Miercurea la Berărie w/ Denis Bolborea (Beatbox) & Battle MC

Miercurea la Berărie w/ Denis Bolborea (Beatbox) & Battle MC

miercuri, 13 noiembrie 2019, 20:00

Miercuri - 13 noiembrie - doar două zile ne mai despart de weekend așa că hai să ne relaxăm cu multă bere & mâncare delicioasă. 


Miercuri - 13 noiembrie - doar două zile ne mai despart de weekend așa că hai să ne relaxăm cu multă bere & mâncare delicioasă. 

Vei avea ocazia să vezi un LIVE SHOWCASE by Battle MC România + LIVE LOOPING & BEATBOX by Denis Bolborea.

Intrarea este liberă!

Programul de distracție:
21:50 - Denis Bolborea - LIVE | LOOPING | BEATBOX
22:30 - LIVE SHOWCASE by Battle MC România
23:10 - PARTYYY w/ DJ Not Cool & Meiros MC & The Glam Squad

LIVE SHOWCASE by Battle MC România:
Fubuki, Rafa, Bane & Ciprian (unii dintre cei mai buni BATTLE MC din țară) se vor duela în rime de HIP HOP făcute pe loc pentru titlul BAD PUBLICITY CHAMPION! Show-ul va include 2 semifinale & MAREA FINALĂ + un moment special în care concurenții vor susține un FREESTYLE MARATON cu teme culese din public.

Despre Denis Bolborea 
DENIS creează muzică 100% live, folosindu-se de beatbox și de propria voce, trecută printr-un sistem de looping și efecte. Se transformă într-o "orchestră umană”, interpretând propriile creații și totodată reinventează piese cunoscute, reunite prin interludii atmosferice de improvizație vocală.

THE GLAM SQUAD este cel mai fresh concept de entertainment din București specializat în party-uri incendiare, cu dans & balans, care te țin în picioare până târziu în noapte. Format din dansatori & dansatoare ultra HOT, THE GLAM SQUAD este deja un HIT al petrecerilor din Orașul cu Chef de Viață și nu numai.

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 / 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

 

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…