Seară Grecească: Nikos Papadopoulos & Band - Greek Ballads

Seară Grecească: Nikos Papadopoulos & Band - Greek Ballads

sâmbătă, 26 septembrie 2020, 20:00

🎤💃 Ai cerut și noi ți-am adus: NIKOLAOS PAPADOPOULOS & Band într-un show emoționant chiar în Orașul cu Chef de Viață!
Grăbește-te și ia-ți biletul!

𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐨𝐜 𝐢̂𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐁𝐞𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐞𝐢 𝐇


ATENȚIE! Ca urmare a reglementărilor temporare de distanțare socială, Berăria H funcționează la o capacitate cu mult redusă (aprox. 1/3 din capacitatea noastră normală).
De aceea vă recomandăm cumpărarea cât mai din timp a biletelor, pentru a "prinde" un loc.
Să nu ziceți că nu v-am spus! 😉

_______

Sâmbătă - 26 septembrie - ești invitat să petreci o seară cu balade grecești autentice alături de Nikolaos Papadopoulos, chiar în Orașul cu Chef de Viață.

Vino la Berăria H să asculți cele mai cunoscute piese grecesti, pe care le știi deja 😉 reorchestrate într-o variantă acustică.

Acces: 19:00 // Ora incepere show: 21:15 - 21:30
Evenimentul are loc în interiorul Berăriei H.

Organizatori: Hora din Balcani & Berăria H

Hora din Balcani este un proiect independent care a luat naștere din dorința de a promova cea mai pură formă de distracție și socializare balcanică: hora, jocul și voia bună. Vă invităm pe toți la cele mai frumoase evenimente marca Hora din Balcani. 

Bilete:
60 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
40 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă 
30 lei - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

Harta categoriilor AICI.

𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓:
✔ Biletele se vând în pachete de 2, 3, 4, 5, 6, conform meselor din locație, și există un număr limitat de pachete din fiecare tip, disponibilitatea putând fi verificată pe platforma yellowtickets.ro.
În caz că veți cumpără mai mult de 6 bilete, vă vor fi alocate mai multe mese alăturate, distanțate conform normelor.
✔ În caz că vrei să te alături unui grup de prieteni care au cumpărat deja bilete, te rugăm să contactezi departamentul nostru de rezervări pentru a primi un link special de unde se poate cumpăra doar 1 bilet.
✔ Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă.

 

Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe yellowtickets.ro
- fizic de la Berăria H
- de la intrare in seara evenimentului

* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane de emitere, specifice platformei de ticketing.

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 / 0743 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

_______________

Reguli simple de urmat pentru liniștea tuturor:

1. Pentru a evita aglomerarea, vă rugăm să respectați fluxul de intrare / ieșire conform marcajelor.
2. Am redus capacitatea pentru a ne bucura de evenimente în siguranță. Te rugăm să ne ajuți și tu, respectând indicațiile noastre și normele în vigoare.
Foarte important: nu părăsi locul care ți-a fost alocat la masă dacă nu e neapărat necesar. În cazul în care o faci pentru a merge la toaletă sau la locul pentru fumat, te rugăm să porți masca.
La fel de important: pe perioada evenimentului consumul de băutură și mâncare este interzis, așadar toate mesele vor fi debarasate cu 10 minute înainte de începerea concertului. Consumarea produselor de restaurant / bar poate fi reluată după terminarea evenimentului.
Ultra important: nu vom accepta ca spectatorii să vină în fața scenei, să ocupe culoarele sau spațiile dintre alte mese ce nu le-au fost alocate! Conform normelor în vigoare DANSUL ESTE INTERZIS!
3. Accesul se face doar pe bază de rezervare. Aceasta se poate face în prealabil sau direct la intrare, prin aplicația Berăriei H ori completând formularul aferent de pe www.berariah.ro în cazul în care ai cumpărat biletele de la intrare.
4. Avem plasate mai multe dispensere cu dezinfectant în puncte cheie și pe mese, deci te rugăm să le folosești cu încredere, cât de des este nevoie. 
5. Putem comoda maxim 6 persoane la aceeași masă, excepție făcând familiile care pot demonstra că au același domiciliu. 
6. Pentru siguranța ta și a celor din jur, te rugăm să porți mască de la intrare până la masă, atunci când nu stai la masă și pe perioada evenimentului, conform normelor în vigoare.
7. Important: păstrează distanța de 1.5 m față de alte persoane. (dacă nu te descurci cu măsuratul, te putem ajuta cu niște metri de bere)  🍻

 

 

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…