ADDA ✗ LIVE pe terasă @ Monday, Mon Cher!

ADDA ✗ LIVE pe terasă @ Monday, Mon Cher!

luni, 10 septembrie 2018, 18:30

Luni - 10 Septembrie - ai ocazia să o revezi pe ADDA într-un show live de excepție, pe terasa Berăriei H. Intrarea este liberă, iar distracția este la ea acasă!


Luni - 10 Septembrie - ai ocazia să o revezi pe ADDA într-un show live de excepție, pe terasa Berăriei H.

Acces gratuit!

ADDA este una din cele mai îndrăgite cântărețe din industria muzicală românească, apreciată atât pentru vocea ei, cât și pentru textele pe care le compune. Piese precum "Iți arăt că pot", "Nu plânge Ana", "Fără aer" sau "Lupii" au cucerit milioane de ascultători de toate vârstele, iar pe 10 Septembrie ai ocazia să le asculți LIVE, într-o interpretare de excepție, pe terasa Berăriei H. 

NOTEAZĂ-ȚI ÎN CALENDAR:
În fiecare luni, pe terasa de la Berăria H, prelungim distracția din weekend cu muzică live, mâncare bună și drink-uri cu sau fără măsură.  Ai intrare liberă, lacul Herăstrău chiar lângă tine și 1k motive să-ți începi săptămâna într-un mare fel! Just because it's Monday, Mon Cher! 🎩

Open Doors: 18:30 | Show: 20:00

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H! 

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.roGalerie foto

Vezi Galerie

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…