Loading…

[AMÂNAT] DEEP PURPLE Tribute Show by Purple Band [Italy]

Te-ar putea interesa si

[AMÂNAT] DEEP PURPLE Tribute Show by Purple Band [Italy]

miercuri, 27 martie 2019, 19:45

Update: Acest eveniment se amână pentru o dată ulterioară din cauza unor probleme de sănătate ale solistului. Toți cei care au achiziționat bilete la acest show vor primi banii înapoi de la vânzător. În locul acestui show, va avea loc Jazz Night #LIVE cu Jazz Trio - ACCES GRATUIT!


Update: Acest eveniment se amână pentru o dată ulterioară din cauza unor probleme de sănătate ale solistului. Toți cei care au achiziționat bilete la acest show vor primi banii înapoi de la vânzător. În locul acestui show, va avea loc Jazz Night #LIVE cu Jazz Trio - ACCES GRATUIT


Miercuri - 27 martie - pe scena Berăriei H urcă italienii de la Purple Band, una din cele mai bune trupe tribut Deep Purple din Europa. Ei promit să readucă atmosfera Concertelor Deep Purple ale anilor '70 printr-o interpretare fidelă a hit-urilor precum: Child In Time, Smoke On The Water, Highway Star și multe altele.

Purple Band s-a născut în Pordenone în primăvara anului 2004, datorită inițiativei artistului Giuseppe Capo. Împreună cu Matteo Pancot, Cristian Andreazza, Simone de Lorenzi și Francesco Paris reușește să redea noi vibrații hit-urilor "Deep Purple" fără a modifica sau denatura piesele originale.

Acces: 19:45 // Show: 21:45

Bilete:

45 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Despre Tribute Nights:

În fiecare miercuri, la Berăria H, te bucuri de cele mai fidele interpretări #live ale artiștilor tăi preferați din toată lumea. Ți-am pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. Mai bine să-i vezi decât să-i pierzi!

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Parcul "Regele Mihai I",
Şoseaua Pavel D. Kiseleff 32,
București 011343