Concert Mariana Risipitu & Taraful Marcel Raț #PeTerasă

Concert Mariana Risipitu & Taraful Marcel Raț #PeTerasă

vineri, 06 septembrie 2019, 20:00

Vineri - 6 septembrie – Mariana Risipitu & Taraful Marcel Raț revin pe terasa Berăriei H cu mai multă voie bună și pregătiți să scoată lumea la joc.


Vineri - 6 septembrie – Mariana Risipitu & Taraful Marcel Raț revin pe terasa Berăriei H cu mai multă voie bună și pregătiți să scoată lumea la joc. Vino cu prietenii să intrați în horă, plini de chef de viață.

Mariana Risipitu și Marcel Raț interpretează muzică de petrecere și au grijă ca publicul lor să se distreze indiferent de tipul spectacolului. Mariana este și printre cei mai renumiți artiști de țambal din vestul Europei.

Organizatori: Hora din Balcani & Berăria H

Intrarea este liberă!

Open Doors: 20:00 | Show: 22:30

Hora din Balcani este un proiect independent care a luat naștere din dorința de a promova cea mai pură formă de distracție și socializare balcanică: hora, jocul și voia bună. Vă invităm pe toți la cele mai frumoase evenimente marca Hora din Balcani.

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H!

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…