Petrecere de IGNAT în Herăstrău // #Outdoor

Petrecere de IGNAT în Herăstrău // #Outdoor

duminică, 16 decembrie 2018, 13:00

Duminică - 16 decembrie - terasa Berăriei H (lângă lacul Herăstrău)

Vă invităm la cea mai mare petrecere de IGNAT din București, o petrecere în cel mai pur stil românesc: cu voie bună și #ChefDeViață, cu muzică și dansuri, cu șuncă, șorici și proțap gigant, cu țuică fiartă și vin fiert.


Duminică - 16 decembrie - terasa Berăriei H (lângă lacul Herăstrău)   

Vă invităm la cea mai mare petrecere de IGNAT din București, o petrecere în cel mai pur stil românesc: cu voie bună și #ChefDeViață, cu muzică lăutărească și dansuri populare, cu șuncă, șorici și proțap gigant, cu țuică fiartă și vin fiert.

Suntem la final de an centenar, deci să profităm de ocazie și să petrecem tradițional cu obiceiuri vechi, lăsate din moși-strămoși. Muzica va răsuna și horele se vor ține lanț pe tot parcursul zilei. Nelu Vlad și Formația AZUR vor susține un show în trei reprize, iar DJ-ul nostru rezident + dansatoare deghizate în Crăciunițe vor alimenta cheful de distracție la foc continuu. Ospățul va fi unul complet, așa cum se face la români: vom avea fasole cu ciolan la ceaun, oi la proțap, sarmale și cârnați cu mămăligă + pomana porcului, caltaboși, lebăr, slănină și alte bunătăți. Iar după cum era de așteptat, de la petrecere nu vor lipsi nici porcii sacrificați de IGNAT pe care bucătarii noștri îi vor pârjoli și pregăti chiar în fața ta.

Acces - ora 13:00 // Show - ora 16:00

Biletele (20 lei) pot fi cumpărate:
- online de pe yellowtickets.robilete.ro și iabilet.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos
- de la intrare în ziua evenimentului  

Acest eveniment are loc pe terasa Berăriei H, dar accesul este permis și în interior. Aşadar poţi veni liniştit fără o rezervare făcută în prealabil, sigur găseşti unde să stai.

Dacă totuşi vrei să faci o rezervare în avans, rezervările se fac:
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- prin FORMULARUL DE MAI SUS
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro  Galerie foto

Vezi Galerie

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…