Petrece Românește de Dragobete la Berăria H

Petrece Românește de Dragobete la Berăria H

duminică, 24 februarie 2019, 14:00

Duminică - 24 februarie - ți-am pregătit un Dragobete plin de muzică și voie bună la Berăria H. Vino alături de cei dragi în Orașul cu Chef de Viață pentru a Petrece Românește alături de Matilda Pascal Cojocărița și Luminița Bădună acompaniate de Taraf.


Duminică - 24 februarie - ți-am pregătit un Dragobete plin de muzică și vibe pozitiv la Berăria H. Vino alături de cei dragi în Orașul cu Chef de Viață pentru a Petrece Românește alături de Matilda Pascal Cojocărița și Luminița Bădună acompaniate de Taraf.

Accesul este gratuit!

--IMPORTANT!--

La 14:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 15:00 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 18:30, deoarece începând cu ora 19:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!


Matilda Pascal Cojocărița este un nume consacrat pe scena muzicii populare.  În 1985 caştiga trofeul "Floarea din gradină" ce a constituit o adevărată rampă de lansare ."Atunci am prins trenul " declara artista. O recunoaștem pentru vocea melodioasă şi timbrul personal , cu inflexiuni tipice originii sale moldoveneşti , dar şi pentru prezenţa scenică. A fost prezentă în scenele de concert în spectacole şi festivaluri, pe micile ecrane, cât și la radio .Cântă în ţară dar şi peste hotare pentru românii de pretutindeni.
Luminița Bădună abordează diferitele genuri muzicale, de la muzica ușoară românească,  muzica internațională și  evergreen, la folclor românesc,  muzică lautărească și de petrecere.  A colaborat cu Ansamblul Ciocârlia, cu care a și înregistrat un CD de folclor autentic românesc.

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro  Galerie foto

Vezi Galerie

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…