Guess Who ✗ LIVE pe terasă @ Monday, Mon Cher!

Guess Who ✗ LIVE pe terasă @ Monday, Mon Cher!

luni, 23 iulie 2018, 19:00

Luni - 23 Iulie - Guess Who cântă pentru prima dată pe terasa Berăriei H de lângă lacul Herăstrău și aduce cu el hit-urile care l-au transformat în "cel mai celebru anonim". Și ca la orice concert din seria "Monday, Mon Cher!", ACCESUL ESTE GRATUIT.


Luni - 23 Iulie - Guess Who cântă pentru prima dată pe terasa Berăriei H de lângă lacul Herăstrău și aduce cu el hit-urile care l-au transformat în "cel mai celebru anonim". Și ca la orice concert din seria "Monday, Mon Cher!", ACCESUL ESTE GRATUIT

NOTEAZĂ-ȚI ÎN CALENDAR:
În fiecare luni, pe terasa de la Berăria H, prelungim distracția din weekend cu muzică live, mâncare bună și drink-uri cu sau fără măsură.  Ai intrare liberă, lacul Herăstrău chiar lângă tine și 1k motive să-ți începi săptămâna într-un mare fel! Just because it's Monday, Mon Cher! 🎩

Open Doors: 19:00
Show: 21:30

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H!  

Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro


Galerie foto

Vezi Galerie

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…