Seară Grecească: Nikolaos Papadopoulos & Ansamblul Nea Ellada

Seară Grecească: Nikolaos Papadopoulos & Ansamblul Nea Ellada

joi, 23 decembrie 2021, 17:30

Atmosfera de sărbătoare tipic grecească este la ea acasă în Orașul cu Chef de Viață! Te invităm să iei parte la o seară deosebită alături de Nikolaos Papadopoulos & Ansamblul Nea Ellada, o petrecere în stil elen, cu 10 oameni pe scenă.
Update: vești bune - pot participa și persoanele testate, nu doar cele vaccinate. Iar programul a fost extins până la ora 22:00.


Update: vești bune - conform ultimelor "relaxări", pot participa și persoanele testate, nu doar cele vaccinate. Iar programul restaurantelor a fost extins până la ora 22:00.

Joi, 23 decembrie, atmosfera de sărbătoare tipic grecească este la ea acasă în Orașul cu Chef de Viață! Te invităm să iei parte la o seară deosebită alături de Nikolaos Papadopoulos & Ansamblul Nea Ellada, o petrecere în stil elen, cu 10 artiști și dansatori pe scenă.

Acces: 17:30 // Show: 19:15

_____________

Eveniment prezentat de Hora din Balcani!
Hora din Balcani este un proiect independent care a luat naștere din dorința de a promova cea mai pură formă de distracție și socializare balcanică: hora, jocul și voia bună. Vă invităm pe toți la cele mai frumoase evenimente marca Hora din Balcani.

Bilete*:
60 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
40 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă 
sold-out - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă


Biletele se pot cumpara de pe yellowtickets.ro, sau de la intrare în ziua evenimentului.
* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing

Harta categoriilor aici.

Rezervările se fac:
- Pe site-ul nostru: https://www.berariah.ro
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 / 0743 345 345
vreau@berariah.ro

Din păcate autoritățile ne obligă să aplicăm măsuri de restricție, accesul fiind permis doar cu certificat verde COVID astfel:
1. Persoanelor care prezintă un test negativ RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore;
2. Persoanelor care dețin dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
3. Persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării; 
Documentele se prezintă în format electronic sau printat.
Conform reglementarilor in vigoare, copiii de până în 12 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

IMPORTANT:
✔ Copiii până în 12 ani nu plătesc bilet și nu au loc rezervat la masă
❗ Dat fiind faptul că nu putem încă ști dacă până la data concertului vor intra în vigoare noi restricții în ceea ce privește capacitatea, distanțarea, etc., ne rezervăm dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor în care se va desfășura evenimentul sau de a-l reprograma, astfel încât dispozițiile legale să fie respectate. Pentru acces vor fi respectate normele privind vaccinarea/testarea ce vor fi in vigoare la data concertului!

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…