Sâmbăta la Terasă #bythelake

Sâmbăta la Terasă #bythelake

sâmbătă, 02 octombrie 2021, 12:00

🧡 Te aşteptăm pe terasa de lângă lacul Herăstrău să te bucuri de o atmosferă cu maxim relax alături de cei dragi.


🧡 Sâmbăta este cea mai bună zi din săptămână! Iar pe terasa de lângă lacul Herăstrău e locul perfect pentru a o petrece.
Te așteptăm cu berea pusă la rece și grătarele încinse, să te bucuri de o atmosferă cu maxim relax alături de cei dragi, de un peisaj minunat cu vedere spre lac și să savurezi preparatele super gustoase pe care le pregătim cu atenție și pasiune special pentru voi! 🍔🍻🍮
 
Rezervările se fac prin:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 / 0743 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
vreau@berariah.ro
 
Din păcate autoritățile ne obligă să aplicăm măsuri de restricție pentru accesul pe terasă și în restaurant, accesul fiind permis doar cu certificat verde COVID astfel:
1. Persoanelor care dețin dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (pentru ușurință, recomandăm să descărcați certificatul dumneavoastră de vaccinare de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/);
2. Persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării;
3. Persoanelor care au un test negativ RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau un test rapid antigen nu mai vechi de 48 de ore (teste făcute în locații acreditate).
Conform reglementarilor in vigoare, copiii de până la 12 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…