Cargo Christmas Rock 2021

Cargo Christmas Rock 2021

luni, 27 decembrie 2021, 17:30

Ți-ai imaginat vreodată un Crăciun rock? Așa va arată cea de-a treia zi de Crăciun la Berăria H. Pe lângă piesele pe care le știi deja, Cargo va cânta o serie de colinde de Crăciun.

Update: vești bune - pot participa și persoanele testate, nu doar cele vaccinate. Iar programul a fost extins până la ora 22:00.


Update: vești bune - conform ultimelor "relaxări", pot participa și persoanele testate, nu doar cele vaccinate. Iar programul restaurantelor a fost extins până la ora 22:00.

Ți-ai imaginat vreodată un Crăciun rock? Așa va arată cea de-a treia zi de Crăciun la Berăria H. Pe lângă piesele pe care le știi deja, Cargo va cânta o serie de colinde de Crăciun, reinterpretate într-un spectacol plin de emoție și lumina. Te așteptăm alături de noi la acest concert pentru a sărbători, împreună, un altfel de Crăciun, marca Orașului cu Chef de Viață!

Acces: 17:00 // Show: 19:30

Biletele au prețurile*:
99 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
69 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă 
39 lei - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

Biletele se pot cumpara de pe yellowtickets.ro, sau de la intrare în ziua evenimentului.
* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing.

Harta categoriilor aici.

Rezervările se fac:
- Pe site-ul nostru: https://www.berariah.ro
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 / 0743 345 345
vreau@berariah.ro

Din păcate autoritățile ne obligă să aplicăm măsuri de restricție, accesul fiind permis doar cu certificat verde COVID astfel:
1. Persoanelor care prezintă un test negativ RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore;
2. Persoanelor care dețin dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
3. Persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării; 
Documentele se prezintă în format electronic sau printat.
Conform reglementarilor in vigoare, copiii de până în 12 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

IMPORTANT:
✔ Copiii până în 12 ani nu plătesc bilet și nu au loc rezervat la masă
❗ Dat fiind faptul că nu putem încă ști dacă până la data concertului vor intra în vigoare noi restricții în ceea ce privește capacitatea, distanțarea, etc., ne rezervăm dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor în care se va desfășura evenimentul sau de a-l reprograma, astfel încât dispozițiile legale să fie respectate. Pentru acces vor fi respectate normele privind vaccinarea/testarea ce vor fi in vigoare la data show-ului!

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…