Teatru pentru Copii - Frumoasa și Bestia

Teatru pentru Copii - Frumoasa și Bestia

duminică, 03 februarie 2019, 11:30

Duminică - 3 februarie - Berăria H vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună. Intrarea este liberă, iar prezența cu mic, cu mare este recomandată!


Duminică - 3 februarie - Berăria H vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună. 

Intrarea este liberă, iar prezența cu mic, cu mare este recomandată!

Ora acces: 11:30. Ora de începere a spectacolului: 12:30

Una din cele mai frumoase povești este cea frumoasei Belle care trăiește alături de tatăl ei, un inventator trăznit, într-un orășel banal de provincie, unde cea mai mare provocare e să găsească noi metode de a respinge avansurile infatuatului de Gaston! În cealaltă parte a orașului trăiește într-un castel lugubru (care odată însă era plin de viață) BESTIA. Pe vremuri însă era un prinț ca toți ceilalți, până ce o bătrână vrăjitoare a aruncat un blestem asupra lui. Va reuși Belle să locuiască în castelul Bestiei? Oare Lumiere,Doamna Ceainic, Domnul Pendulă își vor recăpăta vreodată înfățișarea umană?

Rezervările se fac la:


- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro


Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…