EL NEGRO #LIVE la Berăria H

EL NEGRO #LIVE la Berăria H

vineri, 25 septembrie 2020, 18:45

­čÄĄ Vineri - 25 septembrie - EL Negro revine pe scena de sub copac a Ber─âriei H pentru un super concert pe vibra╚Ťii de reggae.
Accesul este gratuit!


­čÄĄ Vineri - 25 septembrie - petrecem o sear─â în acorduri de reggae cu El Negro la cel mai mare chill party din ora╚Ö, pe terasa Ber─âriei H.

Savureaz─â o sear─â de distrac╚Ťie pe chill, relax ╚Öi good talks, cu mâncare delicioas─â & b─âutur─â rece pe terasa de lâng─â lacul Her─âstr─âu. ­čŹ╗

El Negro este primul live band reggae ╚Öi cel mai titrat nume al genului în România. Este extrem de iubit de c─âtre amatorii genului ╚Öi nu numai. Stilul lor muzical are multiple influen╚Ťe de funk ╚Öi soul, iar piesele precum "Ploaia", "Las─â-m─â" sau "Lini╚Ötea" au reu╚Öit s─â transforme El Negro într-o forma╚Ťie emblematic─â pentru genul abordat.

Intrarea este liber─â.

Acces: 18:45
Show: 21:15  

Rezerv─ârile se fac prin:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplica╚Ťia Ber─âria H (disponibil─â pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 / 0743 345 345 (în cazul în care linia este ocupat─â trimite┼úi un SMS cu numele ┼či noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

_______________

Reguli simple de urmat pentru liniștea tuturor:

1. Pentru a evita aglomerarea, fluxul de intrare / ie╚Öire pe teras─â se face în felul urm─âtor:
* intrare: prin exteriorul cl─âdirii (Aripa de Sud: intrarea dinspre parc + dinspre parcare)
* ie╚Öire: prin interiorul Ber─âriei H (urmând indicatoarele specifice, spre intrarea principal─â)
2. Accesul pe teras─â se face doar pe baz─â de rezervare. Aceasta se poate face în prealabil sau direct la intrare, prin aplica╚Ťia Ber─âriei H ori completând formularul aferent de pe www.berariah.ro
3. Avem montate mai multe dispensere cu dezinfectant în puncte cheie, deci te rug─âm s─â le folose╚Öti cu încredere, cât de des este nevoie. 
4. Putem comoda maxim 6 persoane la aceea╚Öi mas─â, excep╚Ťie f─âcând familiile care pot demonstra c─â au acela╚Öi domiciliu. 
5. Pentru siguran╚Ťa ╚Öi lini╚Ötea tuturor, te încuraj─âm s─â por╚Ťi masc─â atunci când nu stai la mas─â. 
6. Important: p─âstreaz─â distan╚Ťa de 1.5 m fa╚Ť─â de alte persoane. (dac─â nu te descurci cu m─âsuratul, te putem ajuta cu ni╚Öte metri de bere)

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…