Trupa MELODI #PeTerasă @ Nights By The Lake

Trupa MELODI #PeTerasă @ Nights By The Lake

vineri, 21 iunie 2019, 20:00

Vineri - 21 iunie - trupa Melodi ne vizitează și anul acesta pentru un show incendiar, sub cerul liber, #PeTerasa Berăriei H! Accesul este gratuit, iar prezența cu #ChefDeViață este recomandată.


Vineri - 21 iunie - trupa Melodi ne vizitează și anul acesta pentru un show incendiar, sub cerul liber, #PeTerasa Berăriei H! 

 

Prin muncă, dăruire și mult profesionalism, Trupa Melodi excelează pe piața muzicală românească  ca și trupă de cover  de mai bine de  10 ani oferind publicului  spectacol și muzică de calitate. De asemenea, Trupa se remarcă prin multe apariții TV, spectacole și petreceri  private, reușind să devină una din cele mai bine cotate Trupe de Cover din țară. 

Trupă Melodi aduce pe piața românească o combinație de mai multe stiluri muzicale (pop, rock, folclor). Trupa a lansat deja și trei piese proprii începând cu anul 2017, lansând primul lor single, "Îmi placi toba mar" și continuând până în prezent cu cel de-al doilea single "Dragostea-i o nebunie" și noul single "H.O.P."    

 

Acces gratuit!

 

Open Doors: 20:00 | Show: 22:00

"Nights By The Lake" este un proiect de vară Berăria H.  

 

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H!

 

Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS

- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)

- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

- vreau@berariah.ro


Galerie foto

Vezi Galerie

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…