Revelion 2016 cu Horia Brenciu, Julie si Zuralia

Revelion 2016 cu Horia Brenciu, Julie si Zuralia

joi, 31 decembrie 2015, 20:30

Un nou an se începe cu Chef de Viaţă!


Vezi si:
Revelion 2020 la Berăria H cu Horia Brenciu & HB Orchestra, AZUR    


Un nou an se începe cu Chef de ViaţăTe invităm la o seară de Revelion spectaculoasă cu Horia Brenciu & HB Orchestra, Julie Mayaya & Zaza Band şi The Zuralia Orchestrachiar pe malul lacului Herăstrău.
Iar pe lângă spectacolul de pe scenă facem spectacol şi în farfuria ta cu bucate bogate, marca Chef Cătălin Scărlătescu: curcani umpluţi, raţe prăjite, purcei vietnamezi la proţap, prepeliţe fripte, peşti nenumăraţi, antreuri şi deserturi fel de fel, salate dacă ţii la siluetă. Peste 50 de mâncăruri care mai de care, disponibile oricând pe toată durata evenimentului.

Preţuri:
Zona MOV: 450 lei SOLD OUT
Zona ALBASTRĂ: 550 lei
Zona GALBENĂ: 650 lei
Zona VERDE: 650 lei SOLD OUT


Copiii de până în 12 ani beneficiază de 200 lei discount, loc la masă şi meniu complet (bufet + bauturi nealcoolice).
Toate zonele beneficiază de acces la ringul de dans central şi de toate mâncărurile şi băuturile din meniu.
Contravaloarea poate fi achitată în 2 tranşe: 200 lei avans nerambursabil pentru rezervarea locului şi restul sumei până la 15 Decembrie.
Preturile de mai sus includ absolut toate costurile (contravaloarea open bufet, open bar bauturi nealcoolice si alcoolice si contravaloarea biletului de acces la spectacol emis de organizatorul spectacolului), nu exista alte costuri ascunse.

HARTA ZONE

Meniu open bufet, all you can eat (21:00-07:00), marca Chef Cătălin Scărlătescu:

Antreuri:
Piftie de porc şi curcan
Tartă (quiche): afumătură, vegetariană, peşte, picantă, brânză, cârnaţi
Platou Mezeluri: tobă, lebăr, caltaboşi, slănină afumată, slănină fiartă, pastramă, piept afumat, jambon, şorici, jumări, ciolan
Salate gătite: zacuscă, vinete, fasole bătută, hribi, ardei copţi, boeuf
Murături: gogonele, varză, sfeclă, adei gras umplut, conopidă, morcov, ceapă, gogoşari, pepeni
Salate de tot felul: castraveţi cu mărar, roşii, morcov, spanacel, vedeturi mixte, ardei gras, ţelină, ceapă verde/roşie
Dressing salate: vinegrette, brânză, rodie, muştar, fructe de pădure

Cărnuri alese:
Porc: mangalita, sarmale, coaste, carne la garniţă, ceafă coaptă, pulpă la cuptor
Porc vietnamez la proţap
Vită black angus: gulash, pulpă la cuptor
Oaie: la cuptor, pastram����, ruladă
Păsăret: curcan umplut, raţe prăjite, prepeliţe, pui fripţi
Peste: păstrăv, somn, crap
Mini burger
Cârnaţi caşcaval, picanţi, oaie, româneşti

Garnituri:
Cartofi: ţărăneşti, zdrobiţi, cartof copt cu smântână, hrenzele
Varză roşie, fasole verde, Ratatouille, orez simplu, orez cu legume

Desert:
Cornuleţe umplute, negresă, cremă de zahăr ars, mini prăjituri cu ciocolată şi fructe

Iar pe la 04:00 aducem ciorbele: potroace, pui a la grec, de burtă, de fasole, de peşte. Că doar mai avem mult de petrecut!


Meniu open bar, all you can drink (20:30-07:00): 
Whiskey Jameson, Ballantines, Vodka Absolut, Rom Havana, Vinars de Jidvei, Tequila Olmeca, Jagermeister, Campari, Gîn Befeater,
Long drinks,
Vin alb, roşu şi spumant,
Sucuri: Lipton, Prigat, Pepsi, Mirinda, 7UP, 
Apă plata, minerală şi cafele,
Bere Ciuc, Heineken şi Berea H, bere fără alcool

Hai şi tu să faci Revelionul 2015-2016 la cel mai mare restaurant din Bucureşti!

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…