Concert PACIFICA // Music under the tree @ Berăria H

Concert PACIFICA // Music under the tree @ Berăria H

marți, 21 mai 2019, 19:00

Marți - 21 mai - binecunoscuta trupă PACIFICA, formată din Teo Boar și Vlady Cnejevici, te invită la un show de mare sărbătoare, chiar în ziua în care ciocnim alături de cei născuți cu numele de Constantin sau Elena. :) Concertul are loc pe Terasa Berăriei H din Parcul Herăstrău, iar accesul este gratuit!


Marți - 21 mai - binecunoscuta trupă PACIFICA, formată din Teo Boar și Vlady Cnejevici, te invită la un show de mare sărbătoare, chiar în ziua în care ciocnim alături de cei născuți cu numele de Constantin sau Elena. :)

PACIFICA este una din cele mai longevive și respectate trupe de rock, blues și country din România, fiind formată din două nume grele ale muzicii românești: Teo Boar (chitară, voce) & Vlady Cnejevici (claviatură, voce). Cei doi artiști sunt de asemenea membri ai trupelor MIRCEA BANICIU BAND, PASĂREA COLIBRI, LEO IORGA & PACIFICA, MIRCEA RUSU BAND, iar pe 21 mai, ai ocazia să (re)asculți live hit-urile lor într-un show electric și electrizant, pe marginea lacului Herăstrău.

Concertul are loc pe Terasa Berăriei H din Parcul Herăstrău, iar ACCESUL ESTE GRATUIT!

Acces: 19:00 | Show: 21:15

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H!  


Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…