Carla's Dreams în Concert la Berăria H

Carla's Dreams în Concert la Berăria H

marți, 23 octombrie 2018, 19:30

Wop Wop! E oficial: concert Carla's Dreams pe 23 octombrie. UNDE? La Berăria H - Orașul cu Chef de Viață. Pregătește-te pentru un show uriaș cu toate ACELE hit-uri care au intrat sub pielea ta: de la "#eroina", "P.O.H.U.I", "Imperfect" și "Până la sânge", "Te Rog".


Wop Wop! E oficial: concert Carla's Dreams pe 23 octombrie. UNDE? La Berăria H - Orașul cu Chef de Viață. Pregătește-te pentru un show uriaș cu toate ACELE hit-uri care au intrat sub pielea ta: de la "#eroina", "P.O.H.U.I", "Imperfect" și "Până la sânge", "Te Rog". Acces: ora 19:30 // Show: ora 22:15 Biletele au prețurile: 130 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă [SOLD-OUT] 95 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă 70 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă Biletele pot fi cumpărate: - online de pe bilete.ro și iabilet.ro - fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos - de la intrare, în seara evenimentului (în limita locurilor disponibile) IMPORTANT:
Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă. Harta categoriilor AICI.


Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…