Vocile X Factor #live @ Berăria H

Vocile X Factor #live @ Berăria H

sâmbătă, 23 februarie 2019, 18:00

Sâmbătă - 23 februarie - la Berăria H are loc prima ediție "Vocile X Factor", un spectacol live cu unii din cei mai îndrăgiți concurenți ai emisiunii, în frunte cu fabuloasa Bella Santiago, câștigătoarea en-titre. Jeremy Ragsdale, Cristian Sanda, Olga Verbitchi și Alina Mocanu vor fi de asemenea prezenți pe scenă cu repertorii care vor include piesele prin care au intrat în istoria emisiunii.


Sâmbătă - 23 februarie - la Berăria H are loc prima ediție "Vocile X Factor", un spectacol live cu unii din cei mai îndrăgiți concurenți ai emisiunii, în frunte cu fabuloasa Bella Santiago, câștigătoarea en-titre. Jeremy Ragsdale, Cristian SandaOlga Verbitchi și Alina Mocanu vor fi de asemenea prezenți pe scenă cu repertorii care vor include piesele prin care au intrat în istoria emisiunii.  

 Artiștii vor fi acompaniaţi de Special Guest Orchestra.  

Acces: ora 18:00 // Show: ora 19:00

--IMPORTANT!!!!--
Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!

Bilete:
50 LEI - Cat. A - parter, în faţa scenei cu loc la masă
35 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
20 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

Harta categoriilor AICI.

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.   

DESPRE CONCURENȚI:

Bella Santiago este câștigătoarea celei X Factor 2018 și finalista „Romanii au talent” . Performanțele artistei s-au remarcat în cadrul tuturor emisiunilor, fiind recunoscută pentru uimitoarea voce și pentru mișcarea scenică impecabilă.  Împreună cu trupa Jukebox, artista a lansat trei single-uri: „Vocea ta”, „Auzi cum bate” și „Sugar Gumalaw” , iar în curând va participa la Semifinalele Eurovision România 2019 cu piesa "Army of Love". 

Jeremy Ragsdale are 35 de ani, vine din Statele Unite ale Americii și se declară îndrăgostit de România și de limba română. În anul 2017, Jeremy a devenit primul concurent străin care a câștigat X Factor România, ajutat de Horia Brenciu, mentorul său din cadrul emisiunii.

Cristian Sanda  este favoritul publicului în ediția X Factor 2018. Cu interpretarea originală a piesei „De-ai fi tu salcie la mal” el a reușit să stârnească un val de emoții și trăiri intense. La final, publicul era în picioare, iar juriul a avut numai cuvinte de laudă.

  
Olga Verbițchi este câștigătoare ediției X Factor 2016, iar cariera ei este în ascensiune de atunci. La doar șase luni după concurs a lansat videoclipul primului single numit “Prietena ta”, urmat apoi de multe alte piese extrem de apreciate de către fanii artistei.

Alina Mocanu este o artistă cu o voce puternică și cu o energie aparte, semifinalistă în ediția din 2016 a show-ului. Ea și-a pus amprenta asupra emisiunii prin interpretările originale alte unor hit-uri cunoscute care au atras atenția juriului și a publicului.

Notă*: Postul TV "Antena 1" și emisiunea "X Factor" nu sunt implicate în niciun fel în acest eveniment.  

Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe yellowtickets.robilete.ro și iabilet.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos 
- de la intrare în seara evenimentului

Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 / 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

 
  


Galerie foto

Vezi Galerie

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…