Just because it's "Monday, Mon Cher!". "Am nevoie de tine", "O fată ca ea", "Forever love" sunt doar câteva din hit-urile pe care le vei fredona cu drag, pe marginea lacului Herăstrău. Intrarea este liberă!


Luni - 17 septembrie - ne revedem cu Direcția 5 pentru încă un show de zile mari pe terasa Berăriei H. Just because it's "Monday, Mon Cher!". 

"Am nevoie de tine", "O fată ca ea", "Forever love" sunt doar câteva din hit-urile pe care le vei fredona cu drag, pe marginea lacului Herăstrău. Intrarea este liberă!

Accesul este gratuit!

NOTEAZĂ-ȚI ÎN CALENDAR:

În fiecare luni, pe terasa de la Berăria H, prelungim distracția din weekend cu muzică live, mâncare bună și drink-uri cu sau fără măsură.  Ai intrare liberă, lacul Herăstrău chiar lângă tine și 1k motive să-ți începi săptămâna într-un mare fel! Just because it's Monday, Mon Cher! 🎩

Open Doors: 19:00
Show: 21:30

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H! 

Rezervările se fac la:


- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.roGalerie foto

Vezi Galerie

Mobile Apps

Location and Contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…