GoT - Watch Party // Last Episode @ Berăria H

GoT - Watch Party // Last Episode @ Berăria H

luni, 20 mai 2019, 19:15

LUNI - 20 MAI - sute de fani GoT sunt așteptați la Berăria H pentru cel mai mare Watch Party din România. Vino cu toți prietenii să vedem împreună ultimul episod din Game of Thrones pe ECRANE GIGANT - pe terasă și în interior - într-o atmosferă plină de suspans și entuziasm colectiv. :)


Pe 20 Mai se încheie una dintre cele mai lungi, mai apreciate, mai discutate, controvesate și așteptate călătorii din întreagă lume. Pe 20 Mai, milioane de oameni vor păși pentru ultima data în Westeros, pentru ultima dată vom sta cu mâinile la gură, increduli la ceea ce tocmai am văzut.

Că este sau nu ceea ce am vrut, sperat sau visat, nici nu mai contează, vom asista la finalul unei povești incredibile, este finalul despre care s-au scris mii de articole, este finalul unui serial, al unei pasiuni, al unei generații de cinefili, al unei identități și al unei epoci pentru fantasy - în sfârșit vom asculta și vedea finalul cântecului de gheață și foc în varianta de pe micul ecran. Pentru ultima dată vom fi alături de personajele preferate în lumea ce a redefinit felul în care se face, dar și felul în care percepe, televiziunea. Pe 20 Mai vedem ultimul episod din Game of Thrones.

Acest moment nu e de petrecut acasă, e un moment MARE, ce trebuie văzut pe un ECRAN MARE, în CEA MAI MARE BERĂRIE DIN EUROPA, alături de CEA MAI MARE COMUNITATE DE FANI. Așa că pe 20 Mai, vino la cel mai mare watch party din câte au fost. Peste ani de zile îți vei aminti, unde ai fost când Game of Thrones a luat sfârșit.

Acces - ora 19:15
Start Watch Party - ora 20:45

Intrarea este liberă, iar rezervarea locurilor este recomandată!

Parteneri: Încă Ceva & HBO GO


Alocarea meselor se face în ordinea rezervărilor. Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (Disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro


Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…