Beraria H - cel mai mare restaurant din Bucuresti

Joia #LaTerasă

💙 Intră în atmosfera de weekend cu o joi petrecută la noi 🍻

Rezerva

The Motans - concert la Berăria H pe 30 iunie

Joi, 30 iunie, te așteptăm la un super show The Motans 😺 chiar în Orașul cu Chef de Viață. Hai la Berăria H să cântăm și să dansăm pe `Weekend`, `1000 RPM`, `Versus`, `Bine Indispus` și multe alte super hituri semnate The Motans.

Rezerva

Vali Vijelie & Taraf

Vineri, 1 iulie, Hora din Balcani prezintă un concert de mult așteptat: Vali Vijelie și taraful său la Berăria H. Da, da! Vijelie 'n' Berărie! ;)

Rezerva

Sâmbăta la Terasă #ÎnParc

Ne bucurăm de încă o zi de vară pe terasa cu #ChefDeViață. Strânge-ți toți prietenii și hai să vă bucurați de o zi frumoasă + mâncare delicioasă și băuturi de toate felurile în parc, pe malul lacului.

Rezerva

Formația TOMIS JUNIOR și Doinița Fluturu în concert

Tomis Junior și Doinița Fluturu revin la Berăria H cu mult #ChefDeViață. Talentata solistă și formația ei ți-au pregătit un show de zile mari, autentic românesc.

Rezerva

E.M.I.L. - concert în parc

Duminică, 3 iulie, ne dăm întâlnire cu E.M.I.L. în grădina muzicală de pe terasa Berăriei H pentru un show acustic și electrizant în același timp. Te așteptăm pe marginea lacului Herăstrău să-ți iei "Supradoza de vise" de la una din cele mai cunoscute trupe punk-rock din România. Băieții de la E.M.I.L. îți vor aduce piese precum „Copacii înfloriți”, „Da vrei”, „Superstea” sau „Pisica” + multe altele, în ritmuri care-ți vor însenina seara.

Rezerva

American Night cu Alexandra Crăescu & Americas Band de Ziua Americii

Luni - 4 iulie - sărbătorim Ziua Americii pe terasa Berăriei H, chiar lângă lacul Herăstrău, cu o seară de muzică live și chef de viață în stil U.S.A. 💙❤️, cu cele mai tari hituri de peste ocean care îți vor oferi o seară de vis... american. 🗽💯

Rezerva

Dora Gaitanovici & Band - concert în parc

Dora Gaitanovici vine în grădina noastră muzicală de pe malul lacului Herăstrău alături de trupa sa.

Rezerva

Cargo - concert în parc | Open Air

Miercuri, 6 iulie, Cargo cântă pe terasa noastră din parc, de lângă lacul Herăstrău.
Vino să ascultăm și să cântăm împreună super-piese precum ”Ziua Vrăjitoarelor”, "Ploaia", "Nu mă lăsa să-mi fie dor", ”Călare pe motoare” sau ”Doi pași în urma ta”.

Rezerva

Direcția 5 cântă în grădina Berăriei H

Joi, 7 iulie, Directia 5 vine în grădina Berăriei H de langă lac. Tu ți-ai rezervat locurile?

Rezerva

Zdob și Zdub & Advahov Brothers | #VerySpecialShow

După ce a cucerit întreaga Europă, "trenulețul" celor de la Zdob și Zdub & Advahov Brothers vine în premieră pe o scenă din România joi, 7 iulie, la Berăria H.

Rezerva

Taraful de la Vărbilău

Taraful de la Vărbilău revine la Berăria H vineri, 8 iulie. Hai și tu să asculți muzică lăutărească adevărată la un concert ce cu siguranță îți va lăsa amintiri plăcute.

Rezerva

Lupii lui Calancea #PrimaDată la Berăria H

Sâmbătă, 9 iulie, ești invitat la un show total - Lupii lui Calancea urcă #PrimaDată pe scena Berăriei H. Ți-ai rezervat locurile?

Rezerva

Sarmalele Reci - Țara te vrea prost | PeTerasă (nu te vrea prost pe terasă, concertul e pe terasă)

Duminică, 10 iulie, Sarmalele Reci vin în grădina noastră muzicală din parc cu un show clasic dar actual - "Țara te vrea prost".

Rezerva

Vița de Vie #electric

Duminică, 10 iulie, dăm sunetul mai tare pentru că pe scenă urcă Vița de Vie cu un show electric.

Rezerva

Emeric Imre - concert în parc

Pe 11 iulie te așteaptă o seară superbă de folk autentic în grădina noastră muzicală de lângă lacul Herăstrău, cu Emeric Imre.

Rezerva

Happy Songs #bythelake /w Joy Band

Te așteptăm să petrecem o seară de veselie și bună dispoziție pe marginea lacului, în compania celor de la Joy Band.

