Beraria H - cel mai mare restaurant din Bucuresti

Bella Santiago // Acoustic Garden

Pe 9 august Bella Santiago te invită în grădina noastră muzicală de pe malul lacului.

Rezerva

Alexandra Ungureanu & Band #bythelake

🎤 Miercuri, 10 august, Alexandra Ungureanu, câștigătoarea “Bravo, ai stil!” Celebrities și fostă concurență la Asia Express, vine pe terasa Berăriei H alături de trupa sa. Hai și tu să faci un Duet cu Alexandra, pe hiturile mult îndrăgite! 😍

Rezerva

Dan Helciug - Spitalul de Urgență // Acoustic Garden

Joi, 11 august, pe Terasa cu Chef de Viață cântăm cu toții "Trăiască Berea!", "Mama unde ești", "Prietenii", "Ori la bal ori la spital" plus multe alte piese noi și coveruri, alături de Dan Helciug / Spitalul de Urgență.
🆓️ Intrarea este liberă!

Rezerva

Ionuț Galani & Ansamblul Asteria | #PrimaDată #PeTerasă | Seară Grecească

Vineri, 12 august, Ionuț Galani și Ansamblul Asteria vin #PrimaDată pe terasa Berăriei H pentru o seară grecească pe cinste; cei 10 muzicieni și dansatori ce vor urca pe scenă promit o petrecere de poveste. Tu ți-ai rezervat locurile?

Rezerva

Cuban Night #bythelake /w Biu Marquetti & Band

Sâmbătă - 13 august - BIU MARQUETTI (ex Mandinga) îți pregătește o seară cubaneză spectaculoasă pe terasa din Orașul cu Chef de Viață alături de un band de muzicieni sud-americani.
Accesul este gratuit.

Rezerva

Taraf de Caliu în concert #LângăLac

🎻 Pe 14 august Caliu, supranumit "împăratul viorii din Clejani", vine alături de taraful său pe terasa noastră din parc, de pe malul lacului. Strânge-ți prietenii și hai, mai ales că următoarea zi e zi liberă.

Rezerva

#LaTerasă + Happy Songs cu Joy Band #bythelake

Te așteptăm să petrecem o seară de veselie și bună dispoziție pe marginea lacului, în compania celor de la Joy Band.
Intrarea este liberă!

Rezerva

Sunt un frate tânăr | Remember Florian Pittiș | PeTerasă

De pe terasă Berăriei H se vor auzi ecourile unui uriaș al muzicii folk, Florian „Moțu” Pittiș 🎸, în interpretarea unui trio de excepție: Dorin Andone, Vlady Cnejevici și Teo Boar.

Rezerva

Red Parlament | Pe Terasă

Miercuri, 17 august, Red Parlament cântă pe terasa Berăriei H. Doru Isăroiu & Co. promit un show total, iar "Vine Vara", "Suflet pierdut", "Valul", "E frumoasă foc" și alte piese care i-au consacrat, alături de coveruri reinterpretate în manieră proprie, vor răsuna pe terasa noastră din parc.

Rezerva

Marius Mihalache & Band #LIVE #bythelake

Joi, 18 august, ți-am pregătit un concert deosebit pe terasa Berăriei H cu un adevărat artist al țambalului, MARIUS MIHALACHE, acompaniat de Arabela Nicolau și trupa de instrumentiști super talentați.

Rezerva

RETRO Night #bythelake | '80-90's hits | #live w. Joy Band

Petrecem #RETRO, cu toate hit-urile anilor '80-'90, #live cu JOY Band. Nu vor lipsi piese de colecție marca BON JOVI, GEORGE MICHAEL, MADONNA, BRYAN ADAMS, DIRE STRAITS, WHITNEY HOUSTON, EURYTHMICS și muuulți alții.
🆓️ Intrarea este liberă!

Rezerva

Ionel Tudorache & Taraf | sâmbătă, 20 august | #PrimaDată #PeTerasă

Sâmbătă, 20 august, Ionel Tudorache aduce muzica lăutărească autentică pe terasa Berăriei H, alături de taraful său - muzicieni adevărați, perle ale lautăriei.
“Portofele”, “La Chilia-n port", "Într-o seară, o ţigancă" sau "Anii mei şi tinereţea" sunt doar câteva din melodiile pe care le vom cânta împreună.

Rezerva

Concert Mircea Baniciu & Band @ Monday, Mon Cher!

Luni, 22 august, Mircea Baniciu urcă pe scena noastră din parc pentru un super concert cu melodii-simbol ale unei generaţii întregi. Iar veștile bune nu se opresc aici: artistul va urca pe scenă alături de un band deja consacrat în lumea rockului românesc, format din Teo Boar și Vlady Cnejevici.

Rezerva

Romanian Nights - #live #bythelake /w Joy Band

Marți, 23 august, ne vedem la un nou concert din seria #RomanianNights pe terasa Berăriei H - show-ul cu cele mai îndrăgite piese românești de muzica ușoară, pop sau rock.
🆓️ Intrarea este liberă!

Rezerva

The Motans - Concert sub cerul liber | #PrimaDată #PeTerasă

Miercuri, 24 august >> The Motans 😺 vin pentru #PrimaDată pe terasa Berăriei H pentru un Concert sub cerul liber. Știm că de-abia așteptai, așa că vino la Berăria H să ne distrăm în `August` cu `1000 RPM`, `Versus`, `Bine Indispus`, `Weekend` și multe alte super hituri semnate The Motans.

