Revelion 2020 la Berăria H cu Horia Brenciu & HB Orchestra, AZUR
REVELION 2025 cu Horia Brenciu, Nikolaos Papadopoulos & More
Alături de Horia Brenciu & HB Orchestra, Nikolaos Papadopoulos & Ansamblul Elpis facem spectacol în Orașul cu Chef De Viață de Revelion 2025. Hai și tu!
Revelion 2020 la Berăria H cu Horia Brenciu & HB Orchestra, AZUR [SOLD-OUT]
Alături de Horia Brenciu & HB Orchestra + Nelu Vlad & Formația AZUR, ne pregătim cu mult entuziasm pentru Revelion 2020 în Orașul cu Chef de Viață - Berăria H! Și ca de fiecare dată, oaspeții noștri vor fi tratați regește cu un spectacol total, atât pe scenă, cât și în farfurie.
Vezi si:
REVELION 2023 cu Horia Brenciu, Nikos Papadopoulos & More
Alături de Horia Brenciu & HB Orchestra + Nelu Vlad & Formația AZUR, ne pregătim cu mult entuziasm pentru Revelion 2020 în Orașul cu Chef de Viață - Berăria H! Și ca de fiecare dată, oaspeții noștri vor fi tratați regește cu un spectacol total, atât pe scenă, cât și în farfurie.
Indiferent de categoria locurilor pentru care optezi, te bucuri de Open Bar & Open Buffet pe tot parcursul nopții, iar bucătarii noștri îți vor pune la dispoziție peste 50 de tipuri de mâncare din care să-ți alegi.
Este al 5-lea Revelion în Orașul cu Chef de Viață - ediție aniversară - așa că show-ul pirotehnic de la miezul nopții va fi pe măsură, iar DJ-ul nostru rezident te va ține toată noaptea în picioare!
Bine de știut: ultimele 2 ediții au fost SOLD-OUT cu aproape o lună înainte, deci strânge-ți gașca rapid și grăbiți-vă să prindeți locuri la Revelion 2020 în Orașul cu Chef de Viață!
Special Guest: Iulia Dumitrache & Band ”Balkanic Show”
Voucherele (open bar + open buffet) au prețurile:
Zona MOV (Cat. C): 499 lei SOLD OUT
Zona ALBASTRA (Cat. B): 599 lei SOLD OUT
Zona GALBENA (Cat. A): 699 lei SOLD OUT
Zona VERDE (Cat. A+): 799 lei SOLD OUT
Pentru rezervarea locurilor, se poate achita un avans de 250 lei de persoană (nerambursabil), urmând ca până în 24 noiembrie să fie acoperită și restul sumei.
Voucherele pot fi cumpărate doar de la Berăria H (Șoseaua Kiseleff Nr. 32, București).
Copiii de până în 12 ani beneficiază de 150 lei discount, loc la masă şi meniu complet (bufet + băuturi nealcoolice).
Toate zonele beneficiază de acces la ringul de dans central şi de toate mâncărurile şi băuturile din meniu.
Preţurile de mai sus includ absolut toate costurile (contravaloarea open bufet pe durata evenimentului, open bar băuturi nealcoolice şi alcoolice pe durata evenimentului, acces la spectacol), nu există alte costuri ascunse.
Meniu open bar, all you can drink (20:30-07:00):
Whiskey Jameson, Ballantines, Vodka Absolut, Rom Havana, Vinars de Jidvei, Tequila Olmeca, Jagermeister, Campari, Gin Befeater,
Long drinks ( Campari Orange, Cuba Libre, Gin Tonic, Vodka Mere/Cramberry, Whisky Coke / Energy
Vin alb, roşu şi spumant, Prosecco
Sucuri: Lipton, Prigat, Pepsi, Mirinda, 7UP, Energizant
Apă plata, minerală şi cafele,
Bere Ciuc, Heineken şi Berea H, bere fără alcool
Meniu open bufet, all you can eat (21:00-07:00)
ANTREURI
Platou tradițional românesc: Piftie de porc şi curcan, Jumări (țărănești), Telemea de capră / vacă, Cașcaval (țărănesc), Babic, Slănină fiartă în usturoi, Jambon porc afumat, Pastramă de pui, Măsline, Ceapă
Salate din cămară: Salată de vinete, Zacuscă de vinete (țărăneasca), Fasole făcăluită, Salată de crudități, Salată de ciuperci cu maioneză
Platou Internațional: Terină de rață, Cocktail de creveți, Jumări de rață, Kobachi de somon și ton, Bocconcini capresse și roșii sechi, Brânzeturi franțuzești, Humus cu rodie, Brânzeturi Lolly Pop
Salate de tot felul: Boeuf, Carpaccio, Quinoa, Mediteraneană, Tabbouleh, Grecească, Ton, Murături asortate, Bar de legume proaspete
CĂRNURI ALESE:
Porc: Cotlet de porc in crustă de ierburi, Sarmale, Coaste, Pomana porcului, Ceafă coaptă, Piept de porc la tavă cu sos teryaki
Vită Black Angus: Gulaș, Genunchi de vită, Stifado
Oaie: Pastramă de oaie, Oaie la tuci
Păsăret: curcan pe plită cu sos alfredo, pui fripți
Pește – Sturion cu sos de ierburi, Dorada miso, Crap pe plită
Mini burger
Cârnaţi: caşcaval, picanţi, româneşti
CARVING STATION: Purceluș de lapte, Picior de vită GIGANT, Curcan umplut
GARNITURI:
Cartofi: Prăjiți, Țărănești, Copți cu smântână si cevice
Varză: Roșie cu mere caramelizate, Albă în vin
Orez: Sălbatic, Prăjit cu legume
Fasole verde cu muguri de pin
DESERT:
Cheese cake, Negresă, Cornulețe umplute, Mini prăjituri cu ciocolată si fructe, ștrudel de mer
CIORBA DE LA ORA 04:00:
Perișoare, Acră din oase de porc, Burtă
Hai şi tu să faci Revelion 2019-2020 la cel mai mare restaurant din Bucureşti - Berăria H!
Partener: Europa FM