Frank Sinatra Tribute Show by Ștefan Stan & Band

Frank Sinatra Tribute Show by Ștefan Stan & Band

marți, 14 mai 2019, 20:00

Marți - 14 mai - Hiturile Frank Sinatra - "The Voice" - te vor purta în epoca de aur a muzicii printr-o interpretare de excepție marca Ștefan Stan & Band. "New York, New York", "My Way", "Strangers in the Night" și multe alte hituri vor redeschide file din istoria muzicii într-un show pe care nu ai voie să îl ratezi. #BeThere so you won't be sorry!


Marți - 14 mai - Hiturile Frank Sinatra - "The Voice" - te vor purta în epoca de aur a muzicii printr-o interpretare de excepție marca Ștefan Stan & Band.

"New York, New York", "My Way", "Strangers in the Night" și multe alte hituri vor redeschide file din istoria muzicii într-un show pe care nu ai voie să îl ratezi. #BeThere so you won't be sorry! 

Ștefan Stan este câştigătorul celui mai important talent-show din România „Vocea României” el reușind de fiecare dată să transmită energie publicului în aparițiile sale live. Mesajul artistului pentru tine: "Sunt Ştefan Stan şi te provoc să te laşi purtat de muzică şi de puterea cu care aceasta îţi va încătuşa sufletul. Pentru că, înainte de orice, cânt din suflet pentru suflete." Așadar, pe 14 mai, hit-urile Frank Sinatra răsună pe terasa Berăriei H direct "din suflet pentru suflete". Fii acolo!

Intrarea este liberă, iar rezervarea locurilor din timp este recomandată!

ACCESS: ora 20:00
SHOW: ora 21:30

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H! 


Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (Disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro


Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…