Healthcare Party #3 // #IndustryNights

Healthcare Party #3 // #IndustryNights

miercuri, 16 octombrie 2019, 20:30

Miercuri - 16 octombrie - aflăm care este doza zilnică recomandată de distracție de la medici, asistenți, farmaciști și toți angajații din industria sănătății. Ca tratament preventiv împotriva monotoniei, v-am pregătit o noapte de socializare și muzică live + mâncare deliciosă & bere rece!


Miercuri - 16 octombrie - aflăm care este doza zilnică recomandată de distracție de la medici, asistenți, farmaciști și toți angajații din industria sănătății. Ca tratament preventiv împotriva monotoniei, v-am pregătit o noapte de socializare și muzică live + mâncare deliciosă & muuultă bere rece!

Iar ca distracția să fie completă, trupa Meet The Greeks vine cu un program spectaculos de muzică grecească, un show care vă va face să uitați preț de câteva ore de jurământul lui Hippocrate. ;)

Hai să luăm împreună pulsul distracției! 

Acces: 20:30 // Show: 22:30

Live performance by: Meet The Greeks
Warm up & After Party: The Glam Squad, DJ Not Cool & MC Coco

Dress Code: Anything, but robes

GIF your night out w/ Cabina Foto OMG  

Intrarea este liberă (pe bază de invitație)! 

Pentru obţinerea invitațiilor, completează formularul web cu datele tale, adresa de mail a companiei la care lucrezi + funcția și numele companiei la rubrica "Observații". 

Participarea nu presupune nicio taxă, iar comenzile de food & drinks se vor onora A la Carte din meniul obișnuit al Berăriei H.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…