Analia Selis & Mariano Castro #CentenarPiazzolla - Argentinian Night

Analia Selis & Mariano Castro #CentenarPiazzolla - Argentinian Night

sâmbătă, 18 septembrie 2021, 18:30

­čÄĄ S├ómb─ât─â - 18 septembrie - ANALIA SELIS revine pe terasa Ora╚Öului cu Chef de #Muzic─âArgentinian─â ├«ntr-un minunat show pe ritmuri de Tango, al─âturi de MARIANO CASTRO la pian.

Accesul este gratuit!


­čÄĄ Sâmb─ât─â - 18 septembrie - te invit─âm pe terasa Ber─âriei H pentru o sear─â caliente pe pa╚Öi de Tango, într-un concert deosebit pe vocea artistei Analia Selis ╚Öi notele de pian atinse de Mariano Castro.
____________
Bine-cunoscuta artist─â argentinian─â Analia Selis, cu o carier─â de succes în muzica pop latino-american, a ob╚Ťinut în 2004 premiul III al Festivalului Interna╚Ťional Cerbul de Aur (Bra╚Öov, România), unde a reprezentat Argentina, devenind apoi foarte cunoscut─â în România, unde a interpretat pe cele mai prestigioase scene al─âturi de mari orchestre din Elve╚Ťia, Cehia sau Argentina ╚Öi muzicieni precum Omar Massa (bandoneon), Julián Caeiro (pian), Mariano Castro (pian), Rafael Butaru (vioar─â) ╚Ö.a. În prezent, continu─â s─â promoveze tango-ul tradi╚Ťional argentinian ╚Öi muzica lui Astor Piazzolla atât în România, cât ╚Öi în Europa.

Mariano Castro, argentinian din Buenos Aires stabilit în România din 2013, este un muzician complex, pianist, chitarist, compozitor, orchestrator, solist ╚Öi membru în diferite forma┼úii. A adus cu el vasta sa cultur─â muzical─â, un statut recunoscut la nivel mondial ┼či o mare bucurie de a cânta. În cariera sa de interpret la pian sau chitar─â, abordeaz─â diferite stiluri muzicale, cântând al─âturi de forma┼úii de tango, jazz, rock ┼či muzic─â clasic─â, ┼či ca solist. Are activ peste 30 de turnee interna╚Ťionale în diferite ora╚Öe din Statele Unite, Canada, Brazilia, Ecuador, Italia, Elve╚Ťia, Germania, România, Fran╚Ťa, Rusia, Portugalia, Polonia, Spania, Danemarca, Bulgaria, Olanda, Cehia ╚Öi Lituania.

La 18:30 te a┼čtept─âm cu masa pus─â, iar de la 19:45 cu spectacolul pe scen─â.

ÔŁŚ Mesele vor trebui eliberate pân─â cel târziu ora 22:00, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în loca┼úie. Mul┼úumim pentru în┼úelegere!

­čćô´ŞĆ Ne vedem pe teras─â, iar dac─â vremea nu ╚Ťine cu noi, ne mut─âm în interior. Intrarea este liber─â!

Rezerv─ârile se fac prin:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplica╚Ťia Ber─âria H (disponibil─â pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 / 0743 345 345 (în cazul în care linia este ocupat─â trimite┼úi un SMS cu numele ┼či noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…