The Beatles [Concert] / All the hits LIVE w/ The Shout (IT)

The Beatles [Concert] / All the hits LIVE w/ The Shout (IT)

miercuri, 19 septembrie 2018, 21:00

Miercuri, 19 Septembrie, legendara trupă "The Beatles" renaște la Berăria H prin acordurile band-ului italian The Shout. Vino să asculți LIVE piese precum "A Day in the Life", "I Want to Hold Your Hand", "Strawberry Fields Forever" și multe altele, ca și cum John, Paul, George şi Ringo ar fi chiar în faţa ta!


Miercuri, 19 Septembrie, legendara trupă  "The Beatles" renaște la Berăria H prin acordurile band-ului italian The Shout. Vino să asculți LIVE piese precum  "A Day in the Life", "I Want to Hold Your Hand", "Strawberry Fields Forever" și multe altele, ca și cum John, Paul, George şi Ringo ar fi chiar în faţa ta!

Acces: 21:00 | Show: 22:30

Proiectul The Shout s-a născut în Milano, în 2008, cu misiunea de a oferi publicului fiorul unui concert FabFour. În cei 10 ani de activitate, The Shout a deschis concerte pentru Quarrymen (prima trupa lui Lennon) și mai mulți artiști italieni, a cooperat cu Zeromobile și Cosmopolitan Magazine și au fost invitați la o mulțime de emisiuni TV în Italia.

După ani de zile de concerte, mii de kilometri în spatele lor și zeci de corzi rupte, misiunea este încă la fel, dar mult mai concretă, mult mai matur. Mult mai mult Beatles.

Bilete:
45 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe iabilet.ro and bilete.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele InMedio şi Germanos
- de la intrare in seara evenimentului

Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…