Concert HOLOGRAF si POPA SAPKA pe 12 septembrie

Concert HOLOGRAF si POPA SAPKA pe 12 septembrie

vineri, 12 septembrie 2014, 20:00

Beraria H incepe din 12 septembrie seria de evenimente live cu un super concert Holograf si Popa Sapka! 


     Beraria H isi deschide portile si invita bucurestenii sa se distreze in cea mai mare locatie indoor din oras, unde vor putea experimenta unele dintre cele mai importante concerte si evenimente locale.

     Holograf
 este printre cele mai de succes trupe din Romania, fiecare dintre albumele lor continând cateva cantece care au ajuns hituri in Romania. Trupa este in continuare foarte activa si realizeaza turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public. Printre hiturile interpretate de Holograf se vor numara  “Cat de departe”, “Daca noi de iubim”, “Banii vorbesc”, “Ti-am dat un inel”, “Roua diminetii” si “Intoarce-te acasa”, cel mai nou single semnat Holograf.

     Popa Sapka a devenit in scurt timp preferata tuturor petrecerilor din oras, piesele lor pline de energie ridicand de fiecare data publicul in picioare. Stilul muzical electrizant (influente ska, gipsy, folk), versurile pline de simboluri, precum si instrumentele specifice (acordeon, trompeta, balalaika) le-au adus o multime de fani si concerte. Pe langa piesele proprii care le-au adus atat de mult succes in Europa, repertoriul Popa Sapka cuprinde si o multime de coveruri atat din folclorul balcanic/rusesc, cat si piese actuale, toate reorchestrate in stilul caracteristic al trupei, pop/rock - ska, rezultatul fiind o explozie de energie si buna-dispozitie.

     Biletele se pot achizitiona atat prin reteaua www.iabilet.ro cat si la locatie la urmatoarele preturi: 70 de lei – Cat. B; 150 de lei – Cat. A

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Beraria H (Kiseleff 32, Bucuresti), Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA in Magazinul Muzica si Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei) 

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…