Poezie, caut cântec | Adi Despot (acoustic), Cristina Bălan & Band

Poezie, caut cântec | Adi Despot (acoustic), Cristina Bălan & Band

miercuri, 21 martie 2018, 19:00

Miercuri - 21 Martie - Haideți să petrecem împreună Ziua Internațională a Poeziei la Berăria H alături de Adrian Despot (Vița de Vie) și Cristina Bălan (Câștigătoare "Vocea României" 2015). Intrarea este liberă!


Haideți să petrecem împreună Ziua Internațională a Poeziei, miercuri, 21 martie!

Poezia e sufletul muzicii. Însă când a fost ultima oară când ai ascultat-o cu adevărat?

“Poezie, caut cântec”, un concert experiment marca Julius Meinl, îi aduce împreună pe scenă pe Adrian Despot (Vița de Vie) și Cristina Bălan (Câștigătoare "Vocea României" 2015).

Concertul are loc în cadrul celei de-a șasea ediții Plătește Cu Poezie, un eveniment care are loc în fiecare an de Ziua Internațională A Poeziei, zi în care ceaiul și cafeaua Julius Meinl se plătesc cu poezie. Mai multe detalii pe site-ul Julius Meinl.

PROGRAM

Acces: 19:00 | Show: 21:00

Seara începe cu un concert acustic by Adrian Despot, în care va reinterpreta versurile piesei “Pe plajă în Vamă la 5” și alte melodii din repertoriul trupei Vița de Vie. Apoi urcă pe scenă Cristina Bălan, câștigătoarea “Vocea României” 2015, cu un concert pop-rock cu versuri inspirate din viață și poezie.

Vino să asculți versurile reinterpretate, scrise și nescrise de către Adi Despot și Cristina Bălan și să îți plătești cafeaua sau ceaiul Julius Meinl cu poezie!

#PayWithAPoem #PoetryForChange

Intrarea este gratuită.


Rezervările se fac la:


- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…