Fado Night #PeTerasă cu Jezebel & Alexandru Burca

Fado Night #PeTerasă cu Jezebel & Alexandru Burca

miercuri, 04 august 2021, 19:30

🎤 Miercuri - 𝟒 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 - te invităm pe terasa Berăriei H pentru o deosebită incursiune muzicală De la Doină la Fado, alături de 𝐉𝐞𝐳𝐞𝐛𝐞𝐥 & 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐁𝐮𝐫𝐜𝐚.

Intrarea este liberă!


🎤 Miercuri - 4 august - te invităm pe terasa Berăriei H pentru o deosebită incursiune muzicală De la Doină la Fado, alături de Jezebel & Alexandru Burca.
____________
Izabela Barbu, alias Jezebel abordează genuri și stiluri muzicale diferite, trecând cu naturalețe, pasiune și o rară versatilitate de la folclor - tradițional ori prelucrat - la jazz, de la chansonetta la tangou argentinian, de la ritmuri cubaneze la muzica tradițională mexicană, de la muzica românească interbelică la fado, de la muzica sacră la bell canto.

A colaborat și continuă să o facă cu artiști de renume, atât din lumea muzicii, cât și din teatru, printre care pot fi amintiți Ovidiu Lipan Țăndărică, Josef Kappl, Cristi Gram – Pasărea Rock, Nightlosers, Grigore Lese, Marius Mihalache, Gyuri Pascu și mulți alții. 

Pianistul Alexandru Burca spune despre sine "În mine s-a dat mereu o luptă între clasic și jazz, mama fiind profesoară de pian, iar tata profesor de trompetă. Această nehotărâre m-a făcut să explorez, cu o curiozitate de copil, stiluri diferite și să ajung să experimentez senzaţii nebănuite”, spune Alexandru Burcă, pianist la Teatrul Naţional de Operetă și Musical „Ion Dacian“.

 

Acces: 19:30 I Show: 21:30

🆓️ Ne vedem pe terasă, iar dacă vremea nu ține cu noi, ne mutăm în interior. Intrarea este liberă!

Rezervările se fac prin:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 / 0743 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…