Concert ANTONIA @ Nights By The Lake

Concert ANTONIA @ Nights By The Lake

luni, 22 iulie 2019, 19:30

Cine spune că în prima zi din săptămână nu se întâmplă nimic? LUNI - 22 iulie - vom demonta încă o dată acest mit cu un super concert ANTONIA, pe terasa Berăriei H, în cadrul seriei de concerte și party-uri marca Nights By The Lake.


Cine spune că în prima zi din săptămână nu se întâmplă nimic? LUNI - 22 iulie - vom demonta încă o dată acest mit cu un super concert ANTONIA, pe terasa Berăriei H, în cadrul seriei de concerte și party-uri marca Nights By The Lake. Artista promite un show deosebit pe scena de lângă lacul Herăstrău, alături de band și de fanii determinați să fredoneze în cor hit-uri ca Morena, Marabou, Jameia și multe altele. 

Antonia și-a început cariera artistică în România, în anul 2010, cu melodia “Morena” în colaborare cu TOM BOXER. Piesa a devenit rapid un hit național și internațional care i-au adus artistei atât aprecierea a milioane de fani, cât și atenția a numeroase case de discuri, televiziuni, radiorui, publicații și personalități din domeniul muzicii și nu numai. De atunci, Antonia a înregistrat succes după succes și a doborât record după record prin piesele lansate, devenind una din cele mai importante figuri pe scena de pop, dance, R&B și house-club.

Open Doors: 19:30
Show: 21:30 

ACCESUL ESTE GRATUIT!

BONUS (Cadou de la CLEVER):
Du-te în Orașul cu Chef de Viață. Du-te la o bere cu colegii. Du-te să cânți și să dansezi. Oriunde te duci, du-te cu Clever pentru că ai prima cursă gratuită, cu cardul, în limita a 15 lei, până pe 31 AUGUST. Introdu codul CleverBRH în aplicație și du-te! Descarcă aplicația de AICI!


Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H!   

Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro     


Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…