Me gusta MANU CHAO - Tribute Show by Clandestino [Italia]

Me gusta MANU CHAO - Tribute Show by Clandestino [Italia]

miercuri, 14 noiembrie 2018, 19:45

Te gusta Manu Chao? Nos gustas tú. :) Pe 14 noiembrie, ca în fiecare miercuri la #TributeNights, ți-am pregătit un show tribut special cu hit-urile tale preferate în interpretarea unor artiști internaționali. De data aceasta, pe scenă vor urca italienii din trupa Clandestino, una din cele mai bune trupe tribut Manu Chao din Europa.


Te gusta Manu Chao? Nos gustas tú. :)  Pe 14 noiembrie, ca în fiecare miercuri la #TributeNights, ți-am pregătit un show tribut special cu hit-urile tale preferate în interpretarea unor artiști internaționali. De data aceasta, pe scenă vor urca italienii din trupa Clandestino, una din cele mai bune trupe tribut Manu Chao din Europa. 

Manu Chao este un cântăreț francez cu origini spaniole care a devenit cunoscut în întreaga lume odată cu lansarea albumului "Clandestino". Artistul este renumit pentru faptul că poate cânta în limbi diferite precum franceza, engleza, spaniola, catalana, portugheza, galiciana, araba și wolof. De asemenea, genurile pe care le abordează sunt la fel de diferite, combinând muzica reggae cu rock, rumba și ritmuri braziliene. Hiturile care i-au adus notorietatea precum "Me gustas tu", "Clandestino", "Mala Vida", "Bongo Bongo", "Me llaman calle", "La Primavera" pot fi ascultate LIVE pe 14 noiembrie în interpretarea celor de la Clandestino.

Acces: 19:45 // Show: 21:45

Bilete:
45 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 


Despre Tribute Nights:

În fiecare miercuri, la Berăria H, te bucuri de cele mai fidele interpretări #live ale artiștilor tăi preferați din toată lumea. Ți-am pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. Mai bine să-i vezi decât să-i pierzi!

Biletele pot fi cumpărate:

- online de pe yellowtickets.robilete.ro și iabilet.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos
- de la intrare în seara evenimentului 

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)

- 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.roAplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…