Carla’s Dreams // 6 octombrie // Berăria H

Carla’s Dreams // 6 octombrie // Berăria H [SOLD-OUT]

marți, 06 octombrie 2020, 19:30

Marți - 6 octombrie - se face prezența cu CARLA’S DREAMS! 🤩 👤
Vino să iei parte la un show memorabil 🎸 pe piesele tale preferate: ”Acele”, ”Până la sânge”, ”#eroina” și multe altele la Berăria H. 🎸

𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐨𝐜 𝐢̂𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐁𝐞𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐞𝐢 𝐇


ATENȚIE:
✔ Pentru a lua cina, vă recomandăm să ajungeți cu minim 90 de minute înainte de începerea evenimentului, având în vedere faptul că în perioada în care artiștii sunt pe scenă este permis doar consumul de băuturi ambalate individual și nu este permis consumul de mâncare. Mesele vor fi debarasate cu 10 minute înainte de ora începerii actului artistic, pe mese putând fi păstrate doar băuturile ambalate individual. Dar fiți fără grijă, ne-am pregătit cu bere, sucuri și apă la sticlă, miniaturi de vin și spirits, precum și long drinks ambalate individual.
✔ Conform normelor în vigoare dansul este interzis, iar pe durata desfășurării evenimentului este necesară purtarea măștii.
✔ Ca urmare a reglementărilor temporare de distanțare socială, Berăria H funcționează la o capacitate cu mult redusă (aprox. 1/3 din capacitatea noastră normală).
De aceea vă recomandăm cumpărarea cât mai din timp a biletelor, pentru a "prinde" un loc.
Să nu ziceți că nu v-am spus! 😉

_______

Marți - 6 octombrie - se face prezența cu Carla’s Dreams! 🤩 👤

Vino la Berăria H să simți fiori sub piele pe sound-ul piesei ”Acele” și să asculți super hiturile de care te-ai îndrăgostit iremediabil: ”Până la sânge”, ”#eroina”, Imperfect” sau ”Seară de seară”, într-un show memorabil. 🎸

Acces: 19:30 // Show: 21:30
Evenimentul are loc în interiorul Berăriei H.

Bilete:
130 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă   AMR mai puțin de 50 de locuri
85 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă   AMR mai puțin de 50 de locuri
49 lei - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă  SOLD OUT

Vezi harta categoriilor AICI!


IMPORTANT:
✔ Biletele se vând în pachete de 2, 3, 4, 5, 6, conform meselor din locație, și există un număr limitat de pachete din fiecare tip, disponibilitatea putând fi verificată pe platforma yellowtickets.ro.
În caz că veți cumpără mai mult de 6 bilete, vă vor fi alocate mai multe mese alăturate, distanțate conform normelor. 
✔ Momentan nu avem posibilitatea de a vinde bilete individuale, însă te încurajăm să vii la concert împreună cu cei dragi.
În cazul în care vrei să te alături unui grup de prieteni care au cumpărat deja bilete, te rugăm să contactezi departamentul nostru de rezervări pentru a primi un link special de unde se poate cumpăra doar 1 bilet.
✔ Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă.
✔ Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor.

Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe yellowtickets.ro
- fizic de la Berăria H

* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane de emitere, specifice platformei de ticketing.

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 / 0743 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

_______________

Reguli simple de urmat pentru liniștea tuturor:

1. Pentru a evita aglomerarea, vă rugăm să respectați fluxul de intrare / ieșire conform marcajelor.
2. Am redus capacitatea pentru a ne bucura de evenimente în siguranță. Te rugăm să ne ajuți și tu, respectând indicațiile noastre și normele în vigoare.
3. Nu părăsi locul care ți-a fost alocat la masă dacă nu e neapărat necesar. În cazul în care o faci pentru a merge la toaletă sau la locul pentru fumat, te rugăm să porți mască.
4. Pentru siguranța ta și a celor din jur, te rugăm să porți mască de la intrare până la masă, atunci când nu stai la masă și pe toată durata desfășurării evenimentului, conform normelor în vigoare.
5. În intervalul de timp în care artiștii sunt pe scenă este permis doar consumul de băuturi ambalate individual și nu este permis consumul de mâncare. Așadar mesele vor fi debarasate cu 10 minute înainte de ora începerii actului artistic, pe mese putând fi păstrate doar băuturile ambalate individual. Dar fiți fără grijă, ne-am pregătit cu bere, sucuri și apă la sticlă, miniaturi de vin și spirits, precum și long drinks ambalate individual.
6. Nu vom accepta ca spectatorii să vină în fața scenei, să ocupe culoarele sau spațiile dintre alte mese ce nu le-au fost alocate. Conform normelor în vigoare DANSUL ESTE INTERZIS!
7. Accesul se face doar pe bază de rezervare. Aceasta se poate face în prealabil sau direct la intrare prin aplicația Berăriei H, ori completând formularul aferent de pe www.berariah.ro în cazul în care ai cumpărat biletele de la intrare.
8. Dezinfectăm frecvent toate suprafețele și avem plasate mai multe dispensere cu dezinfectant în puncte cheie și pe mese, deci te rugăm să le folosești cu încredere cât de des este nevoie. 
9. Putem comoda maxim 6 persoane la aceeași masă, excepție făcând familiile care pot demonstra că au același domiciliu. 
10. Important: păstrează distanța de 1.5 m față de alte persoane. (dacă nu te descurci cu măsuratul, te putem ajuta cu niște metri de bere)  🍻

 

 

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…