Rezerva

IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro #PrimaDată pe terasa Berăriei H

IRIS Cristi Minculescu, Valter și Boro cântă prima dată în grădina noastră muzicală de lângă lac, și vin pregătiți cu piese devenite imnuri și reper pentru generații întregi.
"De vei pleca", ”Bună seara, prieteni”, "Somn bizar", ”Strada ta” sau ”Floare de Iris” vor răsuna în timpul concertului din parc.

Rezerva

Concert Carmen Chindriș & Taraful Rutenilor în parc - joi, 14 iulie

Joi, 14 iulie, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș te așteaptă la concert în parcul Herăstrău.
Vino să petrecem împreună o seară minunată în grădina noastră muzicală de pe malul lacului cu piesele care te-au cucerit în ultimii ani: "Ziua-n care tu mai sărutat", "Suc", "Macho Man", "Două perechi", "Nu mă fă să-mi pară rău", "Băiatul meu" sau "Floare Rară".

Rezerva

Concert Carmen Chindriș & Taraful Rutenilor în parc - vineri, 15 iulie

Vineri, 15 iulie, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș te așteaptă la concert în parcul Herăstrău.
Vino să petrecem împreună o seară minunată pe terasa noastră cu piesele care te-au cucerit în ultimii ani: "Ziua-n care tu mai sărutat", "Suc", "Macho Man", "Două perechi", "Nu mă fă să-mi pară rău", "Băiatul meu" sau "Floare Rară".

Rezerva

Bosquito #PrimaDată #PeTerasă

Pe 18 iulie Bosquito cântă #PrimaDată pe terasa noastră. ”Așa că beau”, ”Pepita”, “Două mâini”, “Când îngerii pleacă”, “M-ai dat peste cap”, "Pas cu pas", "Marcela" sau ”Hopa Hopa” nu vor lipsi, așa cum sperăm că nici tu nu o să lipsești. ;)

Rezerva

Robin and the Backstabbers | #PeTerasă

Pe 19 iulie Robin and the Backstabbers cântă pentru prima dată pe terasa noastră din parcul Herăstrău. Tu ți-ai rezervat locurile?

Rezerva

Celelalte Cuvinte, Kempes, Scarlet Aura | Rock de dat cu capul #4 | Open Air

Hai norock! Ai 2 minute să vorbim despre ROCK DE DAT CU CAPUL #4 OPEN AIR? Pe 21 iulie te invităm la sesiunea anuală de headbanging pe terasa Berăriei H - Orașul cu Chef de Dat din Cap. Pe scenă urcă Celelalte Cuvinte, Kempes, Scarlet Aura. Get ready to rock, ready to roll!

Rezerva

Konstantinos Koufos - The "Tika Taka" Greek Show

Konstantínos Koufós vine pe terasa Berăriei H pentru primul său concert în București, alături de super-band-ul lui format din 7 instrumentiști formidabili.
Tu ți-ai rezervat locurile?

Rezerva

Smiley - Concert sub cerul liber

Sâmbătă, 23 iulie, Smiley urcă pentru prima dată pe scena din grădina noastră muzicală, iar "De unde vii la ora asta?", "Mi-aduc aminte", "Ce mă fac cu tine de azi?", "Vals" și multe alte hit-uri ale artistului te vor ține în picioare și te vor face să strigi BIS!

Rezerva

Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase - concert în parc

Duminică, 24 iulie, Bogdan Mihai Simion - cobzar, scriitor, culegător de muzică tradițională, lăutar, vine în grădina noastră de lângă lacul Herăstrău. Bineînțeles, însoțit de lăutarii de mătase: Victor Teioanu, Milan de la Bobeşti, Costel Vasilescu, Nelu Răducanu și Gigel Mihai. Tu ți-ai rezervat locurile?

Rezerva

Partizan #acoustic #PeTerasă

Pe 26 iulie avem cu ce ne lăuda, să știe toată lumea! Cu Partizan #acoustic #PeTerasă

Rezerva

JURJAK | Music Under The Tree

Pe 27 iulie vino în grădina noastră de pe malul lacului Herăstrău să te bucuri de o seară relaxantă și de un moment de frumusețe artistică - Jurjak urcă pe scena noastră de sub copac.

Rezerva

byron @Berăria H #PeTerasă

Pe 2 august byron cântă în grădina noastră de lângă lacul Herăstrău.

Rezerva

Herăstrău Wedding Market 2022 - Târg de Nunți

Herăstrău Wedding Market - primul târg de nunți organizat în Herăstrău - mii de rochii de mireasă și costume de miri, locații pentru nunta ta de vis, accesorii și decorațiuni, verighete, servicii foto-video, echipamente audio și DJi, trupe și artiști

B.U.G. Mafia - "8 zile din 7" Tour // Berăria H

"Berărie, fă gălăgie!" - trupa B.U.G. Mafia revine la Berăria H și bifează capitala României (YEY!) - București - în cadrul 8 ZILE DIN 7 TOUR.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…