Greek Ballads: Nikolaos Papadopoulos & Band [AMÂNAT]

Greek Ballads: Nikolaos Papadopoulos & Band [AMÂNAT]

duminică, 29 noiembrie 2020, 21:00

𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐨 𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐮𝐥𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐫𝐚̆.


Ca urmare a deciziei autorităților de suspendare temporară a activității restaurantelor/instituțiilor de spectacol și concerte în interiorul clădirilor, ne vedem nevoiți să reprogramăm acest eveniment pentru o nouă dată pe care o vom anunța ulterior, dupa ce autoritatile vor permite redeschiderea interioarelor. Biletele deja achiziționate vor putea fi folosite pentru acces la spectacolul reprogramat. Toți cumpărătorii de bilete vor fi înștiințați de noua dată prin email/sms după ce aceasta va fi stabilită.
În caz că doriți returnarea contravalorii biletelor, vă rugăm să contactați platforma de ticketing Yellow Tickets la adresa: https://www.yellowtickets.ro/help/anulare. Cererile de returnare a banilor vor fi acceptate și ulterior datei inițiale a spectacolului, până cel târziu cu trei zile înainte de data reprogramată.
____________________

 

ATENȚIE:
✔ Pentru a lua cina, vă recomandăm să ajungeți cu minim 90 de minute înainte de începerea evenimentului, având în vedere faptul că în perioada în care artiștii sunt pe scenă este permis doar consumul de băuturi ambalate individual și nu este permis consumul de mâncare. Mesele vor fi debarasate cu 10 minute înainte de ora începerii actului artistic, pe mese putând fi păstrate doar băuturile ambalate individual. Dar fiți fără grijă, ne-am pregătit cu bere, sucuri și apă la sticlă, miniaturi de vin și spirits, precum și long drinks ambalate individual.
✔ Conform normelor în vigoare dansul este interzis, iar pe durata desfășurării evenimentului este necesară purtarea măștii.
✔ Ca urmare a reglementărilor temporare de distanțare socială, Berăria H funcționează la o capacitate cu mult redusă (aprox. 1/3 din capacitatea noastră normală).
De aceea vă recomandăm cumpărarea cât mai din timp a biletelor, pentru a "prinde" un loc.
Să nu ziceți că nu v-am spus! 😉

_______

Duminică - 29 noiembrie - ești invitat să petreci o seară cu balade grecești autentice alături de Nikolaos Papadopoulos, chiar în Orașul cu Chef de Viață.

Vino la Berăria H să asculți cele mai cunoscute piese grecesti pe care le știi deja 😉 reorchestrate într-o variantă acustică.

Acces: 20:00 // Show: 21:15
Evenimentul are loc în interiorul Berăriei H.

Organizatori: Hora din Balcani & Berăria H

Hora din Balcani este un proiect independent care a luat naștere din dorința de a promova cea mai pură formă de distracție și socializare balcanică: hora, jocul și voia bună. Vă invităm pe toți la cele mai frumoase evenimente marca Hora din Balcani. 

Bilete:
60 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
40 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă 
30 lei - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

Harta categoriilor AICI.

IMPORTANT:
✔ Biletele se vând în pachete de 2, 3, 4, 5, 6, conform meselor din locație, și există un număr limitat de pachete din fiecare tip, disponibilitatea putând fi verificată pe platforma yellowtickets.ro.
În caz că veți cumpără mai mult de 6 bilete, vă vor fi alocate mai multe mese alăturate, distanțate conform normelor. 
✔ În caz că vrei să te alături unui grup de prieteni care au cumpărat deja bilete, te rugăm să contactezi departamentul nostru de rezervări pentru a primi un link special de unde se poate cumpără doar 1 bilet.
✔ Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă.
✔ Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor.

 

Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe yellowtickets.ro
- fizic de la Berăria H

* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane de emitere, specifice platformei de ticketing.

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 / 0743 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

_______________

Reguli simple de urmat pentru liniștea tuturor:

1. Pentru a evita aglomerarea, vă rugăm să respectați fluxul de intrare / ieșire conform marcajelor.
2. Am redus capacitatea pentru a ne bucura de evenimente în siguranță. Te rugăm să ne ajuți și tu, respectând indicațiile noastre și normele în vigoare.
3. Nu părăsi locul care ți-a fost alocat la masă dacă nu e neapărat necesar. În cazul în care o faci pentru a merge la toaletă sau la locul pentru fumat, te rugăm să porți mască.
4. Pentru siguranța ta și a celor din jur, te rugăm să porți mască de la intrare până la masă, atunci când nu stai la masă și pe toată durata desfășurării evenimentului, conform normelor în vigoare.
5. În intervalul de timp în care artiștii sunt pe scenă este permis doar consumul de băuturi ambalate individual și nu este permis consumul de mâncare. Așadar mesele vor fi debarasate cu 10 minute înainte de ora începerii actului artistic, pe mese putând fi păstrate doar băuturile ambalate individual. Dar fiți fără grijă, ne-am pregătit cu bere, sucuri și apă la sticlă, miniaturi de vin și spirits, precum și long drinks ambalate individual.
6. Nu vom accepta ca spectatorii să vină în fața scenei, să ocupe culoarele sau spațiile dintre alte mese ce nu le-au fost alocate. Conform normelor în vigoare DANSUL ESTE INTERZIS!
7. Accesul se face doar pe bază de rezervare. Aceasta se poate face în prealabil sau direct la intrare prin aplicația Berăriei H, ori completând formularul aferent de pe www.berariah.roîn cazul în care ai cumpărat biletele de la intrare.
8. Dezinfectăm frecvent toate suprafețele și avem plasate mai multe dispensere cu dezinfectant în puncte cheie și pe mese, deci te rugăm să le folosești cu încredere cât de des este nevoie. 
9. Putem comoda maxim 6 persoane la aceeași masă, excepție făcând familiile care pot demonstra că au același domiciliu. 
10. Important: păstrează distanța de 1.5 m față de alte persoane. (dacă nu te descurci cu măsuratul, te putem ajuta cu niște metri de bere)  🍻

 

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…