Andra Gogan - Live Show la Berăria H

Andra Gogan - Live Show la Berăria H

sâmbătă, 03 noiembrie 2018, 17:00

Sâmbătă - 3 noiembrie - Andra Gogan urcă pe scena Berăriei H pentru un live show dedicat nu doar următorilor ei, ci unei generații întregi. :) Vei putea asculta și fredona piesele pe care chiar tu le-ai trimis direct în #trending, alături de toată comunitatea din Orașul cu Chef de Viață.


Îi știi vlog-urile și piesele de pe YouTube, iar acum ai ocazia să o cunoști în realitate: sâmbătă - 3 noiembrie - Andra Gogan urcă pe scena Berăriei H pentru un live show dedicat nu doar următorilor ei, ci unei generații întregi. :) Vei putea asculta și fredona piesele pe care chiar tu le-ai trimis direct în #trending, alături de toată comunitatea din Orașul cu Chef de Viață. 

Acces: 17:00 // Show: 18:00

--IMPORTANT!!!!--
Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 20:30, deoarece începând cu ora 21:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!

Despre Andra Gogan:

Este actriță, cântăreață, vlogger și voice-over la Disney Channel pentru mai multe personaje îndrăgite. A intrat în Cartea Recordurilor de 2 ori:  prima dată, la 11 ani, pentru “Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și jumătate fără oprire - 55 de piese), iar a două oară pentru “Cel mai mare număr de CD-uri lansate alături de fratele ei Răzvan Gogan (32 de titluri de muzică pentru copii). Pe 3 noiembrie, Andra Gogan te invită la Berăria H să batem recordul distracției printr-un live show special!

Bilete:
50 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
30 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
20 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

IMPORTANT:
✔ Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă. 


Harta categoriilor 
aici.

Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe bilete.ro și iabilet.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos
- de la intrare în seara evenimentului 

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…