Claudia Pavel aka CREAM @ Nights By The Lake

Claudia Pavel aka CREAM @ Nights By The Lake

sâmbătă, 01 septembrie 2018, 20:00

Sâmbătă, 1 Septembrie, Claudia Pavel aka CREAM urcă pentru prima dată pe scena Terasei cu #ChefDeViață, iar tu ești chemat să fredonezi alături de noi hit-uri precum "Închide ochii", "Nu din prima seară", "Candy" și multe altele.


Sâmbătă - 1 Septembrie - Claudia Pavel aka CREAM urcă pentru prima dată pe scena Terasei cu #ChefDeViață, iar tu ești chemat să fredonezi alături de noi hit-uri precum "Închide ochii", "Nu din prima seară", "Candy" și multe altele. 

Accesul este gratuit! 

Acces: ora 20:00 | Show: ora 22:00 

Claudia Pavel și-a făcut debutul pe scena muzicală din România ca parte a grupului Candy, dar cel mai mare succes l-a avut după ce a ales să urmeze o carieră solo sub numele de CREAM. De-a lungul timpului a colaborat cu nume sonore din industrie precum Marius Moga, CRBL, trupa SIMPLU sau Matteo și de-a lungul timpului a lansat numeroase hit-uri care au dominat playlist-urile radiourilor și canalelor TV. 

"Nights by The Lake" este un proiect de vară Berăria H.

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H! 

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro


Galerie foto

Vezi Galerie

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…