Rezerva

Zdob și Zdub #PrimaDată #PeTerasă

Joi, 25 august, #PrimaDată pe terasa Berăriei H - concert cu formația Zdob și Zdub.

Rezerva

E.M.I.L. cântă pe terasa Berăriei H

Vineri, 26 august, ne dăm întâlnire cu E.M.I.L. în grădina muzicală de pe terasa Berăriei H pentru un show acustic și electrizant în același timp. Hai să-ți iei "Supradoza de vise" de la una din cele mai cunoscute trupe punk-rock din România. Băieții de la EMIL îți vor aduce piese precum „Copacii înfloriți”, „Da vrei”, „Superstea” sau „Pisica” + multe altele.

Rezerva

Bosquito #underthesun

Sâmbătă, 27 august | Bosquito #underthesun | pe terasă
Acces: 16:00 I Show: 17:30

Rezerva

Carmen Chindriș & Taraful Rutenilor - concert în parc

Vino să petrecem cu Taraful Rutenilor & Carmen Chindriș și piesele care te-au cucerit: "Ziua-n care tu mai sărutat", "Suc", "Macho Man", "Două perechi", "Nu mă fă să-mi pară rău", "Băiatul meu" sau "Floare Rară".

Rezerva

Vița de Vie #Acoustic #PrimaDată #PeTerasă

Duminică, 28 august, Vița de Vie cântă #PrimaDată pe terasa noastră din parc, de langă lac.

Rezerva

Concert CARGO | Open Air | The Big One

Pe 30 august Cargo vine pe terasa noastră din parc pentru un concert mai special. Nu vom avea mese+scaune în zona din fața scenei și în lateralele acesteia, ca să avem mai mult loc pentru dans.

Rezerva

Herăstrău Wedding Market 2022 - Târg de Nunți

Herăstrău Wedding Market - primul târg de nunți organizat în Herăstrău - mii de rochii de mireasă și costume de miri, locații pentru nunta ta de vis, accesorii și decorațiuni, verighete, servicii foto-video, echipamente audio și DJi, trupe și artiști

Nikos Papadopoulos și Ansamblul Nea Ellada // Seară Grecească

Joi, 8 septembrie, te așteaptă o seară cu muzică grecească și energie mediteraneană - Nikolaos Papadopoulos alături de Ansamblul Nea Ellada promit un show spectaculos cu 10 artiști și dansatori pe scenă.

Rezerva

"Bohemian Rhapsody" - The QUEEN #Live Experience

Vineri, 9 septembrie, show-ul "Bohemian Rhapsody - The QUEEN Live Experience" revine la Berăriei H. Toate piesele tale preferate precum ”I want to break free”, "Don't Stop Me Now", "The Show Must Go On", ”We will rock you” sau ”Bohemian Rapsody” se vor auzi live pe scena noastră.

Rezerva

Zilele Usturoiului 2022 | Ziua #1 (sâmbătă, 10 septembrie)

Lume, lume! În septembrie vă așteptăm la ediția anuală a celui mai gustos festival pe care l-a văzut Bucureștiul: Zilele Usturoiului 2022.

Rezerva

Zilele Usturoiului 2022 | Ziua #2 (duminică, 11 septembrie)

Nu te mai ascunde, știm că îți place!  Ne vedem la Zilele Usturoiului - ediția a VIII-a

Rezerva

Gheorghe Gheorghiu & Cooperativa 9 | Aniversare 8 ani de Berăria H #PeTerasă

Luni, 12 septembrie, chiar de ziua Berăriei H, Gheorghe Gheorghiu, nebunul care te iubește, vine pe terasa noastră alături de Vali Crăciunescu & Cooperativă 9. Și, bineînțeles, aduce cu el șlagărele care au bucurat atâtea generații: "Unde dragoste nu e", "Doi ochi căprui", "Nebunul care te iubește", "Și totuși", "Ultimul tren" și multe altele.

Rezerva

Mandinga | Aniversare 8 ani de Berăria H

Pe 12 septembrie, chiar de ziua Berăriei H, Mandinga, aduce cel mai bun show latino din România pe scena noastră. Te așteaptă un concert electrizant și plin de culoare care interzice plictiseala și statul pe scaun.

Rezerva

Vama - Concert sub cerul liber

Marți, 13 septembrie, trupa Vama vine la Berăria H pentru un Concert sub cerul liber.

Rezerva

B.U.G. Mafia - "8 zile din 7" Tour // Berăria H

"Berărie, fă gălăgie!" - trupa B.U.G. Mafia revine la Berăria H și bifează capitala României (YEY!) - București - în cadrul 8 ZILE DIN 7 TOUR.

Concert Theo Rose & Roz Gvng

Vineri, 14 octombrie, Theo Rose revine pe scena Berăriei H pentru un super-concert alături de trupa sa.

Rezerva

Concert Carla's Dreams @ Berăria H

Pe 19 octombrie vino la concertul Carla's Dreams @Berăria H să simți fiori sub piele pe sound-ul piesei ”Acele” și să asculți super hiturile de care te-ai îndrăgostit iremediabil: ”Până la sânge”, ”#eroina”, "Victima", "Ne bucurăm în ciuda lor", "N-aud", "Imperfect” sau ”Seară de seară” într-un show memorabil. 🎸

Rezerva

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…